samo vi, ja slavim prvo mjestoPopaj78 je napisao/la: Slavi, slavi cijeli balkan drugo mjesto

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
samo vi, ja slavim prvo mjestoPopaj78 je napisao/la: Slavi, slavi cijeli balkan drugo mjesto
https://www.klix.ba/vijesti/bih/pogleda ... /180715067avenija je napisao/la:samo vi, ja slavim prvo mjestoPopaj78 je napisao/la: Slavi, slavi cijeli balkan drugo mjesto![]()
ne vidi se nista , volio bih i ja vidjeti sliku ??anonymousHD je napisao/la:![]()
Možel iko montirati sudije i KolinduAlminjo99 je napisao/la:quick image upload
Lovren dobio slom živaca: S terena potjerao uljeza
FINALNU utakmicu Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske prekinule su dvije djevojke i jedan muškarac upadom na travnjak.
U odijelima službenih osoba na stadionu, što im je očito poslužilo kao paravan da bi se prošvercali kroz osiguranje utakmice, počeli su trčati između igrača.
Odgovornost za ovaj incident preuzele aktivistice ruskog punk benda Pussy Riot.
Tu sam prestao čitati.Artetitis je napisao/la:Tata fudbala Luka Modrić.
Objasnio situaciju..EBSCO je napisao/la:Hebote kad čovjek čita ovu temu rekao bi da je pred 92-u svako hoće svakog da koljeFakat debel pajser moraš biti da takvu paniku stvaraš a još veći da se primaš na takve stvari. Prije smo psovali Francuzima sve zbog onog penala a sad ih lafo slave
Onaj lafo nije zadojen a toliko ga guza boli da je stavio ajfelov na profilnu, pa koji paćenik moraš biti
I naravno odma si Pavelić ako se barem malo odmakneš od SDA mahalske matrice
Zašto se nije ogrnuo zastavom preko koje je napisano mjesto odakle dolazi, ko ponosni Dalmatinci nprDrape je napisao/la:Za svoju srednju Bosnu, za Kraljevu Sutjetsku, Kakanj i Zenicu!
Lovren dobio slom živaca: S terena potjerao uljeza
FINALNU utakmicu Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske prekinule su dvije djevojke i jedan muškarac upadom na travnjak.
U odijelima službenih osoba na stadionu, što im je očito poslužilo kao paravan da bi se prošvercali kroz osiguranje utakmice, počeli su trčati između igrača.
Odgovornost za ovaj incident preuzele aktivistice ruskog punk benda Pussy Riot.
Dođu pred izbore.legenda reala je napisao/la:
Otkud ovoliko Hrvata u Sarajevu
Hazard, Mbappe, Griezmann, Mandzo...svi su bolji od njega. Od Argentine je Modric nestao.Rokoko87 je napisao/la:Tu sam prestao čitati.Artetitis je napisao/la:Tata fudbala Luka Modrić.
Ma kakav Griezmann.AlemC85 je napisao/la:
Hazard, Mbappe, Griezmann, Mandzo...svi su bolji od njega. Od Argentine je Modric nestao.
Možda liči na štakora, ali je osvajač 4 Lige prvaka i jedine Zlatne lopte za najigrača SP koja je ikad došla i koja će ikad doći u ex-Yu. Tata fudbala.Rokoko87 je napisao/la:Tu sam prestao čitati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.