Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
a sta ocekujes ?samozeljo1921 je napisao/la:Mene licno trenutno vise od stadiona interesuje proslava titule u smislu, dal cemo opet utrcat s Juga na teren i istrcat do sjevera i na tramvaj, trolu itd. i kuci il cemo napravit dostojnu proslavu kakvu i zasluzujemo, da li neko moze da mi da neki odgovor na to pitanje ?
Vjecna vatralikusa je napisao/la:a sta ocekujes ?samozeljo1921 je napisao/la:Mene licno trenutno vise od stadiona interesuje proslava titule u smislu, dal cemo opet utrcat s Juga na teren i istrcat do sjevera i na tramvaj, trolu itd. i kuci il cemo napravit dostojnu proslavu kakvu i zasluzujemo, da li neko moze da mi da neki odgovor na to pitanje ?
Taj beton bi sam sebe isplacivao izdavanjem poslovnih prostora i suvisno je i pitati "isplati li se ulagati" u njega.. Svi trzni centri su "hrpa betona" a Boga mi vecina ih je poprilicno isplativa.. Nas problem su megalomanski i previse bajkoviti projekti.. Sve neke perverzne arene koje nije realno ocekivati u skorije vrijeme.. Mi trebamo selektivno graditi nas stadion.. Tribinu po tribinu i siguran sam da bi ga zavrsili prije nego sto ce nam ga neko drugi napraviti.. Mislim i da buducnost naseg stadiona u mnogim stvarima ovisi o plasmanu nase repke u kvalifikacijama za SP.. Ako se plasiraju bice mozda neke stimulacije i od saveza i od uefa-e ali mi moramo poceti nesto konkretnije raditi na pocetku realizacije sadasnjeg projekta stadiona ili nekok drugog(realnijeg i jeftinijeg).. Da bi poceli moramo se kreditno zaduziti sto je poprilican rizik na danasnjem vaktu ali je jedina opcija ako hocemo nesto vise od supljiranja..DzoleZeljo je napisao/la:
Trece, Zeljo nema para, da sam to pravi, jer su prece plate igraca nego zidanje stadiona. To ocigledno vecini nije jasno, niti ce ikada biti. Cak ce i plate biti upitne, ako ne dode do necega. Pa se sada zamisli, isplati li se ulagati u beton, a prati se jedna 3.000 po tekmi.
Lafe moj nema Zeljo uopste vise navijaca od Veleza, nego su Velezovi disperzirani po cijelom svijetu, od St. Louisa do Rta Dobre nade.....a super je stvar da kupite fol od Veleza, to mi se jako svidja. Budite malo originalni kao sto vam je originalan sef s brkovima....gruezi je napisao/la:Ma uradit isto sto I velez sa akcijom "jedan navijac jedna stolica" ... reklamirati projekat na svim mogucim siteovima.skupljati novaac..zeljo ima neuporedivo vise navijaca nego velez pa bi sigurno mogli skupiti 3-4 puta vise para dovoljno da se na istoku naapravi tribina slicna sjevernoj I eto licence..
gerinevil je napisao/la:Lafe moj nema Zeljo uopste vise navijaca od Veleza, nego su Velezovi disperzirani po cijelom svijetu, od St. Louisa do Rta Dobre nade.....a super je stvar da kupite fol od Veleza, to mi se jako svidja. Budite malo originalni kao sto vam je originalan sef s brkovima....gruezi je napisao/la:Ma uradit isto sto I velez sa akcijom "jedan navijac jedna stolica" ... reklamirati projekat na svim mogucim siteovima.skupljati novaac..zeljo ima neuporedivo vise navijaca nego velez pa bi sigurno mogli skupiti 3-4 puta vise para dovoljno da se na istoku naapravi tribina slicna sjevernoj I eto licence..
A kad vec govorimo o navijacima, ukoliko budes mogao doci u priliku nadji video kasetu iz finala Kupa Marsala Tita Velez - Zeljeznicar,pa pogledaj malo koliko je bilo jednih, a koliko drugih navijaca...
Vremena su se promijenila, Mostar je podijeljen, i nekad jedna od najvecih nogometnih ekipa na ovim prostorima, dozivjela je sudbinu grada u kojem egzistira...
Medjutim, uprkos svim nedacama i problemima nasi navijaci su sirom ex Yu...a evo neki od poznatijih navijaca su i izmedju ostalih: Emir Bukovica frontmen grupe Emir and Frozen Camels, Sergej Trifunovic, Zeljko Samardzic i prof. Zdravko Grebo...
Toliko od mene, i cestitke na tituli sa zeljom da se ne ponovi prosla godina u predkolu lige Prvaka
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, knoa, Lokomotifa, Orvel, Pact1921, svrakino1921 i 59 gostiju.