dok u slucaju ranije rijesene tekme, sansu bih dao Celiku
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Pa Rogić i Buljubašić sigurno. Bilo bi dobro kad bi se Aničić vratio.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 okt 2023, 09:35Sta mislite ko ce zamjeniti Mustafica u Konjicu?Buljubasic ili ce probati sa Avramom i Andjusicem zajedno,jer Nemanja zasluzuje i mora biti u prvi 11.Tesko da ce se Vrancic oporaviti.
Ovo ostalo nista ne bi dirao iako ima igraca koji bi trebali malo na klupu,za njihovo dobro(Ziljkic).Nema nista lose u tome ako neko predje 2-3 utakmice na klupu cisto da malo ohladi i dodje sebi
I sa ovim Penerandom ne znamo šta je. Ali definitivno Anđušić umjesto Ziljkića.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Penitu vrijedi cekati. On treba biti u velikoj formi, spreman i u kondiciji da bi radio to sto on zamislja u svojoj glavi.AVNOJ je napisao/la: ↑20 okt 2023, 10:04Pa Rogić i Buljubašić sigurno. Bilo bi dobro kad bi se Aničić vratio.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 okt 2023, 09:35Sta mislite ko ce zamjeniti Mustafica u Konjicu?Buljubasic ili ce probati sa Avramom i Andjusicem zajedno,jer Nemanja zasluzuje i mora biti u prvi 11.Tesko da ce se Vrancic oporaviti.
Ovo ostalo nista ne bi dirao iako ima igraca koji bi trebali malo na klupu,za njihovo dobro(Ziljkic).Nema nista lose u tome ako neko predje 2-3 utakmice na klupu cisto da malo ohladi i dodje sebi
- 1 9 4 6 -
Igman nam je duzan tako da ce rozman mijenjati vise od ocekivanog. Nadam se da ce i beganovica odmoriti, sve je utakmice igrao.
NEMA NAZAD
Nemamo mi vremena čekati, on je već trebao imati 5 asistencija i 3 gola.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 okt 2023, 10:06Penitu vrijedi cekati. On treba biti u velikoj formi, spreman i u kondiciji da bi radio to sto on zamislja u svojoj glavi.AVNOJ je napisao/la: ↑20 okt 2023, 10:04Pa Rogić i Buljubašić sigurno. Bilo bi dobro kad bi se Aničić vratio.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 okt 2023, 09:35Sta mislite ko ce zamjeniti Mustafica u Konjicu?Buljubasic ili ce probati sa Avramom i Andjusicem zajedno,jer Nemanja zasluzuje i mora biti u prvi 11.Tesko da ce se Vrancic oporaviti.

Da je Husref ostao moglo bi se reć da su nam dužni i da će pustit, al ovaj neandertalac nema šanse, naložit će ih da igraju 300 posto.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ma izaci posteno i dobiti ih. Ne treba nam pomoc nikakva
- 1 9 4 6 -
Ko bi rekao da ce mi se najvise trenutno svidjati Mustafic i evo sad FOX mi je bas gotivan kad igra.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
a jos ne vjerujem da padamo na pricu sirotinje o nekoj korona tituli. Pola liga prekinulo takmicenja. Kod nas se desilo da su svi sa svima odigrali, ne moze postenije?
Mi testirali sve igrace na covid pola ekipe lige nije i u nama problem? Dajte ljudi.
Sta se imas oglasavati, a uostalom si se oglasio. Kratko ali jasno.
Postoje i ostali nacini borbe protiv sistema. Ovo je sistem i protiv vjetrenjaca neces grlom u jagode. Pa valjda se treba malo taktizirati.
Kazu Mirvic se lize s vicom. Pa drzi prijatelje blizu neprijatelje jos blize. Hocete reci da covjek ulaze pare i svejedno mu gledati lakrdije i direktno otimanje iz njegovog dzepa?
nego svi ko jedan! da nastavimo da disemo i samo nebo je granica.
Mi testirali sve igrace na covid pola ekipe lige nije i u nama problem? Dajte ljudi.
Sta se imas oglasavati, a uostalom si se oglasio. Kratko ali jasno.
Postoje i ostali nacini borbe protiv sistema. Ovo je sistem i protiv vjetrenjaca neces grlom u jagode. Pa valjda se treba malo taktizirati.
Kazu Mirvic se lize s vicom. Pa drzi prijatelje blizu neprijatelje jos blize. Hocete reci da covjek ulaze pare i svejedno mu gledati lakrdije i direktno otimanje iz njegovog dzepa?
nego svi ko jedan! da nastavimo da disemo i samo nebo je granica.
- 1 9 4 6 -
Došao je kod nas potpuno zdrav. Za tri mjeseca profesionalac poput njega je trebao biti 100% spreman. Došao je tu da oživi karaijeru a ne da je završi ima pogodnosti i uslove kao vecini europskih klubova. Ne govorim da je fula i ok je da očekujemo njegovo pravo izdanje na proljece al ako je zdrav sumnjam da može lošije odigrat od Ziljkića na toj poziciji 60 minuta.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 okt 2023, 10:06Penitu vrijedi cekati. On treba biti u velikoj formi, spreman i u kondiciji da bi radio to sto on zamislja u svojoj glavi.AVNOJ je napisao/la: ↑20 okt 2023, 10:04Pa Rogić i Buljubašić sigurno. Bilo bi dobro kad bi se Aničić vratio.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 okt 2023, 09:35Sta mislite ko ce zamjeniti Mustafica u Konjicu?Buljubasic ili ce probati sa Avramom i Andjusicem zajedno,jer Nemanja zasluzuje i mora biti u prvi 11.Tesko da ce se Vrancic oporaviti.
- SarajevoForza
- Kontakt:
O čemu se radi ako nešto znašcollector je napisao/la: ↑20 okt 2023, 09:24Jeste i vi smijesni, pa gdje živite majka mu stara...
28 godina (uzet ću kraj rata) bošnjačka politika tlači vlastiti narod i tjera ga da se pokorava za neki posao, funkciju, paket brasna i ulja, uci ga da klima glavom i spušta istu kada je potrebno, kreira mu takav narativ da on nema pravo na vlastito misljenje i od bošnjaka pravi sadaka narod koji samo čeka da mu neko nešto udijeli ili da mu neko pomogne i vi od takvih koji su zaglibili u toj matrici i koji svoju djecu tako uče (samo nek ne puca, i probaj doći do kakvog lika u politici da te pogura) očekujete neko kritičko mišljenje ili djelovanje po pitanju nepravdi... Pa vi živite u paralelnom univerzumu... 90% takvih je odavno van granica države...
Napisao bih još dosta toga, ali nije ni momenat da se prave usporedbe radi dešavanja u svijetu, a ima i dosta osjetljivih ljudi pa da mi se neko i ne uvrijedi...
I jadni mi, ako ono što sam čuo bude istina i prođe u savezu, a vezano za promjenu statuta... a imate i hint jednog od ovih navijača borca koji je pisao na temi premier lige, ali niko nije čitao između redova niti se obazirao na njegov komentar
Balije prodane...
Može i pp
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Zdrav ali izvan takmicarske forme pa potrebne i za ovaj nivo. Naspram Renana trenutno je on igrac kantonalne lige, sto se tice spreme.AVNOJ je napisao/la: ↑20 okt 2023, 10:31Došao je kod nas potpuno zdrav. Za tri mjeseca profesionalac poput njega je trebao biti 100% spreman. Došao je tu da oživi karaijeru a ne da je završi ima pogodnosti i uslove kao vecini europskih klubova. Ne govorim da je fula i ok je da očekujemo njegovo pravo izdanje na proljece al ako je zdrav sumnjam da može lošije odigrat od Ziljkića na toj poziciji 60 minuta.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 okt 2023, 10:06Penitu vrijedi cekati. On treba biti u velikoj formi, spreman i u kondiciji da bi radio to sto on zamislja u svojoj glavi.
Nisam negativno komentarisao. Slazem se s tobom da je dosao da je ozivi a ne da se penzionise.
Ne znam sta su nas ovo povrede pokosile, nadam se da je samo veliki napor i opterecenje.
- 1 9 4 6 -
Ne može je vratiti na treningu pa ni Hasić nije igrao pa vidi ga sad. Ok ne trebamo se zamarati sa njim ne igra i ne možemo znati njegovo pravo stanje za bilo kakav sud.
Ma kakav napor i opterečenje odigrali samo tri utakmice van lige. Povrede su posljeica nespremnosti i katastrofalnih priprema jaranskih odnosa pojedeinih igrača i SŠ.
Ma kakav napor i opterečenje odigrali samo tri utakmice van lige. Povrede su posljeica nespremnosti i katastrofalnih priprema jaranskih odnosa pojedeinih igrača i SŠ.
-
- Kontakt:
Ove dvije utakmice Igman i Sloga samo je bitno dobiti uopšte nije bitno ko igra i nacin igre. Bitno je ostati u 3 boda s Borcem i Zrinjskim u ovoj polusezoni vjerujem da ce Rozman još vise podici ekipu na proljece i onda pravi fajt za koji cemo biti spremni.
Hasiću se moram izvinuti na kritikama koje sam uputio nakon Zvijezde. Dozvao se pravo, ovo što je odigrao na derbiju i u Banja Luci je nenormalno kvalitetno. Prestao je peglati nepotrebno loptu kao što to Ziljkić i dalje radi, i više je direktan, ulazi okomito i pravi razliku. Protiv Borca je nekoliko puta navukao na sebe po 3-4 igrača i onda pasovima mijenjao stranu i oslobađao ogroman prostor. Kako bi valjalo da ga nekako uspijemo otkupiti od Bešiktaša ako nastavi sa ovakvim igrama...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Slozio bih se sa tobom, i ja sam momka popljuvo za neke stvari i popiso me i nek je…bodi123 je napisao/la: ↑20 okt 2023, 10:54Hasiću se moram izvinuti na kritikama koje sam uputio nakon Zvijezde. Dozvao se pravo, ovo što je odigrao na derbiju i u Banja Luci je nenormalno kvalitetno. Prestao je peglati nepotrebno loptu kao što to Ziljkić i dalje radi, i više je direktan, ulazi okomito i pravi razliku. Protiv Borca je nekoliko puta navukao na sebe po 3-4 igrača i onda pasovima mijenjao stranu i oslobađao ogroman prostor. Kako bi valjalo da ga nekako uspijemo otkupiti od Bešiktaša ako nastavi sa ovakvim igrama...
I mene zanima kakve je situacija i sansa da mu se otkupi ugovor, isplatilo nam se u svakom slucaju

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
bravo majmune evo jedna banana .I.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Cuclaj ga Moržu i hadžikamataru, štrumfu.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Trenutno korisnika/ca: Napapijri, nedimmmm1337, Rodman i 56 gostiju.