Očito ne pratiš NFLmoj uzor-S.G je napisao/la:Čisto sumnjam da će iko ikad više u ovim ozbiljnijim sportovima dominirati ovako sa 36 godina. Doktor
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
To je ozbiljan sport samo za Amerikance.rio_Ferdy88 je napisao/la:Očito ne pratiš NFLmoj uzor-S.G je napisao/la:Čisto sumnjam da će iko ikad više u ovim ozbiljnijim sportovima dominirati ovako sa 36 godina. Doktor
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A Wembley pun svake godine na tekmamaJeftha je napisao/la:To je ozbiljan sport samo za Amerikance.rio_Ferdy88 je napisao/la:Očito ne pratiš NFLmoj uzor-S.G je napisao/la:Čisto sumnjam da će iko ikad više u ovim ozbiljnijim sportovima dominirati ovako sa 36 godina. Doktor
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ažurirano, a poklona nemabodi123 je napisao/la:Ne zaboravi azurirat listu u avataru poslije meca, a ja cu ti spremiti i pokloncic ako Rafa dobijeshminka je napisao/la:Složit ćete se Vi sa Unom i njegovom teorijom kad Rafa na šljaci mimo Barse ne vidi finala xD
shminka je napisao/la: Ažurirano, a poklona nema![]()
Steta, bio je fin.shminka je napisao/la: Ažurirano, a poklona nema![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bodijeva životna :
Kog su zmije ujedale i guštera se boji
Vidim da ne prognozira više, al dobro znam šta misli ne treba mi tu neka logika da skontam
Dobro finale, Nadal definitivno nije ni blizu onoga Nadala, dal je to za ubuduće..vidjećemo, umorni Roger ga uze 2:0 na otvorenom terenu, na sporijoj podlozi, Roger razbija komplekse!
Idemo dalje Roger
Kog su zmije ujedale i guštera se boji
Vidim da ne prognozira više, al dobro znam šta misli ne treba mi tu neka logika da skontam
Dobro finale, Nadal definitivno nije ni blizu onoga Nadala, dal je to za ubuduće..vidjećemo, umorni Roger ga uze 2:0 na otvorenom terenu, na sporijoj podlozi, Roger razbija komplekse!
Idemo dalje Roger
Gdje @Rafa nestane uvijek kad se stvari ovako odviju, ili kad Rafa izgubi, ili kad Damir pobijedi? 
jes roger najveći, ali ovo je katastrofa za moderni tenis, dođe čikica sa skoro 36 i pošamara ih sve ko balavce, a jedini koji koliko toliko pruži otpor je slijedeći đuturum na listi
tenis je u debeloj krizi!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma debil obični, ja ne znam zasto bi se neko uopste doticao njegovih postova. Covjek je slijep kod očijuFederer17 je napisao/la:Gdje @Rafa nestane uvijek kad se stvari ovako odviju, ili kad Rafa izgubi, ili kad Damir pobijedi?
ZZ
BABO najveci. Mislio sam da Nadal nece uzeti ni 4 gema u drugom setu. 30 % snage, rutinski, 2 seta. Bio sam uvjeren ODMAH sam napisao poslije meca sa Kyrgiosom, kad je prezivio onako brutalnog servera i mladog talentovanog igraca da ce Rafu dobiti rutinski.
Jer Kyrgios je za klasu bolji i opasniji od ovog Nadala.
Ljudi uzivajte dok traje, taj nece karijeru zavrsiti, igrat ce do 40e godine, veliki je to sampion. Najveci.
Jer Kyrgios je za klasu bolji i opasniji od ovog Nadala.
Ljudi uzivajte dok traje, taj nece karijeru zavrsiti, igrat ce do 40e godine, veliki je to sampion. Najveci.
27.10.2020
Imakobe24 je napisao/la:IMA LI KO JACI???
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Federer neće, vjerovatno, ništa na šljaci igrati osim RG-a.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma nikad se ja s njim nisam raspravljao, nema se na ono sta ni napisati. Al' mi je brutalno smijesan, obicno se pred mec ne gasi, 100% uvjeren u ono sto prica i onda se odjednom izgubi kao da ga nema. Poslije par dana se pojavi i ponovo crpi nove gluposti, samo ne znam iz cegamoj uzor-S.G je napisao/la: Ma debil obični, ja ne znam zasto bi se neko uopste doticao njegovih postova. Covjek je slijep kod očiju
Re: RE: Re: ATP Tour
Covjek ima posla.Federer17 je napisao/la:Gdje @Rafa nestane uvijek kad se stvari ovako odviju, ili kad Rafa izgubi, ili kad Damir pobijedi? [emoji38]
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Valjda.hoce Madrid bar su tako orhanozatori rekli da su potvrdili Muray,Novak,Rafa i RogerUnofficialpage je napisao/la:Federer neće, vjerovatno, ništa na šljaci igrati osim RG-a.
Roger Federer to Brad Gilbert: "I probably won't play any clay court events except the French. I need a rest. My body needs healing."
Babuka vidio da nakon par mjeseci pauze, lakše se GS-ovi osvajaju.
Ko veli tako sam na AO uradio, idemo još jednom
Ko veli tako sam na AO uradio, idemo još jednom
kirijos nije đuturumjestamaji je napisao/la:jes roger najveći, ali ovo je katastrofa za moderni tenis, dođe čikica sa skoro 36 i pošamara ih sve ko balavce, a jedini koji koliko toliko pruži otpor je slijedeći đuturum na listi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Roger ce igrati i Madrid vjerovatno. Inace danas Nadal nije ni los bio, samo vidjelo se da previse razmislja sta da uradi i zbog toga je grijesio. Federer ga je ludjackim poenima i agresivnom igrom prisilio na greske. Nadal nije znao da li da forsira BH ili FH. Na pocetku je Roger grijesio kod FH, ali cim je popravio to je bilo to. Jer BH je besprijekoran ove sezone.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.