FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 10 okt 2017, 02:13

halo šabane sta koji qurac pises vise po ovoj temi, eno ti Sloga pa sa ostalim pavijanima verbalno svrsavaj na Kostica i Vojvodu :!: ti si najveci primjerak licemjerstva :!: nije ni cudo sto nam je Sloboda na ivici ponora kad su takvi smradovi kao ti sjedili u skupstini kluba deceniju i po :puke:
Sloboda Tuzla

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 okt 2017, 07:26

Mojne ba tako. Nije balavac. Ne zasluzuje takve uvrede.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 okt 2017, 07:56

fukaratz je napisao/la:halo šabane sta koji qurac pises vise po ovoj temi, eno ti Sloga pa sa ostalim pavijanima verbalno svrsavaj na Kostica i Vojvodu :!: ti si najveci primjerak licemjerstva :!: nije ni cudo sto nam je Sloboda na ivici ponora kad su takvi smradovi kao ti sjedili u skupstini kluba deceniju i po :puke:
Pa i ti si vise na toj temi i pises nego ovdje. Sta ti glumis. Ako imas mosnjice a nemas ih jer si curica osim Slbodi72 reci i milom predsjedniku da ide a i ti mozes sa njim cim odobravas maice voljenig ti predsjednika

NKSvatovacPoljice
Kontakt:

Post Postao/la NKSvatovacPoljice » 10 okt 2017, 09:02

Sloboda u srijedu igra "trening" utakmicu u Prokosovićima, na jezeru Modrac....

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 10 okt 2017, 10:08

sloboda72 je napisao/la:Ljudi ,dolazi " Sloboda 2"(Sarajevo).Dajte da se okrenemo toj temi .Bodovi nam život znače.

slika
Ja ne znam ko je ovom babunu dozvolio da komentarise na ovom pdf-u...Molim administraciju, Mramora da ovog divizijasa upozore i trajno odstrane sa ovog pdf-a jer svi smo svjedoci da on vise nije navijac Slobode nego one vjestacke tvorevine za koju on tvrdi da je "ponos" Tuzle...

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 10 okt 2017, 10:10

Penaltiky je napisao/la:Vjera, Zena, Nacija sve se moze promijenit, al klub nikad.
:bow: :tokralju: :salut:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 10 okt 2017, 10:11

Sta kaze 380.000 rebalansom za reprogram dugovanj...Oni ti ga puse Jasmineeee :clap: :clap:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 okt 2017, 10:29

Joj da znate sto ne znate, hahahahahahaa. Bice to dobro siguran sam. 1000% Zapamtite ovaj komentar. :salut:
Zato ne siljite ni jedni, ni drugi, ni treci...
Bice opet pun stadion! :clap: :clap: :clap: :clap: :tralala: :tralala: :clap: :clap:
Al' ce biti deranja guzova. :rol: :rol: :rol: :rol: i kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Jel' malo cetiri? :stop: Kako cetiri, bice i pet.
Jasmine, Jasmine ne hajem te al' si obojen svim bojama. :salut:
Idemo sada prvo da vratimo Jedinstvu titulu sampiona! :salut:
Premier liga, premier liga, sramotimo se mi, nisu svjesni, nisu svjesni, da cemo ih opet quziti! :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :salut: :salut: :salut: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Aj hoce ispadati oci :guz: :shock: :shock: :shock:
:rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 10 okt 2017, 10:44

Probisvjet je napisao/la:Joj da znate sto ne znate, hahahahahahaa. Bice to dobro siguran sam. 1000% Zapamtite ovaj komentar. :salut:
Bice opet pun stadion! :clap: :clap: :clap: :clap: :tralala: :tralala: :clap: :clap:
Al' ce biti deranja guzova. :rol: :rol: :rol: :rol: i kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Premier liga, premier liga, sramotimo se mi, nisu svjesni, nisu svjesni, da cemo ih opet quziti! :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :salut: :salut: :salut: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Haj nas prosvijetli i ti, mada sve se zna, samo se ceka tacka na i :lol: :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 okt 2017, 10:47

Ovako ce izgledati izjave gostujucih trenera.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 okt 2017, 10:52

Probisvjet je napisao/la:Joj da znate sto ne znate, hahahahahahaa. Bice to dobro siguran sam. 1000% Zapamtite ovaj komentar. :salut:
Njegova I Husiceva igra poznata je od pocetka (ko je htio da vidi).
Husic je "optuzen"da pomaze zelenima medjutim odigrao je muski svoju ulogu u Jaskovoj pobjedi na izborima.
Obojici po oskara mater im yebem.
Sutra da se vrati I duplu da uzmemo I redovno trofeje uzimamo nikada tog covjeka istim ocima necu gledat meni se ogadio I to je to. Trpio bi samo radi kluba jbg a ukoliko bi bilo moguce da nadjemo investitora I da odyebe od Slobode to bi najvise volio. ..Mater im yebem u pic.ku
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 10 okt 2017, 11:15

A što nisi ostatak teksta naveo?

"Za mene često u Tuzli kažu da sam dežurni vatrogasac i da mirim da tako kažem "zaraćene strane". Mislim da je dijalog ključan i da se svi zajedno moramo boriti za sport u Tuzli. Ne vidim razlog zbog kojeg Sloga, ukoliko izbori nastup u Premijer ligi, svoje domaće utakmice ne bi igrala na Tušnju. Nekako mi se čini da se ovdje u Tuzli u posljednje vrijeme dijelimo na ove i one i to bez ikakvog razloga. Nema potrebe za tim, moramo se pomagati. Poznato vam je da sam ušao u Upravu Slobode i da sam mandat dao na raspolaganje Skupštini zbog zdravstvenih razloga, no tu sam uvijek za tuzlanski sport. Na posljednjem vijeću Slobodi je rebalansom proračuna pripalo 380.000 KM za reprogram duga i to je još jedan uspjeh, kako mene tako i ostalih članova Gradskog vijeća. Znam da će mnogi reći, zašto su izdvojeni toliki novci, no sport je najbolja promocija za svaki grad, pa tako i Tuzlu", zaključio je Alić
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 okt 2017, 11:16

Probisvjece nadajmo se da nisi samo bio pijan dok si pisao post :mrgreen:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 okt 2017, 11:31

Kakvo pjan.ovo je naka spidometrija... :lol:
Sta god da je pocasti raju :urnebes:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 okt 2017, 11:33

Sariel je napisao/la:Kakvo pjan.ovo je naka spidometrija... :lol:
Sta god da je pocasti raju :urnebes:
Cuj pijan. Mahmuran! :lolno: :lolno: :lolno:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 okt 2017, 11:34

solinas je napisao/la: Njegova I Husiceva igra poznata je od pocetka (ko je htio da vidi).
Husic je "optuzen"da pomaze zelenima medjutim odigrao je muski svoju ulogu u Jaskovoj pobjedi na izborima.
Obojici po oskara mater im yebem.
Sutra da se vrati I duplu da uzmemo I redovno trofeje uzimamo nikada tog covjeka istim ocima necu gledat meni se ogadio I to je to. Trpio bi samo radi kluba jbg a ukoliko bi bilo moguce da nadjemo investitora I da odyebe od Slobode to bi najvise volio. ..Mater im yebem u pic.ku
Zivci nemaju cijenu..
Otprilike slicno razmisljamo kako god da se odigra i zavrsi eb em ja njih sve redom..ne mogu me vise razocarat nit iznenadit..

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 10 okt 2017, 11:37

Jel Solinasu fakat mislis da je JI trebala pobjeda da uzme izbore pa mrtvaca da SDP kandiduje uTz uzeli bi
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 okt 2017, 11:55

Penaltiky je napisao/la:Jel Solinasu fakat mislis da je JI trebala pobjeda da uzme izbore pa mrtvaca da SDP kandiduje uTz uzeli bi
Normalno kad je izgubio podrsku pola grada svojim lazima .. i ovo ako je sa Azmirom isplanirao ok njihova stvar..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 10 okt 2017, 12:27

Penaltiky je napisao/la:Vjera, Zena, Nacija sve se moze promijenit, al klub nikad.
. .sjoj izjave . .

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 10 okt 2017, 13:44

Sariel je napisao/la:Mojne ba tako. Nije balavac. Ne zasluzuje takve uvrede.
Bas zato sto je stariji trebao bi biti primjer drugima :!: ovako ne zasluzuje nista bolje :!:
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.