HŠK Zrinjski

RondoMo

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la RondoMo » 21 jul 2023, 18:47

Toliko se negative zadnjih dana provuklo o nama rekao bi čovjek da smo ispali glat od nekih poluamatera. To je dovoljan dokaz koliko su ljudi postali razmaženi što se tiče Zrinjskog, očekuje se vazda uvjerljiva pobjeda uz dominaciju svih 90. Pa nisu ni ovi džaba osvojili duplu krunu. Ja sam ubjeđen da mi ovo u Mostaru dobijamo, a tamo za osvetu pred više od 1k naših navijača osiguravamo prolaz. Gledao sam Slovan, ni oni nisu startali Bog zna kako, dali su 3 gola od toga 2 penala i 1 slobodnjak, da ne spominjem da su ih Luksemburžani nadigrali u obe utakmice gdje ih je Borjan sam vadio. U Mostaru im neće igrati Kucka, a po meni je očekivano je da smo favoriti, kvota će na nas doći na jedno 2.20-2.30 do početka utakmice.

blazenko2
Kontakt:

Post Postao/la blazenko2 » 21 jul 2023, 19:06

SirobMo je napisao/la:
21 jul 2023, 18:34
Izgleda da nisam bio u pravu sto se tice Jukica i Batarela, ipak jesu prijavljeni. Na Uefinoj stranici je bio isti popis kao za Urartu, ali sada je azuriran.

Golmani: maric soldo prslja
Obrana: marin memija corluka jakov barisic senic batarelo
Vezni: stanic, canadjija, kozulj, ramic, ivancic, zloma, tic i jukic
Napad: bilbija kis sabljic prskalo cuze malekinusic
Kad pogledaš ovako lijep roster imamo al svi znamo da ovo može izgledat dosta bolje a vjerujem da ce i izgledati !!! :opaopa:
-1905-

supervizor
Kontakt:

Post Postao/la supervizor » 21 jul 2023, 19:08

Nek nema Hrvanovića a ima Sabljića

blazenko2
Kontakt:

Post Postao/la blazenko2 » 21 jul 2023, 19:12

supervizor je napisao/la:
21 jul 2023, 19:08
Nek nema Hrvanovića a ima Sabljića
Hrva je zadobio neku slabiju ozljedu protiv Armenaca...
A Franko ne znam majke mi nije zasluzio minute al eto
-1905-

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jul 2023, 19:50

RondoMo je napisao/la:
21 jul 2023, 18:47
Toliko se negative zadnjih dana provuklo o nama rekao bi čovjek da smo ispali glat od nekih poluamatera. To je dovoljan dokaz koliko su ljudi postali razmaženi što se tiče Zrinjskog, očekuje se vazda uvjerljiva pobjeda uz dominaciju svih 90. Pa nisu ni ovi džaba osvojili duplu krunu. Ja sam ubjeđen da mi ovo u Mostaru dobijamo, a tamo za osvetu pred više od 1k naših navijača osiguravamo prolaz. Gledao sam Slovan, ni oni nisu startali Bog zna kako, dali su 3 gola od toga 2 penala i 1 slobodnjak, da ne spominjem da su ih Luksemburžani nadigrali u obe utakmice gdje ih je Borjan sam vadio. U Mostaru im neće igrati Kucka, a po meni je očekivano je da smo favoriti, kvota će na nas doći na jedno 2.20-2.30 do početka utakmice.
Virtu4l je napisao/la:
17 maj 2023, 21:22
Zrinjski mora mnogo bolje od ovoga u drugom dijelu sezone ako misli primirisati prošlogodišnjem rezultatu u Evropi.
Ja sam još u maju mjesecu pisao da Zrinjski mora mnogo bolje misli li preskočiti tu posljednju stepenicu u Evropi. Nizale su se pobjede u PL ali nije to bilo ni blizu domanantno kao godinu ranije.

Ispostavilo se da će biti tako, ali sreća u nesreći je što Slovan ne briljira tako da ste vjerovatno na istom. Šanse su po meni 50:50, ali odbrana mora mnogo bolje, prelako su Armenci dolazili u šanse, Slovanu se to ne smije dozvoliti.

Još uvijek mislim da je Slovan najbolja šansa jer ko zna šta će kasnije biti u EL i ECL, mada bi Zrinjski trebo biti nosioc u PO Konferencijske lige.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SirobMo
Kontakt:

Post Postao/la SirobMo » 21 jul 2023, 19:51

Franko je na B listi (u21 igraci koji su 2 ili vise godina u klubu) isto kao i Prskalo i oni mogu biti "besplatno" registrirani. Znaci ne gubi se mjesto za njih, moze se takvih registrirat koliko zelimo.
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si
-HŠKZ-

RondoMo

Post Postao/la RondoMo » 21 jul 2023, 20:14

Virtu4l je napisao/la:
21 jul 2023, 19:50
RondoMo je napisao/la:
21 jul 2023, 18:47
Virtu4l je napisao/la:
17 maj 2023, 21:22
Zrinjski mora mnogo bolje od ovoga u drugom dijelu sezone ako misli primirisati prošlogodišnjem rezultatu u Evropi.
Ja sam još u maju mjesecu pisao da Zrinjski mora mnogo bolje misli li preskočiti tu posljednju stepenicu u Evropi. Nizale su se pobjede u PL ali nije to bilo ni blizu domanantno kao godinu ranije.

Ispostavilo se da će biti tako, ali sreća u nesreći je što Slovan ne briljira tako da ste vjerovatno na istom. Šanse su po meni 50:50, ali odbrana mora mnogo bolje, prelako su Armenci dolazili u šanse, Slovanu se to ne smije dozvoliti.

Još uvijek mislim da je Slovan najbolja šansa jer ko zna šta će kasnije biti u EL i ECL, mada bi Zrinjski trebo biti nosioc u PO Konferencijske lige.
Slažem se dijelom, u 5. Mjesecu je Zrinjski već bio prvak, samo se čekala i matematička potvrda te je jedina utakmica bitna bila protiv Veleža u kupu koju je Zrinjski uzeo bez da je Velež ikakvu šansu ili polušansu iskreirao ( standardno tvrd bilo koji derbi u BiH ). Pogledaš mečeve kad je "trebalo" dobijati i onda vidiš da je Zrinjski pomeo Borac u BL, Sarajevo na neutralnom, Veleža u Vrapčićima.. I onda shvatiš da je i tada Zrinjski bio dominantan sa istom ekipom s kojom je raspolagao i u 5. Mjesecu. Taj pad bi pripisao zasićenju i manjku motivacije, a ovaj dvomeč protiv Urartua bi pripisao sada već tradicionalno lošem ulasku u sezonu s priprema. I prošle godine je Zrinjski prvu sa Sheriffom teških noga. I evo za kraj, usporedi postavu protiv Slovana ove godine i prošle, idi ime za ime, Zrinjski je na papiru kvalitetniji nego tada, a dosta bitnih pojedinaca te ekipe je tu. Kada Stanić i Čana budu spremni za 90 neće bit ovoliko poteškoća, jer evo generalno gledano i u Armeniji i u Mostaru do njihovog izlaska nisu kreirali skoro ništa. Ulaskom Zlome, Sabljića, Zvone (koji je klasa ali nije još u optimalnom stanju) usporila se igra, vezni red više nije bio kompaktan izgubio si krila i to na kraju ni na šta nije ličilo, shodno tome i veliki broj šansi za protivnika. Ja opet kažem, siguran sam u pobjedu u Mostaru, a u Bratislavi šta Bog da.

stanaaa
Kontakt:

Post Postao/la stanaaa » 21 jul 2023, 20:20

Od svega u oko mi je najvise zapalo kako su nespremni i nejaki bili fizicki. Kako su te pripremne odradjene stvarno nisam siguran ali puno slabije nego prosle godine.

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 21 jul 2023, 20:39

Ja se samo nadam da će Kruno popustiti i vratiti stari sustav 4-2-3-1, u kojem smo dominirali pune dvije godine. Mi u ovom trenutku nemamo profil veznih igrača za 4-3-3, a tu formaciju većina ovih igrača Zrinjskog nikad nije igrala. Plus, niti jedno krilo nam nije u optimalnoj formi, osim Hrvanovića koji je do jučer igrao 1 LFBiH.
I onda se dogodi da u II poluvremenu imaš Zlomu i nedovoljno spremnog Kožulja u toj formaciji i onda to izgleda na trenutke smješno.
On je užasno tvrdoglav, tako da će vraćanje na stari sustav ići teško. Jedino što se nadam da će "stara garda" u svlačionici sjesti sa Krunom i objasniti mu kako stoje stvari. U suprotnom, bit će svega!
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

supervizor
Kontakt:

Post Postao/la supervizor » 21 jul 2023, 21:12

po meni 4-3-3 možemo probati u prvenstvu kad se ukaže prilika,ali tražiti brze tranzicije sa Zlomom i Zvonom i potom očekivati neku moć uzastopnog ponavljanja gore-dole,meni kao laiku ne izgleda obećavajuće..

blazenko2
Kontakt:

Post Postao/la blazenko2 » 21 jul 2023, 22:51

DTzmu30 je napisao/la:
21 jul 2023, 20:39
Ja se samo nadam da će Kruno popustiti i vratiti stari sustav 4-2-3-1, u kojem smo dominirali pune dvije godine. Mi u ovom trenutku nemamo profil veznih igrača za 4-3-3, a tu formaciju većina ovih igrača Zrinjskog nikad nije igrala. Plus, niti jedno krilo nam nije u optimalnoj formi, osim Hrvanovića koji je do jučer igrao 1 LFBiH.
I onda se dogodi da u II poluvremenu imaš Zlomu i nedovoljno spremnog Kožulja u toj formaciji i onda to izgleda na trenutke smješno.
On je užasno tvrdoglav, tako da će vraćanje na stari sustav ići teško. Jedino što se nadam da će "stara garda" u svlačionici sjesti sa Krunom i objasniti mu kako stoje stvari. U suprotnom, bit će svega!
Nastavi li bit tvrdoglav ima i za to rjesenje ha yaaaa :salut:
-1905-

supervizor
Kontakt:

Post Postao/la supervizor » 22 jul 2023, 10:17

Jutros katastrofa organizacija u Mepasu..Ljudi koji su došli u 9 došli na red prije onih što su tu od 8

stanaaa
Kontakt:

Post Postao/la stanaaa » 22 jul 2023, 10:38

Kabiri organizacija 😄

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 22 jul 2023, 11:42

Zrinjski je droga!
Uživajte, okanite se šuplje...

Srce mi je k'o Hum zbog svega ovoga što se dešava oko Zrinje!

us1997
Kontakt:

Post Postao/la us1997 » 22 jul 2023, 12:10

Takodjer, klub da je mogao bolje organizirati jest ali opet imao si priliku uzet sezonsku i jucer kao gospodin otici i uzeti kartu , Ultrasi su isto dobili na prodaju 400 do 500 karata tako da nisu ni oni zakinuti tako da glavni momci kojim je Zrinjski zivot i protiv goska sloge doboj imaju kartu tako da sve u svemu nije lose

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 22 jul 2023, 12:21

Uzmete sezonsku i nemate problema!
Kupovina sezonske ulaznice je dužnost i obveza svakog navijača!

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 22 jul 2023, 12:26

Ako prodjemo Slovan mozemo li i dalje igrati na našem stadionu?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 22 jul 2023, 12:33

Antipolitika3 je napisao/la:
22 jul 2023, 12:26
Ako prodjemo Slovan mozemo li i dalje igrati na našem stadionu?
To će ovisiti o izvještajima delegata sa ovih prvih euro utakmica.
Trenutno, stadion ima UEFA CAT3, što znači da možemo igrati utakmice do III pretkola.
Prošle sezone su izvještaji delegata bili pozitivni, kao i ponašanje navijača, tako da smo dobili "zeleno svjetlo" za play off UCL.
Također, bili smo u poziciji igrati i skupine UCL, Pod BB, da smo prošli Slovana, jer su bili otklanjeni svi sitni nedostatci, a prvenstveno jer bi nam UEFA "progledala kroz prste" tu prvu sezonu.
Vidjet ćemo što će biti ove sezone. U utorak je bačen jedan topovski udar, iako je vođa navijanja 3 puta ponovio da nikakve gluposti ne lete prema terenu. Al yebat ga, šta je tu je.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 22 jul 2023, 13:31

Sto se tiče stadiona i kapaciteta , ko prati Zrinjski kupio je sezonsku i riješio je svoju ulaznicu , ovi padobranci kukaju i žale se … Sta je s gornjom bla bla , kad nam tokom sezone bude “mal” stadiona onda povećavaj kapacitet !
Što se tiče Moleta do njega nije on bi odmah potpisao i vratio se ali postoji i agencija koja uzima postotak od njegovog mjesečnog primanja , tako da i oni gledaju gdje će izvuci veću placu sto znaci i njima veću količinu novca .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 jul 2023, 14:31

Standardna prica kvazi navijaca. Neka meni je drago da interesa ima, al noj mi kukat kad si mogao sezonsku uzet.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, jurisicduska, Morgen19, NeSamSafetee, Truba1905burazeru i 26 gostiju.