Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Atajic na klupi protiv Barcelone. Mogao bi uskociti, mislim da hoce, nemaju sta izgubiti ionako nemaju sanse.
To je onaj što od njega neće biti ništa, tj. nikakav talenat?calcio je napisao/la:Atajic na klupi protiv Barcelone. Mogao bi uskociti, mislim da hoce, nemaju sta izgubiti ionako nemaju sanse.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Anel Dzaka je bio na klupi Bayera u finalu LP.Virtu4l je napisao/la:To je onaj što od njega neće biti ništa, tj. nikakav talenat?calcio je napisao/la:Atajic na klupi protiv Barcelone. Mogao bi uskociti, mislim da hoce, nemaju sta izgubiti ionako nemaju sanse.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Vidim da nisu ispratili Melunovića, koji je odigrao 70 minuta za Widzew. Kuca na vrata reprezentacije!
Džaka je tu bio igrom slučaja, jedva je zabilježio par nastupa za Bayer. Atajić je zabio gol, pa sad klupa u CL, to se može nazvati napredovanjem?Sabinho je napisao/la:Anel Dzaka je bio na klupi Bayera u finalu LP.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel se vi salite ili fakat hocete Melunovica u reprezentaciji ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Dilaver opet u prvoj postavi.
DRUG NEBI TI PUNCA
Moze, medjutim dok ne pocne redovno igrati i dobijati minutazu u znacajnim utakmicama...Virtu4l je napisao/la:Vidim da nisu ispratili Melunovića, koji je odigrao 70 minuta za Widzew. Kuca na vrata reprezentacije!
Džaka je tu bio igrom slučaja, jedva je zabilježio par nastupa za Bayer. Atajić je zabio gol, pa sad klupa u CL, to se može nazvati napredovanjem?Sabinho je napisao/la:Anel Dzaka je bio na klupi Bayera u finalu LP.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Poznato je da ko god sjedi na klupi protiv Barcelone postane igracina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
imperator10
- Kontakt:
Tvoji puleni ce doci do nivoa da sjede protiv Barcelone na klupi.Cartman je napisao/la:Poznato je da ko god sjedi na klupi protiv Barcelone postane igracina.
Koji su to? Sad ide neka provala za Mesanovica ili Maletica. A ja sam jedino pohvalio Prcica i Duljevica od ovih u mladoj. Atajic je prosjecan kao vecina njih.imperator10 je napisao/la:Tvoji puleni ce doci do nivoa da sjede protiv Barcelone na klupi.Cartman je napisao/la:Poznato je da ko god sjedi na klupi protiv Barcelone postane igracina.
nadam se da je neko gledao tu utakmicu pa da nam prenese utiske o tom dilaveru. s obzirom na njegov klub, godine i poziciju koju igra mislim da je to igrac koji zasluzuju paznju..bagrcavi je napisao/la:Dilaver opet u prvoj postavi.
Volim te Bosno!!!
Nevjerovatno je kako ljudi znaju biti slijepi, zadrti i tvrdoglavi. Razumijem ja da se desi da nekome neki igrač iz ovih ili onih razloga ne leži, ali kad je jasno da je greška u procjeni, nema ništa loše u tome ako se ona prizna. Međutim kod pojedinaca to ne ide tako, oni i dalje slijepo zagovaraju svoje teze i kad nestane argumenata, onda se služe raznim doskočicama i floskulicama. Što je najgore, nisu naučili na prethodnim greškama, kojih je bilo mnogo.
Nikad to neću shvatiti.
Nikad to neću shvatiti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znaci ni kod 0:6 mu nema ni sekunde.
Da, kao ti kad pljujes Spahica i Pjanica.Virtu4l je napisao/la:Nevjerovatno je kako ljudi znaju biti slijepi, zadrti i tvrdoglavi. Razumijem ja da se desi da nekome neki igrač iz ovih ili onih razloga ne leži, ali kad je jasno da je greška u procjeni, nema ništa loše u tome ako se ona prizna. Međutim kod pojedinaca to ne ide tako, oni i dalje slijepo zagovaraju svoje teze i kad nestane argumenata, onda se služe raznim doskočicama i floskulicama. Što je najgore, nisu naučili na prethodnim greškama, kojih je bilo mnogo.
Nikad to neću shvatiti.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma mlad je on momak, jos se razvija. Mozda postane novi Henrik Larsson, oba su iz Svedske i igraju (igrali) su napadaca u Celticu 
Pjanića nikad, a Spahića uvijek i nikad neću prestati. Sad ti zamisli šta se mora desiti da neko kao ja (neko ko uvijek podržava sve naše igrače i stručni štab) počne pljuvati po našem igraču i to po kapitenuCartman je napisao/la:Da, kao ti kad pljujes Spahica i Pjanica.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dilaver odigrao citavu utakmicu na desnom beku protiv Zenita, u pobjedi Austrije od 4:1. Nisam gledao utakmicu, ali kaze mi prijatelj sto je gledao da je bio odlican.
Mislim da Spaha place svaku noc zbog tebe.Virtu4l je napisao/la:Pjanića nikad, a Spahića uvijek i nikad neću prestati. Sad ti zamisli šta se mora desiti da neko kao ja (neko ko uvijek podržava sve naše igrače i stručni štab) počne pljuvati po našem igraču i to po kapitenuCartman je napisao/la:Da, kao ti kad pljujes Spahica i Pjanica.
Kao što zbog tebe plaču Sušić, Džeko, Ibišević, Medunjanin, Atajić, Vršajević, Hajrović itd, itd... ne mogu više da se sjetim svih onih koji su u određenom momentu bili klocevi, panjevi, teleće glave, papci, izmeti, itd i sl.Cartman je napisao/la:Mislim da Spaha place svaku noc zbog tebe.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dilaver mora dobiti poziv u reprezentaciju,stvarno mi nije janso sta ceka selektor i Savez.... svaki kvalitetan igrac nam je prijeko potreban,pogotovo pozicija desnog beka nam je najslabije pokrivena... uz zadnjeg veznog tu mi nemamo dovoljan broj kvalitetnih igraca! Dilaver i Salatic ili Hadzic moraju sto proje dobiti pozic!.. uostalom vjerujem da je i selektor toga svjestan,samo smo nekako spori u djelovanju... a SP ce brzo doci...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], napapijri1987 i 40 gostiju.