Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la harishp » 22 feb 2010, 14:45

Stvar lezi u tome sto je Mudonja docekan u repku kao zamjena Rahimicu,Muratovicu,Bajramovicu pa cak u najgorem slucaju i Salihovicu.Sve na mjestima defanzivca.On ocigledno ni Valadolidu to nije mogao da ispuni kako bi tek u repci.Protiv jakih protivnika.Svi su dosli do zakljucka da je njegova pozicija poluspic.A na toj poziciji imamo vrlo dobar broj igraca.On ima top u nozi ali valja odigrati i tekmu kompletnu.A ni na jednoj nije zabio kada je igrao od pocetka ili na ovim pozicijama gdje nam je prijeko potreban .
Neka zabije u repci makar pola sto radi u Valadolidu.Ali izgleda da je njegova snaga od desetak pentaest minuta.
U drugom slucaju ko bi u nekom klubu gdje jedan od glavnih kandidata za ispadanje stavljao igraca na klupu koji eto ima dobar sut.Jednog trenera Valladolida smo proglasili kao najgoreg sto ga nestavlja Hareta od pocetka,hocemo li i ovoga slijedecu tekmu ili neku narednu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 feb 2010, 15:40

momak igra lopte zna i nema tu neke pameti,eh po svemu sudeci miske nije u formi sto mu ne bi dali priliku provjerit ga ili stilica isprobat...pa brate ako imamo bolje uvijek ga mozes izostavit...samo on meni izgleda bolji igrac od misketa (nemojte shvatit sad da treba misketa odmah na klupu i manite mi se prica o patriotizmu) nekako mi je bezobrazniji i zilaviji...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 feb 2010, 15:44

nick je napisao/la:momak igra lopte zna i nema tu neke pameti,eh po svemu sudeci miske nije u formi sto mu ne bi dali priliku provjerit ga ili stilica isprobat...pa brate ako imamo bolje uvijek ga mozes izostavit...samo on meni izgleda bolji igrac od misketa (nemojte shvatit sad da treba misketa odmah na klupu i manite mi se prica o patriotizmu) nekako mi je bezobrazniji i zilaviji...
Da je bolji od Misketa najboljeg asistenta u BL ikada od kada je nastala, onda bi se makar naslo mjesta i na klupi Holandije u seniorskom timu.A ovaj u timu gdje valja ispadati nemoze ni standardan biti.Nigdje veze. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 feb 2010, 15:47

harishp je napisao/la:Da je bolji od Misketa najboljeg asistenta u BL ikada od kada je nastala, onda bi se makar naslo mjesta i na klupi Holandije u seniorskom timu.A ovaj u timu gdje valja ispadati nemoze ni standardan biti.Nigdje veze. :roll:
Meni nikako nije jasno zašto nije standardan, redovno zabija golove, a uglavnom ulazi s' klupe. Taj trener mi nikako nije jasan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 feb 2010, 15:54

harishp je napisao/la:
nick je napisao/la:momak igra lopte zna i nema tu neke pameti,eh po svemu sudeci miske nije u formi sto mu ne bi dali priliku provjerit ga ili stilica isprobat...pa brate ako imamo bolje uvijek ga mozes izostavit...samo on meni izgleda bolji igrac od misketa (nemojte shvatit sad da treba misketa odmah na klupu i manite mi se prica o patriotizmu) nekako mi je bezobrazniji i zilaviji...
Da je bolji od Misketa najboljeg asistenta u BL ikada od kada je nastala, onda bi se makar naslo mjesta i na klupi Holandije u seniorskom timu.A ovaj u timu gdje valja ispadati nemoze ni standardan biti.Nigdje veze. :roll:

harise dragi kazem meni,ne pametuj na svaku hajde sad mi odrzi lekciju jos o patriotizmu i kako ga holandija nije htjela,reko sam da ga treba isprobat i ako ne valja zdrao...et i ronaldinjo je bio najbolji igrac na svijetu pa ga nema u repci sta sad ima veze sto je bio najbolji asistent u prosloj sezoni,sad ga ne ide ima krizu jbg repka nije mjesto da se izlazi iz krize...isti taj najbolji asistent nije naso mjesto u prvom timu srbije,bajerna et ko nesto je igro u ninbergu i onda je procvjeto u wolfsu...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 22 feb 2010, 15:55

Virtu4l je napisao/la: Meni nikako nije jasno zašto nije standardan, redovno zabija golove, a uglavnom ulazi s' klupe. Taj trener mi nikako nije jasan.
pa i prosli trener ga je tretirao na isti nacin, nije ni sve do trenera ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 feb 2010, 15:56

Ovo je drugi trener po redu.Nije samo jedan.
Ove tekme sto je igrao od pocetka sam bas maksuz gledao.U par navrata je bio na razlicitim pozicijama.
Kod njega je problem sto ne moze cestito izvuci cjelu tekmu do kraja.Da li je kondicija,njegova urodjena tromost i jako je spor.U defanzivi nije igrac flaster ili koji ce budno pratiti svog igraca a u ofanzivi kratak fitilj.To jest deset dvadeset minuta odigra ko' zidan i poslije ga mozes za...,..boraviti.Ima sutcinu kao i sto zna sa loptom.ali u ovakvom svjetu fudbala valja i muda dobro oznojiti i trcanjem kao i zalaganjem on jednostavno nije taj tip.
Utakmica traje 90 minuta a ne desetak dvadesetak.
@nick ako ti se ne svidja ti onda prosaraj teme i nadjes ono sto tebi pase,ha ja. ;)
Koji patriotizam bog te u sumu ne okrenuo.Taj jos nije siguran za koga igra. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 22 feb 2010, 16:05

TRAPATONI,KAPELO,FERGUSON,A USKORO CE SE FORUMU PRIKLJUCITI I ćIRO :D
pa covjece svi ovdje znaju sta medunjanin moze a sta nemoze,svi znaju koja pozicija mu neodgovara,koliko moze trcati......bgm cim Janjos ode ja bi na ovom forumu trazio trenere.....
jasno je ko dan da ovi komentari navijaca valladolida su istiniti,jer su oni gledali SVAKU utakmicu haretovu......
jasno je da je on POLUSPIC a ne zadnji vezni.......niti neki igrac koji ce 90 minuta ganjati protivnika.....momak je sto se tice znanja pokazao sve ,problem je u sistemu igre njegove ekipe,gdje je taj poluspic ocito mjesto koje nepostoji u taktici.....a isto tako mi se cini prema rezultatima i igri da su ovaj prosli i ovaj sadasnji trener ista skola.....ista taktika....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 feb 2010, 16:05

ma meni se j... dali je patriota i jeli bio na koti 505 itd samo da je otic na prvenstvo iskreno ne vjerujem da cemo ikad igdje otic ali eto furam se svake kvalifikacije da cemo nesto fol uradit

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 22 feb 2010, 16:13

GunnerS je napisao/la:Iskreno, ja o ovom malom i ne znam puno... Nikad ga nisam gledao, ovako, vidim golove a da sam gledao tekmu u kojoj on igra, hmm, ne... A sama informacija da češće ulazi u igru nego što počinje u Valladolidu mi govori puno toga...

Nadam se griješim i da je bolji od svih al...
Posteno. A sta bi rekao za Ole Gunner Solskjær kakav je igrac???
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 22 feb 2010, 16:19

Adinjo je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Iskreno, ja o ovom malom i ne znam puno... Nikad ga nisam gledao, ovako, vidim golove a da sam gledao tekmu u kojoj on igra, hmm, ne... A sama informacija da češće ulazi u igru nego što počinje u Valladolidu mi govori puno toga...

budimo realni brate, mudonja moze samo kopacke nosati od solskjær-a, nemogu se ni usporediti ;)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 22 feb 2010, 16:25

steve-o je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:

budimo realni brate, mudonja moze samo kopacke nosati od solskjær-a, nemogu se ni usporediti ;)
Realni nego sta. :D

Jaro moj, nisam ja njih ni poredio, niti se mogu porediti sto kazes iz prostog razloga sto nisu na istim pozicijama. Samo sam htio reci, da nije dovoljna informacija da cesce ulazi s klupe, nego sto pocinje, da bi mogao ocijeniti igracke kvalitete i sposobnosti jednog igraca. Cist primjer Solskjær. ;) Pozz
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 22 feb 2010, 16:32

Adinjo je napisao/la: Realni nego sta. :D

Jaro moj, nisam ja njih ni poredio, niti se mogu porediti sto kazes iz prostog razloga sto nisu na istim pozicijama. Samo sam htio reci, da nije dovoljna informacija da cesce ulazi s klupe, nego sto pocinje, da bi mogao ocijeniti igracke kvalitete i sposobnosti jednog igraca. Cist primjer Solskjær. ;) Pozz
tu se slazem brate, al' ocigledno nesto skripi mudonji u spaniji cim ga dva razlicita trenera cuvaju na klupi stalno, a slicno mu je bilo i u AZu meni se cini ;)

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 22 feb 2010, 16:41

nije tacno to sto pises,vec su navijaci iz spanije rekli razzlog njegovog neigranja od prve minute a to je kada igra od prve igra u defanzivi a on je poluspic....:
takodjer obadva trenera igraju istu formaciju bez poluspica osim kad pocnu gubiti
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 feb 2010, 16:54

johnnyHZ je napisao/la:nije tacno to sto pises,vec su navijaci iz spanije rekli razzlog njegovog neigranja od prve minute a to je kada igra od prve igra u defanzivi a on je poluspic....:
takodjer obadva trenera igraju istu formaciju bez poluspica osim kad pocnu gubiti
Nekima moras nacrtat da bi im se lampica upalila,ako ima baterije uopste. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 22 feb 2010, 18:02

steve-o je napisao/la:
Adinjo je napisao/la: Realni nego sta. :D

tu se slazem brate, al' ocigledno nesto skripi mudonji u spaniji cim ga dva razlicita trenera cuvaju na klupi stalno, a slicno mu je bilo i u AZu meni se cini ;)
Nije bas stalno. Ovaj novi trener je tu tek 3 tekme. Dvije je Haris startovao a jednu je usao sa klupe i zabio golcinu. A ovo za Misketa, Miske zadnje 2-3 utakmice sve bolji i bolji. Ovu proslu je bio skoro onaj stari.
Haris u repci moze pomoci dok nema Seje, samo sto Sejo je puno puno bolji u defanzivi.

Derim

Post Postao/la Derim » 22 feb 2010, 18:37

Gledao sam par njegovih tekmi, Haris od pocetka i Haris s'klupe.Moj zakljucak je
Haris tip igraca iz 70-80ih godina proslog vijeka. Moze i zna a mrsko mu. :P

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 22 feb 2010, 18:52

Derim je napisao/la:Gledao sam par njegovih tekmi, Haris od pocetka i Haris s'klupe.Moj zakljucak je
Pa tu je to negdje...
Ali iskreno mislim da bi on u napadu bio bolji i od Dzeke covjek je rodzeni sidras koji ce napraviti dvije-tri finte sa loptom i opaliti po golu...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 feb 2010, 19:01

gringo2 je napisao/la:
Derim je napisao/la:Gledao sam par njegovih tekmi, Haris od pocetka i Haris s'klupe.Moj zakljucak je
Pa tu je to negdje...
Ali iskreno mislim da bi on u napadu bio bolji i od Dzeke covjek je rodzeni sidras koji ce napraviti dvije-tri finte sa loptom i opaliti po golu...
Pa reci Milanu da se onda ''djabe'' ne zaebavaju.Plus sto ce ustediti 37 ili 38 miliona eura.Ha ja. 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 22 feb 2010, 19:06

harishp je napisao/la:
gringo2 je napisao/la:
Pa tu je to negdje...
Pa reci Milanu da se onda ''djabe'' ne zaebavaju.Plus sto ce ustediti 37 ili 38 miliona eura.Ha ja. 8-)

ma ko se to provaljuje za dzeku hahaha..ojjjjjjjjj ko ba bolji od dzeke cc de ba druze ne nasmijavaj mee dzeko je bog za sveeeeeeeeeeeeeeeee.....spustite se na zemlju ni medunjnin ni niko dzeki nije ni do koljena sta vam jee...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.