Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa i ti si vise na toj temi i pises nego ovdje. Sta ti glumis. Ako imas mosnjice a nemas ih jer si curica osim Slbodi72 reci i milom predsjedniku da ide a i ti mozes sa njim cim odobravas maice voljenig ti predsjednikafukaratz je napisao/la:halo šabane sta koji qurac pises vise po ovoj temi, eno ti Sloga pa sa ostalim pavijanima verbalno svrsavaj na Kostica i Vojvoduti si najveci primjerak licemjerstva
nije ni cudo sto nam je Sloboda na ivici ponora kad su takvi smradovi kao ti sjedili u skupstini kluba deceniju i po
Ja ne znam ko je ovom babunu dozvolio da komentarise na ovom pdf-u...Molim administraciju, Mramora da ovog divizijasa upozore i trajno odstrane sa ovog pdf-a jer svi smo svjedoci da on vise nije navijac Slobode nego one vjestacke tvorevine za koju on tvrdi da je "ponos" Tuzle...sloboda72 je napisao/la:Ljudi ,dolazi " Sloboda 2"(Sarajevo).Dajte da se okrenemo toj temi .Bodovi nam život znače.
Penaltiky je napisao/la:Vjera, Zena, Nacija sve se moze promijenit, al klub nikad.
Haj nas prosvijetli i ti, mada sve se zna, samo se ceka tacka na iProbisvjet je napisao/la:Joj da znate sto ne znate, hahahahahahaa. Bice to dobro siguran sam. 1000% Zapamtite ovaj komentar.
Zato ne siljite ni jedni, ni drugi, ni treci...
Bice opet pun stadion!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al' ce biti deranja guzova.![]()
![]()
![]()
i kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Jel' malo cetiri?Kako cetiri, bice i pet.
Jasmine, Jasmine ne hajem te al' si obojen svim bojama.
Idemo sada prvo da vratimo Jedinstvu titulu sampiona!
Premier liga, premier liga, sramotimo se mi, nisu svjesni, nisu svjesni, da cemo ih opet quziti!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aj hoce ispadati oci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Njegova I Husiceva igra poznata je od pocetka (ko je htio da vidi).Probisvjet je napisao/la:Joj da znate sto ne znate, hahahahahahaa. Bice to dobro siguran sam. 1000% Zapamtite ovaj komentar.
Zato ne siljite ni jedni, ni drugi, ni treci...
Bice opet pun stadion!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al' ce biti deranja guzova.![]()
![]()
![]()
i kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Jel' malo cetiri?Kako cetiri, bice i pet.
Jasmine, Jasmine ne hajem te al' si obojen svim bojama.
Idemo sada prvo da vratimo Jedinstvu titulu sampiona!
Premier liga, premier liga, sramotimo se mi, nisu svjesni, nisu svjesni, da cemo ih opet quziti!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aj hoce ispadati oci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj pijan. Mahmuran!Sariel je napisao/la:Kakvo pjan.ovo je naka spidometrija...![]()
Sta god da je pocasti raju
Zivci nemaju cijenu..solinas je napisao/la: Njegova I Husiceva igra poznata je od pocetka (ko je htio da vidi).
Husic je "optuzen"da pomaze zelenima medjutim odigrao je muski svoju ulogu u Jaskovoj pobjedi na izborima.
Obojici po oskara mater im yebem.
Sutra da se vrati I duplu da uzmemo I redovno trofeje uzimamo nikada tog covjeka istim ocima necu gledat meni se ogadio I to je to. Trpio bi samo radi kluba jbg a ukoliko bi bilo moguce da nadjemo investitora I da odyebe od Slobode to bi najvise volio. ..Mater im yebem u pic.ku
Normalno kad je izgubio podrsku pola grada svojim lazima .. i ovo ako je sa Azmirom isplanirao ok njihova stvar..Penaltiky je napisao/la:Jel Solinasu fakat mislis da je JI trebala pobjeda da uzme izbore pa mrtvaca da SDP kandiduje uTz uzeli bi
. .sjoj izjave . .Penaltiky je napisao/la:Vjera, Zena, Nacija sve se moze promijenit, al klub nikad.
Bas zato sto je stariji trebao bi biti primjer drugimaSariel je napisao/la:Mojne ba tako. Nije balavac. Ne zasluzuje takve uvrede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.