Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- NK_CELIK
- Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
hz1978,
jarane a jel igras na top playeru ili na regular novou? I jesi nastimao na 10 ili 15 minuta???
jarane a jel igras na top playeru ili na regular novou? I jesi nastimao na 10 ili 15 minuta???
CRNI_SA je napisao/la:cuj hrvatski strucnjak ? jesi ljubomorniBosnier je napisao/la:Ciro
In magazin
[youtube][/youtube]
Krivo im sto oni nisu prosli na SP
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
E svasta citam ovih dana, ali ovo je vjerovatno najveca glupost koja je zalutala na ovaj forumNK_CELIK je napisao/la:Asmir Begović dospio je među stative Ipswich Towna (posuđen iz Portsmoutha) i odmah je stekao povjerenje struke...
Hahahaahah smijesno.....Kengur brani u mocnom Ipswichu......hahahahahah....Pa je li ikad iko od vas gledao i jednu utakmicu tog championshipa?? Pa nasa premier liga je liga prvaka u odnosu na to sranje....

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- NK_CELIK
- Kontakt:
Pricajte vi sta hocete al kod nas u BIH se ne igra tako los fudbal (tehnicki) ..Fizicki smo nula poena...Savez i sudije su na nivou neke africke lige...Infrastruktura nula poena, sem Bilinog Polja i jos max 3-4 stadiona, ostalo je seoska liga...No ja govorim o kvaliteti fudbalera, tehnickoj prije svega...No talenata ima i ima igraca koji znaju lopte da igraju a sad sto je liga cjelokupno gledano na nikakvom nivou to je druga stvar i na to pojedinac ne moze da utice..A bolja od ovog championchipa svakako jest...Mi da imamo njihove uslove bili bi duplo bolji od tih timova, dakle ako premjestite nase igrace u njihovu ligu vidjeli bi na sta bi to licilo....
-
- Kontakt:
hehehe... Da, a BiH ce inace biti prvak univerzuma, posto smo prejaki da igramo na Svjetskom prvenstvu 

evo pise se da je Cristina Ronalda otputovao u Holandiju na lijecenje kod nekog dr.van Dijka , koji ga je operisao prije 2-3 god , i prognoze su da nece igrat jos mjesec dana ,tako da ....
There is only one Zvjezdan Misimovic
Dzeko , Vedo, Miske , Sejo , Džezvica , Pjana , Spaha , Safet , Jaha , Keno
Dzeko , Vedo, Miske , Sejo , Džezvica , Pjana , Spaha , Safet , Jaha , Keno
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Porediti nasu premier ligu sa ligom u kojoj igraju klubovi kao sto su Nottingham Forest, Derby County,Newcastle, Middlesbrough,Cardiff , Lester, Crystal Palace, Sheffield, Coventry, WBA,Reading, Ipswich i ostali, moze uraditi neko ko je jucer upalio kompjuter,otkrio cari googla, i poceo prosipati svu pamet svijeta.
Odavno,ali bas odavno glupljeg komentara ne procitah.
Odavno,ali bas odavno glupljeg komentara ne procitah.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- NK_CELIK
- Kontakt:
cuj to? gdje to pise zivota ti?diNozzo je napisao/la:evo pise se da je Cristina Ronalda otputovao u Holandiju na lijecenje kod nekog dr.van Dijka , koji ga je operisao prije 2-3 god , i prognoze su da nece igrat jos mjesec dana ,tako da ....
ARIVERDERČI !diNozzo je napisao/la:evo pise se da je Cristina Ronalda otputovao u Holandiju na lijecenje kod nekog dr.van Dijka , koji ga je operisao prije 2-3 god , i prognoze su da nece igrat jos mjesec dana ,tako da ....

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
NKČELIK je bilinopoljska legenda!!![quote="hz1987"]Početni sastva koji izlazi na megdan u prvoj utakmici:
---------------------------------------------Hasagić-------------------------------------------------------
--------------Jahić----------------------Nadarević-------------------------Spahić-------------------
Ibričić----------Muratović------------Rahimić---------Bajramović-----------------Salihović
--------------------------------------------Misimović------------------------------------------------------
-----------------------------------------------Džeko--------------------------------------------------------
mislio sam da bi milenkovic mogao od početka igrati ali neće. ovo i nije toliko loše ali ne vjerujemd a ce se desiti.
---------------------------------------------Hasagić-------------------------------------------------------
--------------Jahić----------------------Nadarević-------------------------Spahić-------------------
Ibričić----------Muratović------------Rahimić---------Bajramović-----------------Salihović
--------------------------------------------Misimović------------------------------------------------------
-----------------------------------------------Džeko--------------------------------------------------------
mislio sam da bi milenkovic mogao od početka igrati ali neće. ovo i nije toliko loše ali ne vjerujemd a ce se desiti.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- NK_CELIK
- Kontakt:
Ja znam da bi Baka ovako postavio formaciju pred ove dvije odlucujuce utamkice:
--------------------------------------------Supic (da se proda)----------------------------------------------
------Jahic--------------------Spahic---------------Dzeko---------------Nadarevic------------Milenkovic (da se proda)-----
---------------Ibricic---------------Bajramovic---------------Rahimic---------------Salihovic-------------------------------
----------------------------------------------------Misimovic---------------------Ibisevic-----------------------------------
------------------------------U napadu nema nikog, svi su na nasoj polovici-----------------------------------------
Baka bi ovako isao na sigurno ...

--------------------------------------------Supic (da se proda)----------------------------------------------
------Jahic--------------------Spahic---------------Dzeko---------------Nadarevic------------Milenkovic (da se proda)-----
---------------Ibricic---------------Bajramovic---------------Rahimic---------------Salihovic-------------------------------
----------------------------------------------------Misimovic---------------------Ibisevic-----------------------------------
------------------------------U napadu nema nikog, svi su na nasoj polovici-----------------------------------------
Baka bi ovako isao na sigurno ...

12 igrača???NK_CELIK je napisao/la:Ja znam da bi Baka ovako postavio formaciju pred ove dvije odlucujuce utamkice:
Baka bi ovako isao na sigurno ...![]()

Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!
Ćamil Sijarić
Ćamil Sijarić
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Nemoj on je tako zamislio.gibi72 je napisao/la:12 igrača???bez komentara...

Kahva, Kava, Kafa!
- NK_CELIK
- Kontakt:
Za to se zezam ba, poenta je bila da bi Dzeko garant igrao stopera da izbija glavom lopte iz 16terca....
Evo ovako cemo igrati i ja mislim da je ovo najbolje i najrealnije:
----------------------------------------------Hasagic-------------------------------------------------
----------Jahic------------------------Spahic------------------Nadarevic--------------JOKER----------
-----------------Bajramovic------------------Rahimic--------------------Salihovic--------------------
--------------------------Ibricic (Pjanic)-------------------------Misimovic--------------------------
---------------------------------------------------Dzeko-----------------------------------------------------
Bit ce ovako, tesko drugacije.....
Ovaj JOKER nece prelaziti pola bas kao ni Spahic, Jahic i Nadarevic..Njih 4 su stalno na nasoj polovici..Napadat cemo sa lijeve strane jer je njihova desna znatno slabija + ako Ronaldo bude igrao on se nece vracati takoda ce tamo biti dosta prostora..Salihovic ce igrati na toj nasoj lijevoj strani i vuci loptu uz crtu..Dzeko ce se izvlaciti suprotno, tj desno ili max do penala, Misimovic ce trcati na odbijene ili da mu Dzeko spusti, dok ce Ibricic utrcavati na prvu i vuci za sobom igrace i oslobadjati prostor Dzeki..Dakle svaka lopta na Salihovica, on je vozi uz crtu, centrira, Dzeko skace ili puca na gol ili spusta loptu Misimovicu koji je u naletu...
----------------------------------------------Hasagic-------------------------------------------------
----------Jahic------------------------Spahic------------------Nadarevic--------------JOKER----------
-----------------Bajramovic------------------Rahimic--------------------Salihovic--------------------
--------------------------Ibricic (Pjanic)-------------------------Misimovic--------------------------
---------------------------------------------------Dzeko-----------------------------------------------------
Ovaj JOKER nece prelaziti pola bas kao ni Spahic, Jahic i Nadarevic..Njih 4 su stalno na nasoj polovici..Napadat cemo sa lijeve strane jer je njihova desna znatno slabija + ako Ronaldo bude igrao on se nece vracati takoda ce tamo biti dosta prostora..Salihovic ce igrati na toj nasoj lijevoj strani i vuci loptu uz crtu..Dzeko ce se izvlaciti suprotno, tj desno ili max do penala, Misimovic ce trcati na odbijene ili da mu Dzeko spusti, dok ce Ibricic utrcavati na prvu i vuci za sobom igrace i oslobadjati prostor Dzeki..Dakle svaka lopta na Salihovica, on je vozi uz crtu, centrira, Dzeko skace ili puca na gol ili spusta loptu Misimovicu koji je u naletu...
Ako nemas sta pametnije rec od ovga onda si definitvno zalutao na ovaj forum.....NK_CELIK je napisao/la:Ja znam da bi Baka ovako postavio formaciju pred ove dvije odlucujuce utamkice:
Baka bi ovako isao na sigurno ...![]()
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
Šteta što nisi Ćirin savjetnik...NK_CELIK je napisao/la:Za to se zezam ba, poenta je bila da bi Dzeko garant igrao stopera da izbija glavom lopte iz 16terca....
Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Ćamil Sijarić
Ćamil Sijarić
- NK_CELIK
- Kontakt:
e ako tako ne bi islo, tj ako ne bi bili produktivni, onda Jokera vadi iz igre, Salihovic ide na lijevog beka, ubacuje Muratovica u sredinu da pojaca odbranu na sredini, izbacuje Bajramovica a ubacuje Pjanica sa tim da bi napadi isli sada desno, preko Ibricica koji moze povuci loptu, znaci lopta na Ibricica koji je vozi po nasoj desnoj strani, Misimovic ulijece na prvui za sobom vozi 1-2 igraca i lomi odbranu, Dzeko se izvlaci lijevo ili max do penala i na taj centarsut Ibricica skace ili u gol ili spusta loptu Pjanicu koji bi morao tada igrati umjesto Bajramovica i ukljucivati se u napad...
- ibrakadabra
- Kontakt:
Vidim da pratis europski fudbal i da si veliki znalac.NK_CELIK je napisao/la:Asmir Begović dospio je među stative Ipswich Towna (posuđen iz Portsmoutha) i odmah je stekao povjerenje struke...
Hahahaahah smijesno.....Kengur brani u mocnom Ipswichu......hahahahahah....Pa je li ikad iko od vas gledao i jednu utakmicu tog championshipa?? Pa nasa premier liga je liga prvaka u odnosu na to sranje....
Evo ti primjer iz "league one" to je liga koja je ispod championchip-a utakmicu southampton-Milton Keynes Dons je pratilo 21387 gledalaca a southamton se bori za opstanak u toj ligi.Sto se tice nase lige ona je u rangu Conference National to je 5 engleska liga.
-
- Kontakt:
[quote="NK_CELIK"]Za to se zezam ba, poenta je bila da bi Dzeko garant igrao stopera da izbija glavom lopte iz 16terca....
teško, ko je joker? jako je bitno znati da su bajramovic i salihovic likovi koji igraju ofanzivno i teško da će imati vremena svaki put da se vrate. poenta je da se svoj gol zaštiti- sa ovakvim rasporedom teško ali nije loše i drago mi je da bar u nečemu slažem sa tobom
teško, ko je joker? jako je bitno znati da su bajramovic i salihovic likovi koji igraju ofanzivno i teško da će imati vremena svaki put da se vrate. poenta je da se svoj gol zaštiti- sa ovakvim rasporedom teško ali nije loše i drago mi je da bar u nečemu slažem sa tobom
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Mislim da se ciro dobro pripremio, sinoc ga pitaju da nesto kaze o taktici na nekoj od tv kuca, kaze on: "ma nema sanse da ti ja ista u vezi taktike kazem, ma nema nikakve sanse"!
Mislim da je ciro dobio neke vazne informacije od onoga kuzea, jer je albanija jako namucila portugal, gledao sam obje tekme! Ronaldo izgleda nece ni jednu moc igrati, prvu nece sigurno, a druga je sasvim blizu...
Sad sam nekako jos vise optimistican
Mislim da je ciro dobio neke vazne informacije od onoga kuzea, jer je albanija jako namucila portugal, gledao sam obje tekme! Ronaldo izgleda nece ni jednu moc igrati, prvu nece sigurno, a druga je sasvim blizu...
Sad sam nekako jos vise optimistican

Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.