FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
halo šabane sta koji qurac pises vise po ovoj temi, eno ti Sloga pa sa ostalim pavijanima verbalno svrsavaj na Kostica i Vojvodu
ti si najveci primjerak licemjerstva
nije ni cudo sto nam je Sloboda na ivici ponora kad su takvi smradovi kao ti sjedili u skupstini kluba deceniju i po 
Sloboda Tuzla
Mojne ba tako. Nije balavac. Ne zasluzuje takve uvrede.
Pa i ti si vise na toj temi i pises nego ovdje. Sta ti glumis. Ako imas mosnjice a nemas ih jer si curica osim Slbodi72 reci i milom predsjedniku da ide a i ti mozes sa njim cim odobravas maice voljenig ti predsjednikafukaratz je napisao/la:halo šabane sta koji qurac pises vise po ovoj temi, eno ti Sloga pa sa ostalim pavijanima verbalno svrsavaj na Kostica i Vojvoduti si najveci primjerak licemjerstva
nije ni cudo sto nam je Sloboda na ivici ponora kad su takvi smradovi kao ti sjedili u skupstini kluba deceniju i po
-
NKSvatovacPoljice
- Kontakt:
Sloboda u srijedu igra "trening" utakmicu u Prokosovićima, na jezeru Modrac....
Ja ne znam ko je ovom babunu dozvolio da komentarise na ovom pdf-u...Molim administraciju, Mramora da ovog divizijasa upozore i trajno odstrane sa ovog pdf-a jer svi smo svjedoci da on vise nije navijac Slobode nego one vjestacke tvorevine za koju on tvrdi da je "ponos" Tuzle...sloboda72 je napisao/la:Ljudi ,dolazi " Sloboda 2"(Sarajevo).Dajte da se okrenemo toj temi .Bodovi nam život znače.
Penaltiky je napisao/la:Vjera, Zena, Nacija sve se moze promijenit, al klub nikad.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Sta kaze 380.000 rebalansom za reprogram dugovanj...Oni ti ga puse Jasmineeee

- Probisvjet
- Kontakt:
Joj da znate sto ne znate, hahahahahahaa. Bice to dobro siguran sam. 1000% Zapamtite ovaj komentar. 
Zato ne siljite ni jedni, ni drugi, ni treci...
Bice opet pun stadion!

Al' ce biti deranja guzova.
i kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Jel' malo cetiri?
Kako cetiri, bice i pet.
Jasmine, Jasmine ne hajem te al' si obojen svim bojama.
Idemo sada prvo da vratimo Jedinstvu titulu sampiona!
Premier liga, premier liga, sramotimo se mi, nisu svjesni, nisu svjesni, da cemo ih opet quziti!

Aj hoce ispadati oci

Bice opet pun stadion!
Al' ce biti deranja guzova.
Jel' malo cetiri?
Premier liga, premier liga, sramotimo se mi, nisu svjesni, nisu svjesni, da cemo ih opet quziti!
Aj hoce ispadati oci
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Haj nas prosvijetli i ti, mada sve se zna, samo se ceka tacka na iProbisvjet je napisao/la:Joj da znate sto ne znate, hahahahahahaa. Bice to dobro siguran sam. 1000% Zapamtite ovaj komentar.
Bice opet pun stadion!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al' ce biti deranja guzova.![]()
![]()
![]()
Jel' malo cetiri?Kako cetiri, bice i pet.
Premier liga, premier liga, sramotimo se mi, nisu svjesni, nisu svjesni, da cemo ih opet quziti!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aj hoce ispadati oci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovako ce izgledati izjave gostujucih trenera.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Njegova I Husiceva igra poznata je od pocetka (ko je htio da vidi).Probisvjet je napisao/la:Joj da znate sto ne znate, hahahahahahaa. Bice to dobro siguran sam. 1000% Zapamtite ovaj komentar.
Bice opet pun stadion!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al' ce biti deranja guzova.![]()
![]()
![]()
Jel' malo cetiri?Kako cetiri, bice i pet.
Premier liga, premier liga, sramotimo se mi, nisu svjesni, nisu svjesni, da cemo ih opet quziti!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aj hoce ispadati oci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Husic je "optuzen"da pomaze zelenima medjutim odigrao je muski svoju ulogu u Jaskovoj pobjedi na izborima.
Obojici po oskara mater im yebem.
Sutra da se vrati I duplu da uzmemo I redovno trofeje uzimamo nikada tog covjeka istim ocima necu gledat meni se ogadio I to je to. Trpio bi samo radi kluba jbg a ukoliko bi bilo moguce da nadjemo investitora I da odyebe od Slobode to bi najvise volio. ..Mater im yebem u pic.ku
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
A što nisi ostatak teksta naveo?
"Za mene često u Tuzli kažu da sam dežurni vatrogasac i da mirim da tako kažem "zaraćene strane". Mislim da je dijalog ključan i da se svi zajedno moramo boriti za sport u Tuzli. Ne vidim razlog zbog kojeg Sloga, ukoliko izbori nastup u Premijer ligi, svoje domaće utakmice ne bi igrala na Tušnju. Nekako mi se čini da se ovdje u Tuzli u posljednje vrijeme dijelimo na ove i one i to bez ikakvog razloga. Nema potrebe za tim, moramo se pomagati. Poznato vam je da sam ušao u Upravu Slobode i da sam mandat dao na raspolaganje Skupštini zbog zdravstvenih razloga, no tu sam uvijek za tuzlanski sport. Na posljednjem vijeću Slobodi je rebalansom proračuna pripalo 380.000 KM za reprogram duga i to je još jedan uspjeh, kako mene tako i ostalih članova Gradskog vijeća. Znam da će mnogi reći, zašto su izdvojeni toliki novci, no sport je najbolja promocija za svaki grad, pa tako i Tuzlu", zaključio je Alić
"Za mene često u Tuzli kažu da sam dežurni vatrogasac i da mirim da tako kažem "zaraćene strane". Mislim da je dijalog ključan i da se svi zajedno moramo boriti za sport u Tuzli. Ne vidim razlog zbog kojeg Sloga, ukoliko izbori nastup u Premijer ligi, svoje domaće utakmice ne bi igrala na Tušnju. Nekako mi se čini da se ovdje u Tuzli u posljednje vrijeme dijelimo na ove i one i to bez ikakvog razloga. Nema potrebe za tim, moramo se pomagati. Poznato vam je da sam ušao u Upravu Slobode i da sam mandat dao na raspolaganje Skupštini zbog zdravstvenih razloga, no tu sam uvijek za tuzlanski sport. Na posljednjem vijeću Slobodi je rebalansom proračuna pripalo 380.000 KM za reprogram duga i to je još jedan uspjeh, kako mene tako i ostalih članova Gradskog vijeća. Znam da će mnogi reći, zašto su izdvojeni toliki novci, no sport je najbolja promocija za svaki grad, pa tako i Tuzlu", zaključio je Alić
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Probisvjece nadajmo se da nisi samo bio pijan dok si pisao post 
Kakvo pjan.ovo je naka spidometrija...
Sta god da je pocasti raju
- Probisvjet
- Kontakt:
Cuj pijan. Mahmuran!Sariel je napisao/la:Kakvo pjan.ovo je naka spidometrija...![]()
Zivci nemaju cijenu..solinas je napisao/la: Njegova I Husiceva igra poznata je od pocetka (ko je htio da vidi).
Husic je "optuzen"da pomaze zelenima medjutim odigrao je muski svoju ulogu u Jaskovoj pobjedi na izborima.
Obojici po oskara mater im yebem.
Sutra da se vrati I duplu da uzmemo I redovno trofeje uzimamo nikada tog covjeka istim ocima necu gledat meni se ogadio I to je to. Trpio bi samo radi kluba jbg a ukoliko bi bilo moguce da nadjemo investitora I da odyebe od Slobode to bi najvise volio. ..Mater im yebem u pic.ku
Otprilike slicno razmisljamo kako god da se odigra i zavrsi eb em ja njih sve redom..ne mogu me vise razocarat nit iznenadit..
Jel Solinasu fakat mislis da je JI trebala pobjeda da uzme izbore pa mrtvaca da SDP kandiduje uTz uzeli bi
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Normalno kad je izgubio podrsku pola grada svojim lazima .. i ovo ako je sa Azmirom isplanirao ok njihova stvar..Penaltiky je napisao/la:Jel Solinasu fakat mislis da je JI trebala pobjeda da uzme izbore pa mrtvaca da SDP kandiduje uTz uzeli bi
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
. .sjoj izjave . .Penaltiky je napisao/la:Vjera, Zena, Nacija sve se moze promijenit, al klub nikad.
Bas zato sto je stariji trebao bi biti primjer drugimaSariel je napisao/la:Mojne ba tako. Nije balavac. Ne zasluzuje takve uvrede.
Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.