FK SARAJEVO

Poseban pozdrav za one sa dna tabele. Nemojte se puno smijati, ispast ćete.
Nema to veze sa velicinom nego sa sabanlukom pojedinaca pa su sad samo dobar materijal za zezat
Odmah ću ti reći da je taj dio izvučen iz konteksta , odnosno ta rečenica.Čovjek govorio za domen trening kampova , plata i tih stvari oko uređenosti ,a ne na terenu da smo Real Madrid u odnosu na druge klubove.Novinari izvukli i sad se povlače svakakvi naslovi po mrežama.Podcast oslobođenja sa Senijadom , na yt imaš.
Prva rečenica nakon te je da jedini imamo trening kamp. Eto baš bi on rekao da smo igrački ili rezultatski Real Madrid ako smo u tom trenutku 4. na tabeli, ljudima malo fali mozak da uključe i to je to.
prihvati medo zezanciju mani se price.Pokazi tu velicnu o kojoj trabunjas
Nije ih niko opljacko ko Ibricic, sibicar iz Krajine.
Šta kaze napaćeni dresirani lojavko”čekam da pišeš”?!!MrAmarOsim je napisao/la: ↑19 feb 2024, 08:50Niđe ja četo otišao nisam, evo me tu sam i čekam da vidim šta će tvoje zadnje moždane vijuge smisliti da napišeš.
A četnike ko tebe koljem vazda i čim god treba.
Trening kamp >Suki46 je napisao/la: ↑19 feb 2024, 10:20Odmah ću ti reći da je taj dio izvučen iz konteksta , odnosno ta rečenica.Čovjek govorio za domen trening kampova , plata i tih stvari oko uređenosti ,a ne na terenu da smo Real Madrid u odnosu na druge klubove.Novinari izvukli i sad se povlače svakakvi naslovi po mrežama.Podcast oslobođenja sa Senijadom , na yt imaš.
Dobra ti je i zanimljiva kolekcija slika.Vrijedno radiš kaoKONTRASVIH je napisao/la: ↑19 feb 2024, 10:44Trening kamp >Suki46 je napisao/la: ↑19 feb 2024, 10:20Odmah ću ti reći da je taj dio izvučen iz konteksta , odnosno ta rečenica.Čovjek govorio za domen trening kampova , plata i tih stvari oko uređenosti ,a ne na terenu da smo Real Madrid u odnosu na druge klubove.Novinari izvukli i sad se povlače svakakvi naslovi po mrežama.Podcast oslobođenja sa Senijadom , na yt imaš.
![]()
Ma neko te slagao.Ipak si ti daleko u kanjonu Tare.Prica iz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.