Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Viking
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Viking » 07 apr 2012, 21:46

Zasluzeno Napoli izjednacio, prije toga par odlicnih prilika prije svega Lavezzi i Cavani...

Mogao je biti penal za Napoli, meni se tako cinilo...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 07 apr 2012, 22:06

Puma je napisao/la:[youtube][/youtube]

Luis Muriel

novi Ronaldo...kakva igracina
Jos jedan odlican posao skauta Udinesea. Evo zasto mogu sebi priustiti prodaju najboljih igraca iz sezone u sezonu. ;)
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 07 apr 2012, 22:10

Lako mu je protiv Rome :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 apr 2012, 22:29

Kakva golcina Mauria :o slika Fantasticno 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 apr 2012, 23:06

spielführer_21 je napisao/la:Lako mu je protiv Rome :mrgreen:
tacno, al da ima potencijala ima stvarno

nesh slicno se govorilo za borinija nakod dva gola interu :mrgreen:
nema potpisa

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 07 apr 2012, 23:30

Ako cemo posteno Juve zasluzuje u potpunosti da bude vodeci. Niko nije ocekivao ovakvu sezonu, al ovo sto rade Conte i njegova ekipa je maestralno.

Kapa do poda... :oops:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 08 apr 2012, 00:49

Yuto je napisao/la:Ako cemo posteno Juve zasluzuje u potpunosti da bude vodeci. Niko nije ocekivao ovakvu sezonu, al ovo sto rade Conte i njegova ekipa je maestralno.

Da dozivim i da Interista nesto ovakvo napise. Svaka cast momak! ;)

Top 3 ekipe po broju primljenih golova:
1. Juventus 17
2. Milan 26
3. Udinese 29
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 08 apr 2012, 00:50

Misliš top 3 odbrane lige, ili po broju najmanje primljenih golova. :P :D
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 apr 2012, 00:56

Yuto je napisao/la:Ako cemo posteno Juve zasluzuje u potpunosti da bude vodeci. Niko nije ocekivao ovakvu sezonu, al ovo sto rade Conte i njegova ekipa je maestralno.

slazem se, al sam isto misljenja da ce ovogodisnji prvak italije biti jedan od najlosijih prvaka italije u istoriji, milana drzi jedan igrac, a juventus više iz inata i htjenja je u vrhu nego sto je sad nešto extra kvalitetan, tj nemaju neku perverzno dobru igru
nema potpisa

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 08 apr 2012, 01:00

Vazda si bio realan cojk :)

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 08 apr 2012, 01:12

Admir_Sa je napisao/la: slazem se, al sam isto misljenja da ce ovogodisnji prvak italije biti jedan od najlosijih prvaka italije u istoriji, milana drzi jedan igrac, a juventus više iz inata i htjenja je u vrhu nego sto je sad nešto extra kvalitetan, tj nemaju neku perverzno dobru igru
Statistika govori potpuno drugu stvar,Juventus ima 18 udaraca u prosjeku po meču (najviše u ligi),najveći posjed lopte u prosjeku (60%),najpreciznija pas igra (84% tačnih dodavanja prosječno),najviše igrača koji su dali gol (17),Juventus ima najbolju odbranu u Evropi (17 primljenih golova),neporaženi u 31 utakmici u ligi + 3,4 u kupu.
Ne vidim kako ekipa koja je sve svoje protivnike izdominirala (što ja ne pamtim za 17 godina koliko pratim Juve) može biti najlošiji prvak Italije ikada,to je meni potpuni nonsens. (hipotetički prvak)
Ali Bože moj,svako ima svoje viđenje.

U vezi igre,Juve po mom ukusu igra vrlo dopadljiv fudbal,potpuno atipično u odnosu na sve Juventusove ekipe koje sam gledao,dakle, igra na posjed lopte i pas igru,svi uključeni u igru,kolektiv na prvom mjestu,jedina mana je što nema napadača koji sam sve rješava što nadoknađuje ovim gore navedenim i ako bih se ja pitao, ne mora nikada taj napadač doći ako će juventus u godinama koje slijede ovako igrati.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 08 apr 2012, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 apr 2012, 01:16

Oxygen je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la: slazem se, al sam isto misljenja da ce ovogodisnji prvak italije biti jedan od najlosijih prvaka italije u istoriji, milana drzi jedan igrac, a juventus više iz inata i htjenja je u vrhu nego sto je sad nešto extra kvalitetan, tj nemaju neku perverzno dobru igru
Statistika govori potpuno drugu stvar,Juventus ima 18 udaraca u prosjeku po meču (najviše u ligi),najveći posjed lopte u prosjeku (60%),najpreciznija pas igra (84% tačnih dodavanja prosječno),najviše igrača koji su dali gol (17),Juventus ima najbolju odbranu u Evropi (17 primljenih golova),neporaženi u 31 utakmici u ligi + 3,4 u kupu.
Ne vidim kako ekipa koja je sve svoje protivnike izdominirala (što ja ne pamtim za 17 godina koliko pratim Juve) može biti najlošiji prvak Italije ikada,to je meni potpuni nonsens. (hipotetički prvak)
Ali Bože moj,svako ima svoje viđenje.

U vezi igre,Juve po mom ukusu igra vrlo dopadljiv fudbal,potpuno atipično u odnosu na sve Juventusove ekipe koje sam gledao,dakle, igra na posjed lopte i pas igru,svi uključeni u igru,kolektiv na prvom mjestu,jedina mana je što nema napadača koji sam sve rješava što nadoknađuje ovim gore navedenim i ako bih se ja pitao ne mora nikada taj napadač doći ako će juventus u godinama koje slijede ovako igrati.
Ovo gore sam rekao u odnosu na evropu, u ligi ste dominantni i tu nema govora
nema potpisa

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 08 apr 2012, 01:38

Svaka cast @Yuto jedan od rijetkih forumasa koji normalno pise bezobzira o kojem se klubu radi. Juve nema po imenima kvalitetan tim ali definitivno kao kolektiv najjaci u ligi. Za Evropu ostaje da vidimo :D
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 08 apr 2012, 01:49

Z evropske nastupe Juventusu bi trebalo još 2-3 ekstra pojačanja :
Napadač ekstra klasa
Polivalentni bek (stoper) koji jednako može igrati ofanzivno i defanzivno kao i na boku
Veznjak ekstra klase, jak fizički i tehnički
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 08 apr 2012, 08:40

Admir_Sa je napisao/la:

slazem se, al sam isto misljenja da ce ovogodisnji prvak italije biti jedan od najlosijih prvaka italije u istoriji, milana drzi jedan igrac, a juventus više iz inata i htjenja je u vrhu nego sto je sad nešto extra kvalitetan, tj nemaju neku perverzno dobru igru
djelimicno tacno, bilo je i losijih prvaka u istoriji dok je Serie A bila prosjek liga u odnosu na Europu, davno je to bilo :mrgreen: .Ovo ce bit jedna od losijih sezona u zadnjih 20 godina sto pratim Serie A, slicno je i sa Engleskom Premier Ligom u zadnjih 10 godina, Man U ako osvoji to je jedan prosjek od prvaka sto se tice zadnje decenije u Engleskoj.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 08 apr 2012, 09:18

Juventino je napisao/la: Da dozivim i da Interista nesto ovakvo napise. Svaka cast momak! ;)

Top 3 ekipe po broju primljenih golova:
1. Juventus 17
2. Milan 26
3. Udinese 29
mogo si napisat i po broju postignutih golova ;) ;)

1. Milan 61
2. Napoli 55
3. Juventus 51

8-)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 08 apr 2012, 10:52

A bez ti 100923093 penala nebi vas ni na mapu bilo ;)

Bitno je da je Juve prvi na tabeli ostalo manje vise..

Over and out :!:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 apr 2012, 11:23

Ova sezona Serie A je jaca od prethodne. Juve se vratio, a i svi ostali timovi su jednako jaki ili jaci nego prosle sezone, sem Intera i Firence. Tako da ne vidim zasto bi ovaj Juventus (ako uzme titulu) bio losiji od proslogodisnjeg Milana, kome je jedan igrac doneo trofej.

E sad, druga je pesma sto su Milan i Juventus iz 2005-06e i njihove poslednje two horses race za scudetto, toliko bolji od sadasnjih timova istih klubova, koliko je npr. Zippov upaljac bolji od pijacarskog plastikanera.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 08 apr 2012, 11:38

kad oduzemeš naše poništene golove, dobiješ isto ... mada svi penali su čisti, a to što tvoj razum ne želi da tako gleda je druga stvar
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 08 apr 2012, 12:02

MaGiCa je napisao/la:Ova sezona Serie A je jaca od prethodne. Juve se vratio, a i svi ostali timovi su jednako jaki ili jaci nego prosle sezone, sem Intera i Firence. Tako da ne vidim zasto bi ovaj Juventus (ako uzme titulu) bio losiji od proslogodisnjeg Milana, kome je jedan igrac doneo trofej.

E sad, druga je pesma sto su Milan i Juventus iz 2005-06e i njihove poslednje two horses race za scudetto, toliko bolji od sadasnjih timova istih klubova, koliko je npr. Zippov upaljac bolji od pijacarskog plastikanera.

Pato, Robinho, Ibra su imali po 14 golova, ako ove sezone se osvoji scudetto onda se moze reci da ga je ibra donio sam !

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.