AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
Evil Genius II
Re: AS Roma
jako je bitno idrzati nekako i ne primiti jos koji gol, a pokusati uvaljati jedan pa makar nazor do kraja. a u produzecima sta bude.
tesko jeste, ali ne i nemoguce.
mada poznavajuci mentalitet kluba, bice nastavak raspada sistema.
tesko jeste, ali ne i nemoguce.
mada poznavajuci mentalitet kluba, bice nastavak raspada sistema.
Sreca pa covjeku ne slomi nogu magarac jedan, kakav debil boze sacuvaj 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
Evil Genius II
i to 50 metara od gola uz aut liniju on pravi ovakav faul. aferim.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kalo grozan dan u pm. Bolje da sam prespavao danas 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
elvis270178
- Kontakt:
Ode dzeko
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Kakav potez Spaletija 
Izvede covjeka koji jedini u ekipi moze spustat bunare koje ce morati igrati do kraja utakmice

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kako mi je krivo sto ce nas ovakav Porto izbaciti al dzaba kad imamo idiote u ekipi.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
De Rossi - znao sam da ce nesto zeznuti...nikad ga nisam mogao gledati na mjestu stopera...jedan ili dva bljeska na toj poziciji me ne mogu prevariti....on je morao igrati na mjestu gl.organizatora a Fazio ili Juan drugog stopera.
Danas sam ukazivao na pogubnost crvenog kartona Vermalena, u prvoj utakmici je trebalo biti sve rijeseno...
Daj Boze da se ovdje nekako postigne gol a ne primi ni1...a potom valja izdrzati i produzetke...hmmm...sta uradise ljudi sebi.
Danas sam ukazivao na pogubnost crvenog kartona Vermalena, u prvoj utakmici je trebalo biti sve rijeseno...
Daj Boze da se ovdje nekako postigne gol a ne primi ni1...a potom valja izdrzati i produzetke...hmmm...sta uradise ljudi sebi.
Ne razumijem zasto je vadio Dzeku kad jedini on moze zadrzat loptu u napadu a mora se igrat dugim loptama zbog manjka igraca. Kako misli na brzinu i kontre s niskim igracima kad Porto moze i sestoricu sad stavit u odbrani.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
Evil Genius II
to je to.hurem je napisao/la:De Rossi - znao sam da ce nesto zeznuti...nikad ga nisam mogao gledati na mjestu stopera...jedan ili dva bljeska na toj poziciji me ne mogu prevariti....on je morao igrati na mjestu gl.organizatora a Fazio ili Juan drugog stopera.
covjek je odigrao odlicno u portugalu na mjestu zadnjeg veznog, a spalletti ga povlaci na stopera. odmah na pocetku utakmice se vidjelo da to ne funkcionise kada nismo mogli spojiti dva pasa u sredini.
no, kasno je za bilo kakve promjene.
woj
Glupog golmana kud je krenuo idiot
Ovo je Lucianov poraz mozemo mi pricati sta hocemo.
Nista igramo tu Ligu Evrope yebaji ga. Ubrzo ce i prodaja Radje ili Manolasa da se nadoknade ove izgubljene pare.
Nista igramo tu Ligu Evrope yebaji ga. Ubrzo ce i prodaja Radje ili Manolasa da se nadoknade ove izgubljene pare.
-
Evil Genius II
Evil Genius II je napisao/la:mada poznavajuci mentalitet kluba, bice nastavak raspada sistema.
E jemo usrecili romu s golmanomronaldo99 je napisao/la:Glupog golmana kud je krenuo idiot
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trpajte ko nas yebe. Paredes ce zamjeniti Pjanica. Kako ne.
Nikad vise De Rossija na stopera yebem ti fudbal.
Nikad vise De Rossija na stopera yebem ti fudbal.
Treba marota poslati romi ponudu za rađu takav tip igraca nam treba a njima pare i mirna Bosna
Vatra
Dal' si realan?bodi123 je napisao/la:Obzirom da mi je ostao samo jos prolaz Rome za neke parice, nemojte djaba se nadati.. ispadate sigurno![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.