FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mene samo strah ako se amidza nafura poslije jucerasnje atmosfere pa dovede kakvih zvijer igraca 

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Dobro bi bilo kada bi se on nafurao, ali pravila to nedozvoljavaju.ShofaII je napisao/la:Mene samo strah ako se amidza nafura poslije jucerasnje atmosfere pa dovede kakvih zvijer igraca
Amidža je presretan.Koliko se čovjek samo raduje tituli Sarajeva
Budimo sigurni,kanut će još koji dodatni milion za pojačanja,hoće Amidža prodor u Evropu
Kakva nas pojačanja sad očekuju,idemo preskočiti 2 pretkolo LP,što znači da smo minimalno opet u Play off LE 

Ja mislim da ce morvin preuzet Fks jer je on u maxsimalnom dilerijumu haha jesmo ludi a o turcima da ne pricam sjebali se oni juce ivi iz TA 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Orton je napisao/la:
Sta kazu?Dolazi tek 6.juna?

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Ja ludila bracoo

Ovoga su se dusmani pribojavali, sad neka placu!
Ne sumjam u dominaciju narednih 5-10 godina, ali ako hocemo do grupne faze LE moramo dovesti: Kvalitetnog desnog beka koji je standardan u svom timu,u slucaju da ode Cimi, dovesti mu slicnog igraca ili boljeg, stopera koji je bolji i od Tatka i Kove i Marka i Dzeme. Rijesiti se: Barica, Okica, protica.
Hajmo mi slaviti titulu pa cemo onda o pojacanjima.
GRMI SA SJEVERA!!

Ovoga su se dusmani pribojavali, sad neka placu!
Ne sumjam u dominaciju narednih 5-10 godina, ali ako hocemo do grupne faze LE moramo dovesti: Kvalitetnog desnog beka koji je standardan u svom timu,u slucaju da ode Cimi, dovesti mu slicnog igraca ili boljeg, stopera koji je bolji i od Tatka i Kove i Marka i Dzeme. Rijesiti se: Barica, Okica, protica.
Hajmo mi slaviti titulu pa cemo onda o pojacanjima.
GRMI SA SJEVERA!!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Sta pise ovo na ledjima Vinsentu? Imena igraca?
Kada ce ove majice biti u prodaji.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
- dr.van nostrand
- Kontakt:
de ba, nemojte zatvarat oci.
Sa ovakvom igrom i vecinom igraca neki eu uspjeh je nemoguc.
4-5 klasnih igraca jos treba ekipi da bi se mogla nadati necemu u pretkolima, pa hajde sad jel ima iko od navijaca da je zadovoljan igrom u ovoj polusezoni.
Gradski derbi moze bit putokaz ili polaziste, mnogo, mnogo toga treba popraviti i ojacati, spustite se na zemlju, kakva Europa League.
Sa ovakvom igrom i vecinom igraca neki eu uspjeh je nemoguc.
4-5 klasnih igraca jos treba ekipi da bi se mogla nadati necemu u pretkolima, pa hajde sad jel ima iko od navijaca da je zadovoljan igrom u ovoj polusezoni.
Gradski derbi moze bit putokaz ili polaziste, mnogo, mnogo toga treba popraviti i ojacati, spustite se na zemlju, kakva Europa League.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Od sutra.AdiFKS je napisao/la:Sta pise ovo na ledjima Vinsentu? Imena igraca?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Konačno dođe i titula! Sve će biti lakše ubuduće, nema više prevelikog pritiska, navijači dobijaju strpljenje - tako da i nekad poraz od Drine, Veleža neće biti neki problem.
Uprava treba sada pametno raditi, zadržati najbolje igrače, nikog ne puštati pa ni Cimirota, osim ako to svim silama želi a ponuda je višemilionska. Treba gradit autoritet, treba dati najboljim igračima dobre ugovore i dobre plate, vezat ih za klub toliko da se moraju profesionalno ponašati i pridrižavati se svega. Od sljedeće sezone kreće i skraćenje lige, svakako da i liga dobija na kvaliteti, tako da je moguće i zadržati a i dovesti jale igrače kao što to radi Dinamo, Rijeka, Partizan.
Uprava treba sada pametno raditi, zadržati najbolje igrače, nikog ne puštati pa ni Cimirota, osim ako to svim silama želi a ponuda je višemilionska. Treba gradit autoritet, treba dati najboljim igračima dobre ugovore i dobre plate, vezat ih za klub toliko da se moraju profesionalno ponašati i pridrižavati se svega. Od sljedeće sezone kreće i skraćenje lige, svakako da i liga dobija na kvaliteti, tako da je moguće i zadržati a i dovesti jale igrače kao što to radi Dinamo, Rijeka, Partizan.
Ni moje emocije izgleda, juce sam nekoliko puta sjeo i govorio sebi prezivi do kraja utakmice.hilmo je napisao/la: Dobro bi bilo kada bi se on nafurao, ali pravila to nedozvoljavaju.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Onaj gola Kallasija iz Ugljevika je po mom skromnom misljenju donio titulu,odnosno ta uktamica na je donijela titulu 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
ili gol Milosa u Lukovici
90. minut 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Ili mozda gol Benke protiv Zrinjskog,kad je protivnik bio bolji a mi ga zabismo 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
kakva pravila?hilmo je napisao/la:Dobro bi bilo kada bi se on nafurao, ali pravila to nedozvoljavaju.ShofaII je napisao/la:Mene samo strah ako se amidza nafura poslije jucerasnje atmosfere pa dovede kakvih zvijer igraca
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I mene interesuju kakva pravila hahah
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Klub mora zaraditi pare a ne da ih neko upumpava u klub, mozes posuditi ali prema pravilima UEFA-e ti dugovi ne smiju prelaziti mnogo vise od prihoda.
Bar mislim da se na to odnosi onaj financijski fer play.
Bar mislim da se na to odnosi onaj financijski fer play.
Tako je hilmo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- DrustveniParazit
- Kontakt:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Aha to,pa dobro nasi igraci su uvijek djaba bili i dan danas se mogu djaba dovesti neki koji bi bili vrh europskog fudbala ali sa milion ili vecom platom ako hoces njemu uslove da ponudis dobre recimo tako da sa te strane je sve ok ja mislim jer ne placamo mi transfere a imamo zaradjeno od borusije karte,uefe evo sad opet i sl.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, NazorUso, Pena, PeppermintSA, Proximic i 44 gosta.