FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
nismo dobili želju zadnjih 5 tekmi ja mislim da je krajnje vrjeme da ih otresemo.nadam se da se slažete samnom.
Nema tu sta se dogovorit, nama 3 vama 0 i to je toPrPaAaa je napisao/la:Dobro dosli vi nama .. a za 3 boda cemo se vec nekako dogovoriti

Vala, nismo ni vi vas u BL-u odavno pobijedili, vrijeme jeBorčevac je napisao/la:nismo dobili želju zadnjih 5 tekmi ja mislim da je krajnje vrjeme da ih otresemo.nadam se da se slažete samnom.

Obzirom ko je sve ove sezone iz Banja Luke nosio bodove, sigurno nismo bez šansi. Bod bi bio odličan, imamo dobar raspored, tj. jednu domaću tekmu više od vas u drugom dijelu... bit će veselo, to je sasvim sigurno.
Pitajte Schlagera za tačan rezultat, pa nam javite, da uzmemo novce na kladionici
Pitajte Schlagera za tačan rezultat, pa nam javite, da uzmemo novce na kladionici

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Niste jarane, a sve su prilike da neČete još dugo ni da nas pobijedite.Omar500 je napisao/la:Vala, nismo ni vi vas u BL-u odavno pobijedili, vrijeme jeBorčevac je napisao/la:nismo dobili želju zadnjih 5 tekmi ja mislim da je krajnje vrjeme da ih otresemo.nadam se da se slažete samnom.

Raja sutra očekujem ako ne pun onda makar solidno popunjen stadion biće i fino vrijeme pa bi trebali doći i neki šminkeri koji dolaze samo kad nije kiša ili snijeg.Ja sam sutra na istoku vidimo se ćobra.

oo zdravo mandrače,jesi li se predomoslio za sutra?vidim nalozeni ste opasno,kako da te to mimoiđe?Mandrak je napisao/la:Kakva je ovo prica...gdje je Šlager da iskontroliše ove omladince
kome je predao štafetnu palicu u njegovom odsustvu
BLRS ti pokazuješ određene znakove razuma, de malo iskontroliši ove svoje rodoljube.
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
taman date nam po 1 u svakom poluvremenu, mi 3 i mirna bosna...[/quote]
"Ti žiiiiviš u oblacima mali", obrada pjesme od Čole.
A vazelin ponesi pa daj igračima Željezničara kad krenu u svlačionicu da ih Manijaci ne natežu na suvo
"Ti žiiiiviš u oblacima mali", obrada pjesme od Čole.
A vazelin ponesi pa daj igračima Željezničara kad krenu u svlačionicu da ih Manijaci ne natežu na suvo

"Ti žiiiiviš u oblacima mali", obrada pjesme od Čole.Dejan, BL je napisao/la:taman date nam po 1 u svakom poluvremenu, mi 3 i mirna bosna...

Rekoh, pripremite mazivo da manje boli.
Nadam se dobroj utakmici (danas). 

- zeljkobacinski1993
- Kontakt:
elmare fina ti ova djevojcica na profil fotografiji
ham sutra Borac uzima nema sta
mislim da su nasi vise platili od Sarajlija
a i nemoguce je da Zeljo pobjedi jer nemoze u nasoj ligi niko da odbrani titulu s toga mi uzimamo sada i utakmicu i ligu ove godine :DDDDD '' java dobili smo vizu java pobjede u nizu java igramo sa stilom java na gradskom s Aston Villom'' :DDDDD

U srcu mome je crveno-plavi tim i gdje god igra ja cu biti s njim, jer on je svetinja i ljubav jedina u srcu mome on je zauvijek...i kada prodje sve u meni ostaje na cijelom svijetu Bog,nebo i TI.............
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Zar ti nisu zabranili da pišeš ovdje, jer sam sinoć pročitao zaista uvredljiv post na tvoj račun od @tatamata ali ga je ipak prepravio u neka doba...Svaka čast za tebe! Sutra nek pobjedi bolji a zna se ko je bolji!zeljkobacinski1993 je napisao/la:elmare fina ti ova djevojcica na profil fotografijiham sutra Borac uzima nema sta
mislim da su nasi vise platili od Sarajlija
![]()
a i nemoguce je da Zeljo pobjedi jer nemoze u nasoj ligi niko da odbrani titulu s toga mi uzimamo sada i utakmicu i ligu ove godine :DDDDD '' java dobili smo vizu java pobjede u nizu java igramo sa stilom java na gradskom s Aston Villom'' :DDDDD

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Joj @tatamata je gigant
...preko 1000 postova napisao, tjerao sam sebe da glumi finjak više od godinu dana i onda puko, pokazao svoje pravo napaceno lice i poceo svima redom psovati ko kocijas
zanimljiva licnost za analize i opservacija.

- samir_tm87
- Kontakt:
pjesme od grobara , a trans firma novi sad :S
Originalnost je fina umjetnost kako zapamtiti šta si čuo, a zaboraviti gdje si to čuo.samir_tm87 je napisao/la:pjesme od grobara , a trans firma novi sad :S

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Ispadanje iz kupa ih je potreslo skroz...Mandrak je napisao/la:Joj @tatamata je gigant...preko 1000 postova napisao, tjerao sam sebe da glumi finjak više od godinu dana i onda puko, pokazao svoje pravo napaceno lice i poceo svima redom psovati ko kocijas
![]()
zanimljiva licnost za analize i opservacija.

Ako vidiš sutra nekog da dijeli letke ispred "Boske" to je @tatamata u novoj epizodi!

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Čujem da će Lemi uvesti vize za federalce
jesili ovo sam smislio ili ti je neko sapnoDejan, BL je napisao/la:Čujem da će Lemi uvesti vize za federalce
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Ma neće bolan, šta ti pada na pamet!? On ti je ko "mačja guza"...Dejan, BL je napisao/la:Čujem da će Lemi uvesti vize za federalce

Dejan, BL je napisao/la:Čujem da će Lemi uvesti vize za federalce

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.