FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Mujkic je medju najboljim golmanima u ligi(ako ne i najbolji)..Stana je fantastican bek, znaju svi oni koji su ga gledali da je takodjer mozda i najbolji bek u ligi(uostalom pitajte navijace Zrinjskog kakav je Stana)..Joge je dobar igrac za nase lige, Cejvanovic takodjer, kao i Zoletic...Bekic mali je isto tako fantastican igrac za nase lige..o Alenu ne treba trositi rijeci ali je star. Mali Mesanovic je strasan potencijal, Salihovic i Jaha su solidni...
ekipa je solidna sto se tice imena, ovo su igraci koji su sposobni svakog pobijedit u ovoj ligi ako su motivisani ( citaj placeni redovno i dobro vodjeni). Sad je druga politika ako nema para. Joge uopce ne igra ni na 60-70% svojih mogucnosti, Stana i Zoleta takodjer, a inace svi ovi nabrojani su za nasu ligu vise nego dobri igraci i bili bi pojacanje za svaki klub...Stana i Cejvan su bolji od svakog desnog beka Zelje , Sarajeva, Zrinjskog,Celika itd(za Borca ne mogu rec jer ne znam ko im je bek)
ekipa je solidna sto se tice imena, ovo su igraci koji su sposobni svakog pobijedit u ovoj ligi ako su motivisani ( citaj placeni redovno i dobro vodjeni). Sad je druga politika ako nema para. Joge uopce ne igra ni na 60-70% svojih mogucnosti, Stana i Zoleta takodjer, a inace svi ovi nabrojani su za nasu ligu vise nego dobri igraci i bili bi pojacanje za svaki klub...Stana i Cejvan su bolji od svakog desnog beka Zelje , Sarajeva, Zrinjskog,Celika itd(za Borca ne mogu rec jer ne znam ko im je bek)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Čejvanović može među top 5 odbrambenih ligeultrasstyle_tz je napisao/la:Mujkic je medju najboljim golmanima u ligi(ako ne i najbolji)..Stana je fantastican bek, znaju svi oni koji su ga gledali da je takodjer mozda i najbolji bek u ligi(uostalom pitajte navijace Zrinjskog kakav je Stana)..Joge je dobar igrac za nase lige, Cejvanovic takodjer, kao i Zoletic...Bekic mali je isto tako fantastican igrac za nase lige..o Alenu ne treba trositi rijeci ali je star. Mali Mesanovic je strasan potencijal, Salihovic i Jaha su solidni...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Mesanovic (mladji), Bekic,Nikolic i Mujkic su medju najboljim igracima lige na svojim pozicijama.
Medjutim,momci,losa vijest je da je ovaj zalet kratkorocan,tj. samo da se izgura polusezona. Na ljeto opet idu turbulencije,odlasci i dolasci u zadnji tren,skupstine p.icke materine i opet zajebancija iduce zezone.
Nadam se da grijesim.
A i vama navijacima,iskreno,sto quraca smeta. Ponasate se ko uvrijedjene mlade. Malo-malo neki bojkot. Ujedinite se vec jednom.
Sloboda,realno,treba svake sezone da se bori za titulu i evropu.
Medjutim,momci,losa vijest je da je ovaj zalet kratkorocan,tj. samo da se izgura polusezona. Na ljeto opet idu turbulencije,odlasci i dolasci u zadnji tren,skupstine p.icke materine i opet zajebancija iduce zezone.
Nadam se da grijesim.
A i vama navijacima,iskreno,sto quraca smeta. Ponasate se ko uvrijedjene mlade. Malo-malo neki bojkot. Ujedinite se vec jednom.
Sloboda,realno,treba svake sezone da se bori za titulu i evropu.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nisu bojkoti bili zbog nasih losih rezultata...istina dobar dio publike simpatizera ne doalzi zbog politike kluba, igre i td, ali navijaci kao navijaci su od onoga trenutka kad su prvo protjerani sa D tribine, kada su protiv Celika je dodjelili Robijasima, a nase navijace ostavili bez tribine i od tad je nastalo to neko razulo koje se mogao zvati bojkot , a mozda i ne, jer neki su dolazili i jos dolaze...Naravno vecina ljudi cekaju sjeventu tribinu da bude gotova i da se vrati, jer uslovi na stadionu su takvi da se prvo ni gostujucim navijacima ne dolazi u Tuzlu, a ond amozes misliti kakvu gorcinu osjecjau nasi navijaci koji nemaju uslove da rade i budu ozbiljna grupa...Tako sad bila tribina ili ne gotova, svi se morjau vratiti pomoci da se izgura ova sezona, ali posotji mogucnost da sjever bude u funkciji protiv sarajeva, ako se ovaj snijeg otopi da se nastave radovi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Evo izgeda Cejvanovic blizu povratka na Tusanj ! Odbrana ce nam biti jaci dio ekipe u proljetnom dijelu,znamo kako su nas jesenas busili na gostovanjima.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Joj kako bi nam Cejvanovic dobro dosao, jer Jogeta nece bit u prvi par kola, imamo Salihovica koji je zeljan dokazivanja a i mlad je, tako da bi mogao igrati sa Cejvanovicem protiv Sarajeva komotno od pocetka utakmice.harry_90 je napisao/la:Evo izgeda Cejvanovic blizu povratka na Tusanj ! Odbrana ce nam biti jaci dio ekipe u proljetnom dijelu,znamo kako su nas jesenas busili na gostovanjima.
jos da Stanisa Nikolic ostane i bice super., a blizu je dogovora sa Hadzicem i Zahirovicem.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Odsad samo copy-paste ovo care, pun kufer tog pitanja.SaltCityAttack je napisao/la:ma nisu bojkoti bili zbog nasih losih rezultata...istina dobar dio publike simpatizera ne doalzi zbog politike kluba, igre i td, ali navijaci kao navijaci su od onoga trenutka kad su prvo protjerani sa D tribine, kada su protiv Celika je dodjelili Robijasima, a nase navijace ostavili bez tribine i od tad je nastalo to neko razulo koje se mogao zvati bojkot , a mozda i ne, jer neki su dolazili i jos dolaze...Naravno vecina ljudi cekaju sjeventu tribinu da bude gotova i da se vrati, jer uslovi na stadionu su takvi da se prvo ni gostujucim navijacima ne dolazi u Tuzlu, a ond amozes misliti kakvu gorcinu osjecjau nasi navijaci koji nemaju uslove da rade i budu ozbiljna grupa...Tako sad bila tribina ili ne gotova, svi se morjau vratiti pomoci da se izgura ova sezona, ali posotji mogucnost da sjever bude u funkciji protiv sarajeva, ako se ovaj snijeg otopi da se nastave radovi

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Nema boda da je dobio vise od 10 hiljada, nema bogaSaltCityAttack je napisao/la:ne znam care za njih nista, ali Hadzic je navodno dobio odmah 30 hiljada na ruke, jer kao da bi neko od njih dosao tek tako, a znaju da klub duguje svima pare pa normalno da ce uzeti na ruke barem dio

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Samir Joguncic uspjesno operisan danas, a Damir Hadzic se prikljucio treninzima .
Jogetu brz oporavak,dobrodosao Hadzicu,jos samo da se Demic prikljuci .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- diplomatija
- Kontakt:
znas koliko ih je kao sto je demic prodefilovalo slobodom, mnogo, mnogo..harry_90 je napisao/la:Jogetu brz oporavak,dobrodosao Hadzicu,jos samo da se Demic prikljuci .
Bolje i Demic nego koje kakvi Aleksic,Drakul,Čukle,Milutinovic....diplomatija je napisao/la:znas koliko ih je kao sto je demic prodefilovalo slobodom, mnogo, mnogo..harry_90 je napisao/la:Jogetu brz oporavak,dobrodosao Hadzicu,jos samo da se Demic prikljuci .

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Sutra prijateljska utakmica protiv Zvijezde, sansu ce dobit i Hadzic pa cemo vidjeti kako stoje stvari sutra.
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Moze li mi neko reci sta je sa ribicem?Zasto on nije igrao proslu utakmicu protiv Sloge?Da li je povrijedjen ili ga Vojvodic jos nece u prvu ekipu zato sto mu je jos tek 16 godina?
Jos jedno pitanje.Odakle je Ribic iz Tuzle?
Vojvodic hoce jos cetiri igraca dovesti kako ss.ba pise.To su Demic i Cejvanovic(oni su vec gotov kod nas),Maksumic i Mujkanovic.
Danas bih trebali imati prijateljsku utakmicu sa Zvijezdom.
Vojvodic hoce jos cetiri igraca dovesti kako ss.ba pise.To su Demic i Cejvanovic(oni su vec gotov kod nas),Maksumic i Mujkanovic.
Ribic iz Skojevske, vojne lamele.
Ribic je iz Tuzle, tacnije Brcanska-Skojevksa taj dio grada ja mislim, a nema ga sa prvim timom jer je navodno sa menadzerom (Ademom Sabovicem) po kojekakvim probama, po gradu se prica da je iso u Irsku, Skotsku, i po zemljama beneluksa da lutaGelsenkirchenTuzla je napisao/la:Moze li mi neko reci sta je sa ribicem?Zasto on nije igrao proslu utakmicu protiv Sloge?Da li je povrijedjen ili ga Vojvodic jos nece u prvu ekipu zato sto mu je jos tek 16 godina?

Mene zanima ovaj Mujkanovic, ko je to ???
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Nadam se da nije onaj Semir Mujkanovic kvazi igrac sto je bio u Zelji nije igro nikako, pa bio u Drini ja mislim, pa sad ne igra godinu najmanje.
Semir Mujkanovic, sin Mujkanovica Tom Cat
ako je to taj, onda bolje mu je da ne dolazi, sestru mu znam teski manijak, nesto fura po Tuzli sa salom Zelje 

upravo to,nema od njeg hljeba samo igrac vise nista drugo...eto pa vi se pitajte odakle pare slobodifukara87 je napisao/la:Semir Mujkanovic, sin Mujkanovica Tom Cat![]()
ako je to taj, onda bolje mu je da ne dolazi, sestru mu znam teski manijak, nesto fura po Tuzli sa salom Zelje

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.