jer je za ocekivat da sve te nabrojane reprezentacije obezbjede euro kroz kvalfikacije, tako da bi imali ogromne sanse za playoff u ligi nacija !!Konzerva je napisao/la:Da li ima iko ziv na ovom forumu da objasni nama pacenicima ako BiH udje u jacu grupu sledece godine u evropa ligi, kako je to onda sansa BiH da se domogne evropskoog prvenstva ako te tamo cekaju engleska, njemacka, francuska, spanija, belgija i sta ja znam ko sve jos.
Turska - BiH & BiH - Sjeverna Irska 11/15.10.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Turska - BiH & BiH - Sjeverna Irska 11/15.10.
Joj brate proful'o si sve živoKonzerva je napisao/la:Da li ima iko ziv na ovom forumu da objasni nama pacenicima ako BiH udje u jacu grupu sledece godine u evropa ligi, kako je to onda sansa BiH da se domogne evropskoog prvenstva ako te tamo cekaju engleska, njemacka, francuska, spanija, belgija i sta ja znam ko sve jos.
Mi ćemo se za Euro boriti sa reprezentacijama iz ove naše divizije, a sa tim velikim repkama ćemo igrati tek u sljedećoj Ligi Nacija, koja će se igrati tek za četiri godine, tj. kada se završi iduće Svjetsko prvenstvo, jer će se ova Liga Nacija igrati samo u sklopu Eura, SP nema veze sa tim
Za idući Euro 2020 ćemo se boriti sa ovim repkama iz B divizije, a sa Španijom i ostalima tek za Euro 2024, ukratko objašnjeno i rečeno
Lažeš da su pobjedili bez penala, Dalić je genije.Moggi je napisao/la:hrvatska se igrala ptoriv nekog džordana 2-1
Pa jaci smo bar 5 puta od svih tih reprezentacija, cuj to francuska, spanjolska itd, **** od ovce.Konzerva je napisao/la:Da li ima iko ziv na ovom forumu da objasni nama pacenicima ako BiH udje u jacu grupu sledece godine u evropa ligi, kako je to onda sansa BiH da se domogne evropskoog prvenstva ako te tamo cekaju engleska, njemacka, francuska, spanija, belgija i sta ja znam ko sve jos.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ako osvojimo ovu B diviziju, a blizu smo plasiramo se u A diviziju.Konzerva je napisao/la:Da li ima iko ziv na ovom forumu da objasni nama pacenicima ako BiH udje u jacu grupu sledece godine u evropa ligi, kako je to onda sansa BiH da se domogne evropskoog prvenstva ako te tamo cekaju engleska, njemacka, francuska, spanija, belgija i sta ja znam ko sve jos.
Ali prije toga igramo playoff protiv ostalih pobjednika grupa iz B divizije. Tu mogu biti npr Rusija, Ukrajina i Danska (prema trenutnom)
I neko od te 4 ekipe ce izboriti mjesto na EURU
U A diviziji bi igrali tek za koliko nekih 4-5 godina, kada opet na red dodje ciklus za EURO, a realno tad nije moguce da se borimo za pobjednika A divizije, nego je realan scenarij da nas ispraše i vratimo se u B diviziju, pa da kroz kvalifikacije trazimo svoje mjesto za EURO
- kontrasviju
- Kontakt:
Liga Nacija će se igrati i pred Svjetsko Prvenstvo. Tako da tamo nekad krajem 2020. ćemo igrati sa ekipama iz Lige A.Raonffa je napisao/la:Joj brate proful'o si sve živoKonzerva je napisao/la:Da li ima iko ziv na ovom forumu da objasni nama pacenicima ako BiH udje u jacu grupu sledece godine u evropa ligi, kako je to onda sansa BiH da se domogne evropskoog prvenstva ako te tamo cekaju engleska, njemacka, francuska, spanija, belgija i sta ja znam ko sve jos.![]()
![]()
Mi ćemo se za Euro boriti sa reprezentacijama iz ove naše divizije, a sa tim velikim repkama ćemo igrati tek u sljedećoj Ligi Nacija, koja će se igrati tek za četiri godine, tj. kada se završi iduće Svjetsko prvenstvo, jer će se ova Liga Nacija igrati samo u sklopu Eura, SP nema veze sa tim
Za idući Euro 2020 ćemo se boriti sa ovim repkama iz B divizije, a sa Španijom i ostalima tek za Euro 2024, ukratko objašnjeno i rečeno
Kad budes navracao za Tuzlu, javi se, imas pivu/sok od meneRaonffa je napisao/la:Neznalica iz Švedske moj RimesRimes87 je napisao/la:
Evo i Nalic se slaze sa nama dvojicom.
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Neće.kontrasviju je napisao/la: Liga Nacija će se igrati i pred Svjetsko Prvenstvo. Tako da tamo nekad krajem 2020. ćemo igrati sa ekipama iz Lige A.
Nisam znao, uglavnom o Španiji, Engleskoj i ostalima treba razbijati glavu tek za dvije godinekontrasviju je napisao/la:Liga Nacija će se igrati i pred Svjetsko Prvenstvo. Tako da tamo nekad krajem 2020. ćemo igrati sa ekipama iz Lige A.Raonffa je napisao/la:Joj brate proful'o si sve živoKonzerva je napisao/la:Da li ima iko ziv na ovom forumu da objasni nama pacenicima ako BiH udje u jacu grupu sledece godine u evropa ligi, kako je to onda sansa BiH da se domogne evropskoog prvenstva ako te tamo cekaju engleska, njemacka, francuska, spanija, belgija i sta ja znam ko sve jos.![]()
![]()
Samim tim sto cemo igrati u Ligi A postoji dobra sansa da i kao zadnji u grupi obezbjedimo mjesto nosioca u narednim kvalifikacijama. Vise ce se znati o tome kad skontaju hoce li/kako ce inkorporirati Ligu Nacija u kvalifikacije za SP.Konzerva je napisao/la:Da li ima iko ziv na ovom forumu da objasni nama pacenicima ako BiH udje u jacu grupu sledece godine u evropa ligi, kako je to onda sansa BiH da se domogne evropskoog prvenstva ako te tamo cekaju engleska, njemacka, francuska, spanija, belgija i sta ja znam ko sve jos.
sretni i glupi
FORZA MILAN !
Bitno je da znaš da smo najjači u ovome svemu, ostalo će vremenom nadoćirope11 je napisao/la:najbolje je kad se prepustiš i pomiriš sa činjenicom da ništa ne kontaš iako si već 68 puta čitao pravila, poput mene.
sretni i glupi
Važi prika, i ti ako te put dovede u VisokoRimes87 je napisao/la:Kad budes navracao za Tuzlu, javi se, imas pivu/sok od meneRaonffa je napisao/la:Neznalica iz Švedske moj RimesRimes87 je napisao/la:
Evo i Nalic se slaze sa nama dvojicom.
Samo još da naturalizujemo Shortyja i da uparimo Kapitena Killera sa Džekom, možemo na crtu svima statiOsim13 je napisao/la:Misliš razbićemo im glave
- anonymousHD
- Kontakt:
Biti prvi znači MONEY, možda nosioci grupe, dodatni način da se plasiramo na EURO, ako to ne uradimo kroz kvalifikacije.
- kontrasviju
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 19vendetta87, 313, adrenaline323, aldin-8, ANamelessGhoul, AnelMid, Anoniman, aqarius, Balorda, Beduin, Beli98, bhfanatic14, BIHpatriota, Biscione, bordobijeli, Bosanac90, bosnas_, BosnianDragon2024, budzak, CAGarfia, celikmilan, Confiance, Coolpanda24, costacurta08, COYGBiH, Cwirek, D97, darker10, dzemil, eaglebvb09, edin139, Edincapitano, edvaE2, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., feniksptica, FerdinandF, Fouzi1, Fudo, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Grk1234, HordasFks, Hrammm1921, InatSilniBosanski, invincible1921, J1897, James1987, jasmin10, Jet2Holiday, JimmyPage, jurisicduska, JuventinoVero, kakarut, karajlo, Lavcina, Ledara, legendarnadruga, leo1946, ljevak, lol89, lumani, maha1, Majestic-12 [Bot], marlostanf1eld, meecko, Micron, mikimaus, MikiPirs, Mkey4nba, Mocvara1991, MrPink, MSOZ101, muhamedhulk, Muumii, napapijri1987, nebeskasila, Nemanja99, Objektivac, PointBlank, Proximic, rio_Ferdy88, rishovski, s4mke, SanaBosna, Sarun, Scholl, Smaja, StevieG8, strahmeipomisliti, tale07, TefalTava, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tuzlanskinacin, unavita, Venom, VolimBiH96, VolimoSarajevo, voltron30, Wolffire, xinxee, Zaboljesutra, zgembo89, ZkaoZenica i 859 gostiju.