Kakva su ocekivanja za sljedece kolo

Kakva su ocekivanja za sljedece kolo
Ma jok on se malo drugacije oglasavao od ostalih. Sreca pa Sejo Brajlovic nije pitar i ne ide na kosevo veceras bi brkove mastili sa njimStarmoCity je napisao/la: ↑18 feb 2024, 20:01Jel on onaj sto je govorio allahu ekber dok su topovski padali na teren?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:51I ja sam cuo mosarajvosa83 danas na prenosu kako je meketao sa istoka. Samo mu nije uredu sto je ostavio klikere iza sebe
Nije krv voda, ne mozete bez Veleza nikakoAntipolitika3 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 20:04Iduca 3-4 kola ce odrediti prvenstvo,ako Borac jednu od utakmica u Mostaru pobjedi bojim se da je prvenstvo gotovo pogotovo jer ni Zrinjski nije dominantan kao zadnje dvije godine i bit ce tu jos kikseva i sa nase strane ako ova prevara od crnogorca nastavi ovako igrati.Maradona10 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:41Daleko od šampionske, Vinko izveo jako čudan sastav, mislim da je odigrano onoliko koliko je potrebno. Prvo poluvrijeme vrlo dobro, drugo je vec kritično bilo. Kad je Tuzla dala gol, ušla voda u uši, da se igralo još 10 minuta pitanje je šta bi bilo... ali pored 2 gola, Borac je stvorio 3-4 dobre šanse plus precka. Jovo Lukić pored dva gola, kriminalan, u prvom prebacuje gol sa 7 metara, u drugom jedan na jedan sa golmanom gdje ima vremena da ga pita gdje hoće da suta, on pogađa golmana. Sve u svemu, lose kolo za sve tri ekipe iz vrha, samo što je Borac uspio pobijediti.Antipolitika3 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:29Nisam gledao Borca ,kakva im je igra?
Jel sampionska?
Uglavnom Borac ima paklen raspored Velez gosti,Sarajevo kup,Gosk kuci,Sarajevo kup pa Zrinjski gosti.
Uzdam se u nase komsije da pobjede iduce subote pa da obe strane Neretve slave pobjedu Veleša kao nekada.![]()
Borac mora da ide na sve ili ništa u utakmicama kakva je iduća....sad da li će to biti plodonosno vidjećemo, uglavnom očekuje se pakleno i na tribinama i na teretnu....btw cuo sam da Lesinari ne dolaze u Mostar...jel zabranjeno ili?
Radimo cetvrtu tribinu, ona motazna je uklonjena, pretpostavljam da je to razlog, nezz sta bi drugo mogao biti razlog. U zadnje vrijeme utakmice su velikog naboja, msm da ce i ova biti uzavrelabagniadiluca je napisao/la: ↑18 feb 2024, 20:13Borac mora da ide na sve ili ništa u utakmicama kakva je iduća....sad da li će to biti plodonosno vidjećemo, uglavnom očekuje se pakleno i na tribinama i na teretnu....btw cuo sam da Lesinari ne dolaze u Mostar...jel zabranjeno ili?
Ako Vico kaze da moraju Lesevi doci oni ce doci.nekoIzMostara je napisao/la: ↑18 feb 2024, 20:16Radimo cetvrtu tribinu, ona motazna je uklonjena, pretpostavljam da je to razlog, nezz sta bi drugo mogao biti razlog. U zadnje vrijeme utakmice su velikog naboja, msm da ce i ova biti uzavrelabagniadiluca je napisao/la: ↑18 feb 2024, 20:13Borac mora da ide na sve ili ništa u utakmicama kakva je iduća....sad da li će to biti plodonosno vidjećemo, uglavnom očekuje se pakleno i na tribinama i na teretnu....btw cuo sam da Lesinari ne dolaze u Mostar...jel zabranjeno ili?![]()
Ma bolje za njih da ne idu, Manijaci ne gostuju nigdje.Kamaga11 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 20:17Ako Vico kaze da moraju Lesevi doci oni ce doci.nekoIzMostara je napisao/la: ↑18 feb 2024, 20:16Radimo cetvrtu tribinu, ona motazna je uklonjena, pretpostavljam da je to razlog, nezz sta bi drugo mogao biti razlog. U zadnje vrijeme utakmice su velikog naboja, msm da ce i ova biti uzavrelabagniadiluca je napisao/la: ↑18 feb 2024, 20:13
Borac mora da ide na sve ili ništa u utakmicama kakva je iduća....sad da li će to biti plodonosno vidjećemo, uglavnom očekuje se pakleno i na tribinama i na teretnu....btw cuo sam da Lesinari ne dolaze u Mostar...jel zabranjeno ili?![]()
Ma ja, svi smo samo mi nismo! Ubice, fasisti, kamenjarci..ukenjali ste danasnjom utakmicom i ispadom na kraju čak i neke portale koji bi na gumenu žvakaću s pecare pisali članke o neviđenom fasizmu iz ustashkoga gnijezda!
Uvijek je lijepo procitati tvoj post,kao i uvijek odises humoromCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 feb 2024, 20:10Ma jok on se malo drugacije oglasavao od ostalih. Sreca pa Sejo Brajlovic nije pitar i ne ide na kosevo veceras bi brkove mastili sa njimStarmoCity je napisao/la: ↑18 feb 2024, 20:01Jel on onaj sto je govorio allahu ekber dok su topovski padali na teren?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:51I ja sam cuo mosarajvosa83 danas na prenosu kako je meketao sa istoka. Samo mu nije uredu sto je ostavio klikere iza sebe![]()
Meni i dan danas srce zaigra.Antipolitika3 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 20:04Iduca 3-4 kola ce odrediti prvenstvo,ako Borac jednu od utakmica u Mostaru pobjedi bojim se da je prvenstvo gotovo pogotovo jer ni Zrinjski nije dominantan kao zadnje dvije godine i bit ce tu jos kikseva i sa nase strane ako ova prevara od crnogorca nastavi ovako igrati.Maradona10 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:41Daleko od šampionske, Vinko izveo jako čudan sastav, mislim da je odigrano onoliko koliko je potrebno. Prvo poluvrijeme vrlo dobro, drugo je vec kritično bilo. Kad je Tuzla dala gol, ušla voda u uši, da se igralo još 10 minuta pitanje je šta bi bilo... ali pored 2 gola, Borac je stvorio 3-4 dobre šanse plus precka. Jovo Lukić pored dva gola, kriminalan, u prvom prebacuje gol sa 7 metara, u drugom jedan na jedan sa golmanom gdje ima vremena da ga pita gdje hoće da suta, on pogađa golmana. Sve u svemu, lose kolo za sve tri ekipe iz vrha, samo što je Borac uspio pobijediti.Antipolitika3 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:29Nisam gledao Borca ,kakva im je igra?
Jel sampionska?
Uglavnom Borac ima paklen raspored Velez gosti,Sarajevo kup,Gosk kuci,Sarajevo kup pa Zrinjski gosti.
Uzdam se u nase komsije da pobjede iduce subote pa da obe strane Neretve slave pobjedu Veleša kao nekada.![]()
Ja mislim da je on bio onaj bez zubaStarmoCity je napisao/la: ↑18 feb 2024, 20:01Jel on onaj sto je govorio allahu ekber dok su topovski padali na teren?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:51I ja sam cuo mosarajvosa83 danas na prenosu kako je meketao sa istoka. Samo mu nije uredu sto je ostavio klikere iza sebe
Baš nešto kontam kako je naboj protiv Borca već lagao opao, situacija se relativno opustila, ne očekujem nešto posebno.nekoIzMostara je napisao/la: ↑18 feb 2024, 20:16Radimo cetvrtu tribinu, ona motazna je uklonjena, pretpostavljam da je to razlog, nezz sta bi drugo mogao biti razlog. U zadnje vrijeme utakmice su velikog naboja, msm da ce i ova biti uzavrelabagniadiluca je napisao/la: ↑18 feb 2024, 20:13Borac mora da ide na sve ili ništa u utakmicama kakva je iduća....sad da li će to biti plodonosno vidjećemo, uglavnom očekuje se pakleno i na tribinama i na teretnu....btw cuo sam da Lesinari ne dolaze u Mostar...jel zabranjeno ili?![]()
Jbte svaka ti cast kako si provalio,taman sam novu protezu narucio a ti me ovako ofiras.Rigoletto je napisao/la: ↑18 feb 2024, 20:21Meni i dan danas srce zaigra.Antipolitika3 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 20:04Iduca 3-4 kola ce odrediti prvenstvo,ako Borac jednu od utakmica u Mostaru pobjedi bojim se da je prvenstvo gotovo pogotovo jer ni Zrinjski nije dominantan kao zadnje dvije godine i bit ce tu jos kikseva i sa nase strane ako ova prevara od crnogorca nastavi ovako igrati.Maradona10 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:41
Daleko od šampionske, Vinko izveo jako čudan sastav, mislim da je odigrano onoliko koliko je potrebno. Prvo poluvrijeme vrlo dobro, drugo je vec kritično bilo. Kad je Tuzla dala gol, ušla voda u uši, da se igralo još 10 minuta pitanje je šta bi bilo... ali pored 2 gola, Borac je stvorio 3-4 dobre šanse plus precka. Jovo Lukić pored dva gola, kriminalan, u prvom prebacuje gol sa 7 metara, u drugom jedan na jedan sa golmanom gdje ima vremena da ga pita gdje hoće da suta, on pogađa golmana. Sve u svemu, lose kolo za sve tri ekipe iz vrha, samo što je Borac uspio pobijediti.
Ja mislim da je on bio onaj bez zubaStarmoCity je napisao/la: ↑18 feb 2024, 20:01Jel on onaj sto je govorio allahu ekber dok su topovski padali na teren?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:51I ja sam cuo mosarajvosa83 danas na prenosu kako je meketao sa istoka. Samo mu nije uredu sto je ostavio klikere iza sebe
I mi na istoku smo bili u čudu šta je svirao i zašto ali smo na kraju skontali linijskog sudiju i podignutu zastavicu....ofside je bio i nemoj da krećeš sa spinovanjem jer je utakmica bila korektna !jasta je napisao/la: ↑18 feb 2024, 20:26Njegomirović je bio itekako primjetan ko hoće da gleda i razumi fudbal. Najjača scena kod 0:0, sam igrač Tuzle na 5 metara šutira glavom, ovaj se prepao gola svira neki faul, niko nema pojma kome
Na kraju će jedino Zrinjski platiti cijenu...jer oni jedini mogu biti konkurentni do kraja, al neće da može.
Sta se ulizujes,na noz to malo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.