Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
To su vec neke druge stvari u koje ja ne zelim da ulazim.Mi smo igrali kurcevu odbranu i totalno nezainteresovano.Hammonds nam se popis'o par puta i bez tih suteva.Meni je cudno da smo mi sa ovakvom odbranom bili u prilici za pobedu,i samo radi ranijevih Igorovih trauma ovakvih situacija nismo dobili.Ne zasluzeno ali bismo dobili.lumani je napisao/la:ehh jbg ,Hammonds je pucao 1 -9 za 2sta mislis da je pogodio barem 4
![]()
Devil je napisao/la:To su vec neke druge stvari u koje ja ne zelim da ulazim.Mi smo igrali kurcevu odbranu i totalno nezainteresovano.Hammonds nam se popis'o par puta i bez tih suteva.Meni je cudno da smo mi sa ovakvom odbranom bili u prilici za pobedu,i samo radi ranijevih Igorovih trauma ovakvih situacija nismo dobili.Ne zasluzeno ali bismo dobili.lumani je napisao/la:ehh jbg ,Hammonds je pucao 1 -9 za 2sta mislis da je pogodio barem 4
![]()
Ali mene interesuje stvarno kako odbrana moze biti ekstra,savrsena a ostaviti toliko slobodnih suteva,i pri tome primiti vise poena nego stro prosecno prima.
hahah..Devil je napisao/la:A lozis me da mu je ovo oficijalna stranica na fejsu ?
Devil je napisao/la:A lozis me da mu je ovo oficijalna stranica na fejsu ?
E pisaj ga umalo da mi postane simpatican.GT1970 je napisao/la:Devil je napisao/la:A lozis me da mu je ovo oficijalna stranica na fejsu ?
" ?...? " је &...
trenutna cibona i olimpija nisu bas teske utakmice, a igokei je dovoljno da dobije 2 ovakve utakmice ili cak izgubi 3, ali da poraz od partizana bude manji nego sto su oni dobili partizan (+26) i opet 90% su prviKobe Bryant je napisao/la:Igokea ima jos teskih tekmi : Cibona, Cedevita, Partizan, Olimpija... jos nije gotovo
Kad Igokea zakoraci u Euroligu, to ce biti pocetak kraja tog kluba. Upamti sta sam ti rekao. Debi Igokee u Euroligi ce donijeti BH. kosarci nevidjene stvari.IK-IK je napisao/la:Kad se samo sjetim proteklih godina, kako ste istu tu Igokeu pljuvali bas vi iz " jedne nam jedine Bosne i Hercegovine" slatko se nasmijem vasem trulom dostojanstvu i ponosu. Da si covjek, sportista, navijac, bilo sta.. cestitao bi samo prvom recenicom a ovako predstavljas bas te kojima i pripadas.denisov je napisao/la:bravoooo kraljeviii nasiiii,,,kakva trojka u zadnjim sekundama,,,bravooo Bosanciiii !!! bravo Dodik,,,bez obzira kakav si ti mamlaz,i hoces da nas rastavis mi smo ipak uz nase klubove,,,ipak je Igokea iz jedne nam jedine Bosne i Hercegovine...
USPUT, Evroliga se igra u Laktasima i sumnjam da ce iko iz te vase politicki i nacionalno opsesivne tvorevine doci u Laktase.
Za sve vas neupucene, mi vjerni navijaci Igokee iz Aleksandrovca i Laktasa smo uz nju od malih nogu, kao prijatelji, skupina kao bivsi i buducu igraci i igracice i mi bodrimo srcem i vjerujemo u nas klub. Vi ste ti koji iz sezone u sezonu pribjegavate 'uspjesnijem u ovoj drzavi". Svaka cast, navijajte za Igokeu, nama su svakako srca puna!
Ovo veceras se ne objasnjava rijecima, s nase strane ovo se uopste ne objasnjava, OVO SE DOZIVI.
Prijatno.
Ja mislim da se ipak vise isplati rizikovati sa Radivojevicem, Suboticem i ostalim nego sa Igorom i Scottom. Jednostavno, Bajic je odlicno pripremio ekipu, iako se vidjelo da nemaju iskustva u ovakvim utakmicama. Ti spominjes suteve koje je Zvezda promasila, a nigdje ne spominjes lose utakmice dvojice najboljih igraca Igosa, Hammondsa i Edwardsa. Pa Edwards nije nista napravio osim prekrsaja. Ekipa je igrala citavo vrijeme agresivnu, cvrstu odbranu, zato su napravili hrpu faulova. Bajic je na vrijeme sve razigrao i pogodio.Devil je napisao/la:Ali isplati li se rizikovati sa takvim igracem ?![]()
Ja mislim da ne.
Evo i da postoji mogucnost za trecu ekipu, koja to ekipa ima novca ?king33 je napisao/la:MOzel mi ko reci ako Igokea bude prva ocel BIH dobit i trecu ekipu u ABA ligi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.