RSD Velež - Igrački kadar i transferi
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Ćosić ga može s loptom nacrtati. Čuj Vršajević.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
Hahahahahahhaha Avdija

- Bazinga12345
- Kontakt:
Feđa za ****.Za proljeće će nam se od povreda oporaviti Cheshmedjijev, Hasanović, Behram, a moramo dovesti još tri igrača da pojačamo konkurenciju. Treba nam definitivno jedan odbrambreni, jedan igrač prema naprijed i treba nam jedan mlađi igrač zbog ovog obaveznog bonus igrača u sastavu.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 29 mar 2021, 09:00, ukupno mijenjano 1 put.
.
-
- Kontakt:
Nemogu vjerovati da je Kosta odlučio da igra za klub koji je na ispadanju iz lige u Makedoniji a nije mogao naći zajednički jezik da dođe ponovo u VELEŽ i gdje bi imao dobru minutažu i otvorenu borbu za plasman u EVROPU.

- OldFashioned
- Kontakt:
Ko ga šljivi, Velež iznad svakog pojedinca 

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Čovjek ima problem u porodici, jednostavno hoće da je blizu kuće i to je to, jasno je sve i to treba poštovati i shvatitit.Mostarac1974 je napisao/la: ↑27 dec 2020, 13:28Nemogu vjerovati da je Kosta odlučio da igra za klub koji je na ispadanju iz lige u Makedoniji a nije mogao naći zajednički jezik da dođe ponovo u VELEŽ i gdje bi imao dobru minutažu i otvorenu borbu za plasman u EVROPU.![]()
-
- Kontakt:
Ako je tako poštujem.Neznam za takvu informaciju.1981ultra je napisao/la: ↑27 dec 2020, 13:52Čovjek ima problem u porodici, jednostavno hoće da je blizu kuće i to je to, jasno je sve i to treba poštovati i shvatitit.Mostarac1974 je napisao/la: ↑27 dec 2020, 13:28Nemogu vjerovati da je Kosta odlučio da igra za klub koji je na ispadanju iz lige u Makedoniji a nije mogao naći zajednički jezik da dođe ponovo u VELEŽ i gdje bi imao dobru minutažu i otvorenu borbu za plasman u EVROPU.![]()
-
- Kontakt:
Svasta se izdesavalo.. Zdravlje u porodici mu nije bas najbolje, nazalost.
#musvdg
-
- Kontakt:
Šteta.Nisam znao.I stvarno mi je žao.1922VFC1981 je napisao/la: ↑27 dec 2020, 15:43Svasta se izdesavalo.. Zdravlje u porodici mu nije bas najbolje, nazalost.
Evo upravo vidim, Frane Ikić blizu odlaska iz Želje, možda bi mogli tu nešto pokušati..
.
-
- Kontakt:
Ima li price o kakvim pojacanjima??
-
- Kontakt:
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Jel ovo neka tisina pred oluju,ili niko ne zna ima li kakvi pojacanja??
-
- Kontakt:
U nas se ne zna za igrače, mislim dok ih zvanična ne objavi, ali da rade posao rade..Mostarac45 je napisao/la: ↑05 jan 2021, 17:25Jel ovo neka tisina pred oluju,ili niko ne zna ima li kakvi pojacanja??

Trebali smo koju bombu bacit ko dolazi, malo eto onako da je običnije

-
- Kontakt:
Kazu da smo dogovorili poluspica nekakvog, ali niko ne zna ime, nece da kazu iz uprave sto je i bolje. Covjek iz uprave je potvrdio i rekao da se trazi pojacanje za odbranu, radno je uglavnom sto je najbitnijefudbalfudbal je napisao/la: ↑05 jan 2021, 20:12U nas se ne zna za igrače, mislim dok ih zvanična ne objavi, ali da rade posao rade..Mostarac45 je napisao/la: ↑05 jan 2021, 17:25Jel ovo neka tisina pred oluju,ili niko ne zna ima li kakvi pojacanja??![]()
Trebali smo koju bombu bacit ko dolazi, malo eto onako da je običnije![]()

Forzza Velez
-
- Kontakt:
Ova uprava zbog same ozbiljnosti i pristupa nasem Velezu zasluzuje pohvale, vidit cemo, ako je poluspic doveden a imamo Vehabovica i Anđušića možda je Edo završio svoje, ali opet ko ce to znati. Ja se Civi zahvalio frajer i dalje kod nas, sve dok ne bude sluzbeno ne treba se ni komentarisati.. ali poznavajuci nase rade drama posao..ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑05 jan 2021, 20:16Kazu da smo dogovorili poluspica nekakvog, ali niko ne zna ime, nece da kazu iz uprave sto je i bolje. Covjek iz uprave je potvrdio i rekao da se trazi pojacanje za odbranu, radno je uglavnom sto je najbitnijefudbalfudbal je napisao/la: ↑05 jan 2021, 20:12U nas se ne zna za igrače, mislim dok ih zvanična ne objavi, ali da rade posao rade..Mostarac45 je napisao/la: ↑05 jan 2021, 17:25Jel ovo neka tisina pred oluju,ili niko ne zna ima li kakvi pojacanja??![]()
![]()
-
- Kontakt:
Hajde drago mi je cuti,sve mislim suti se nece niko da dodje,nadam se brzo nekom pojacanjufudbalfudbal je napisao/la: ↑05 jan 2021, 20:18Ova uprava zbog same ozbiljnosti i pristupa nasem Velezu zasluzuje pohvale, vidit cemo, ako je poluspic doveden a imamo Vehabovica i Anđušića možda je Edo završio svoje, ali opet ko ce to znati. Ja se Civi zahvalio frajer i dalje kod nas, sve dok ne bude sluzbeno ne treba se ni komentarisati.. ali poznavajuci nase rade drama posao..ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑05 jan 2021, 20:16Kazu da smo dogovorili poluspica nekakvog, ali niko ne zna ime, nece da kazu iz uprave sto je i bolje. Covjek iz uprave je potvrdio i rekao da se trazi pojacanje za odbranu, radno je uglavnom sto je najbitnijefudbalfudbal je napisao/la: ↑05 jan 2021, 20:12
U nas se ne zna za igrače, mislim dok ih zvanična ne objavi, ali da rade posao rade..![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.