Jesividio kako Raketa rutinski zabija ključni penal.messilla je napisao/la:Ima li neko da izvodi losije penale od ovog Modrica?Kakav panj sretni.
Četvrtfinale SP-a
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Četvrtfinale SP-a
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
bolan dva puta gubiš i prođešn
i onda će ispast i počet će indijanci po internetu srat o balkanskom mentalitetu 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jel imaju najviše Rejalovaca od ove 4Kawhi je napisao/la:Hrvatska osvaja ba.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Meni je prijetio.jasmin10 je napisao/la:Ko je ovaj Popay ? Frajer mi se javlja u privatne poruke, kaže ja fašista
Klasika.Donnie Darko je napisao/la:bolan dva puta gubiš i prođešni onda će ispast i počet će indijanci po internetu srat o balkanskom mentalitetu
Naravno.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jel imaju najviše Rejalovaca od ove 4Kawhi je napisao/la:Hrvatska osvaja ba.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Juventinisimo
- Kontakt:
Valjda Modrica ne stave u zatvor kad donese pehar
...BRAVO HRVATSKA!!!! Modric genije fudbala...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Očekujem pobjedu Engleza u polufinalu, bolje su se pokazali ma šta vi pričali za protivnike. Tako sigurno igraju nazad i toliko ubojite prekide imaju da je svejedno ko je s druge strane. I s Belgijancima su se mogli nosit da su htjeli, pametno izbjegli težak žrijeb.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Fikret1946
- Kontakt:
Rakitic ih izvodi dobro jer nema tog balkanskog mentaliteta u sebi, hladan kao spricer, rodjeni Svajcarac.
Poludi Daleka 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Donnie Darko
- Kontakt:
joj ovoga u studiju, kaže imam osjećaj da je luka pitao golmana hoćel prvi pucat, bukvalno pokazalo kad ga je pitao. kakav osjećaj čovjek ima 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hrvati imaju dobru ekipu, malo sreće, evo ih u polufinalu. Mislim da protiv Engleza teško mogu dalje, dvije utakmice se provlače protiv realno slabih protivnika i previše su se istrošili i Englezi neće dobiti bolju šansu za finale. čestitke Hrvatskoj, strašan rezultat, sad su se sve kockice posložile i potpuno zasluženo su tu gdje jesu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Juventinisimo je napisao/la:Valjda Modrica ne stave u zatvor kad donese pehar...BRAVO HRVATSKA!!!! Modric genije fudbala...

Don't believe the hype.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Misliš AlbanacFikret1946 je napisao/la:Rakitic ih izvodi dobro jer nema tog balkanskog mentaliteta u sebi, hladan kao spricer, rodjeni Svajcarac.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- legenda reala
- Kontakt:
Odlična tekma ko god da je pobjedio bilo bi zasluzeno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Minute of silence for ours fallen Brothers from Rrosiiir 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Hrvati jesu lose odigrali protiv Danske, ali su za svoj put do ovakvog zrijeba dobili i Island i Nigeriju i Argentinu, a Argentina koliko god nejaka bila trenutno, i dalje nije lagan posao dobiti ih 3:0, to ni Francuzima nije poslo za rukom. Uporedis te ekipe sa ekipama Tunisa, Paname, Kolumbije (bez Jamesa) i Svedske, i vidis da razlika nije uopce enormna kao sto se to zeli prikazati. Bit ce tijesna utakmica.Moggi je napisao/la:svedjane su danas otresli ladno a vidjeli smo patnju hrvata protiv danskemire96 je napisao/la:Koje su to kvalitetne ekipe Englezi dobili? :/Moggi je napisao/la:nemaju hrvati sanse protiv engleske, protiv ozbiljnih ekipa sa 2 kvalitetna igraca ne mogu nista (ne racunam tu argentinu oni su nista) , + umor , ali bice treci
-
jolicnikola
- Kontakt:
mislim da je nezahvalno bilo šta prognozirati ko će osvojiti poslije ovakvog razvoja događanja u grupama, osmini finala i četvrtfinalu
Čuj lovrena bošnje zeničanina mrtvog glumi hrvatinu k'o da je rođen pod statuom bana Jelačića
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MikeToreno
- Kontakt:
Babuka raketa ponovo ice cold. 
-
samoposmatram
- Kontakt:
Purger pljunuti. Zenice i BiH nije vidio.wobly92 je napisao/la:Čuj lovrena bošnje zeničanina mrtvog glumi hrvatinu k'o da je rođen pod statuom bana Jelačića
Rakitić i Rebić su ključ ovog uspjeha. Modrić je godinama ali nisu ga mogli pratiti. Tek kad je Rakitić počeo igrati kako igra u Barci to je počelo ličiti na nešto. Pored njega terminator Rebić i Lovren koji se malo posložio u glavi i to je to.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 07 jul 2018, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.