Respekt momcima koji su danas bili u SarajevuSaltCityAttack je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj titulu ...i nama je ljep osjecaj znajuci da je onaj bod s Grbavice ,Zelji Umanjo sanse da se danas imaju pravo nadati tituli..sretno u evropi i da nas predstavite na tom polju u sto boljem svijetlu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nek nam je mubareci titula braco 
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
To Salt ljudinoSaltCityAttack je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj titulu ...i nama je ljep osjecaj znajuci da je onaj bod s Grbavice ,Zelji Umanjo sanse da se danas imaju pravo nadati tituli..sretno u evropi i da nas predstavite na tom polju u sto boljem svijetlu
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Kakva utakmica,kakva atmosfera,kakvo slavlje
Historija se piše,ponosan.Sarajevo ljubavi moja 
Braco na ne zam jesam li doso ili poso ubio sam se ko curka.Valjda sam u svojoj kucu ako nisam valjda ce komsije halaliti

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
ttttttoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ti si opet šampionnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Znaci ovo je zapisano negdje bilo da se mora uzeti.
Pa ljudi dragi sta reci za situaciju i treci gol,dogovoreno da se sve zapali u 80 minuti,i sta se desava ,taman se kresnuli upaljaci
i Bilbija pogadja,nestvarnoo jbt,da je najbolji reziser onako rezirao nebi onako treci gol dao u onom momentu kad je sve spremno bilo da plane,znaci nestvarno.,jednostavno sudbina,ja kad sam ustao jutros rekao sam to je taj dan,doslo je nase vrijeme
Svaka cast svima
Pa ljudi dragi sta reci za situaciju i treci gol,dogovoreno da se sve zapali u 80 minuti,i sta se desava ,taman se kresnuli upaljaci
Svaka cast svima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
GORI SVA TITOVAAAAAA,PEHAAAAR JE KOD DIVOVAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!
Sarajevo ljubavi moja.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ima li negdje na internetu snimak cijele utakmice?
ima li igdje neki normalan pregled utakmice ili jos bolje citava da se pogleda ? 
Pyro is not a crime !
prvo se otrijeznite pa gledajte pregled
čestitke na tituli
ima nas koji ne pijemo
pa bismo na miru i sa uzitkom da pogledamo utakmicu 
Pyro is not a crime !
Biće za sat nadam se gotov upload utakmice, dobar kvalitet slike.THEC je napisao/la:ima li igdje neki normalan pregled utakmice ili jos bolje citava da se pogleda ?
Bilbiji treba ponuditi novi 1-2 godisnji ugovor.
Cimirotu bi bilo idealno da mu se produzi ugovor bar za godinu-dvije zbog buduce prodaje igraca. Ovako postoji opasnost da ce neki klubovi samo sacekati da mu istekne ugovor.
Delacu produziti bar jos za godinu dana.
Ostali igraci imaju sasvim solidne ugovore.
Od novih igraca fali stoper za prvih 11 i vrhunski zadnji vezni ( razbijac ) koji ce postepno da zamjeni Cimirota.
Cimirotu bi bilo idealno da mu se produzi ugovor bar za godinu-dvije zbog buduce prodaje igraca. Ovako postoji opasnost da ce neki klubovi samo sacekati da mu istekne ugovor.
Delacu produziti bar jos za godinu dana.
Ostali igraci imaju sasvim solidne ugovore.
Od novih igraca fali stoper za prvih 11 i vrhunski zadnji vezni ( razbijac ) koji ce postepno da zamjeni Cimirota.
to vedatore kraljuvedator je napisao/la:Biće za sat nadam se gotov upload utakmice, dobar kvalitet slike.THEC je napisao/la:ima li igdje neki normalan pregled utakmice ili jos bolje citava da se pogleda ?
@ajax ne mozemo mi Delacu nista produziti i vrlo je izvjesno po nekim pricama da ce nas on ubrzo napustiti tj vratiti se u Chelsea pa nezz kud ce dalje sa njim a ja bih volio da se to ne desi naravno, dok sto se Cimija tice tu bih se slozio, bilo bi idealno produziti ugovor pa ga onda prodati jer mozes uzeti vecu cifru al pitanje je da li bi on pristao na produzenje no u svakom slucaju mislim da ce ga klub ovog ljeta prodati, realno nema on vise sta traziti u ovoj ligi
Pyro is not a crime !
Re: Odg: FK Sarajevo
Kako je lijepo vidjeti Kusturicu onako sretnog i ponosnog.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa braco,nestvarna atmosfera treba ovo doziviti

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Hvala Allahu gospodaru svih svijetova, hvala Amiđa, Kusta, Dino, Ibrakoviću nastavi da hebeš, hvala Hordama i Pitarima i svima koji su sretni što je Sarajevo osvojilo zasluženo titulu.
2 pretkolo LŠ
malo slaviti pa na posao pojačanja za evropu i narednu sezonu i sve ostalo. Biti će para za mega pojačanja budite sigurni. Mašinerija je pokrenuta u punom kapacitetu.
SAMO ULTRA SARAJEVO

2 pretkolo LŠ
SAMO ULTRA SARAJEVO
SRETAN BROJ - 1725
-
farukzidane
- Kontakt:
On voki sarajvoooooooo.....pravi je hordassssss...Nemanja BILBIJA jedan je od NAS

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.