Sa 3 setaca je tesko uzeti, sa 1 vec postoji sansa.
Champions League 2023/24
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2023/24
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- farinelli123
- Kontakt:
Kolega, iskusan si čovek.Centre forward je napisao/la: ↑13 dec 2023, 23:26PSG se provuk'o "talijanski". Niko od ekipa ne briljira, pa ko zna, možda odu do kraja ako uvežu redove.
PSG osvaja, nema potrebe da obrazlažemo zbog čega, ali tiho samo

•
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ali Newcastle koji napušta evropu zbog poraza od ekipe u kojoj je jedan jedini zdrav i dostupan štoper Tomori i kojoj na bekovima igraju Florenzi i Calabria. Treba i to znati 

Mislim da engleski fudbal nije tako jak kako se često priča po medijima 

CRVENA ZVEZDA završila je sudjelovanje u Ligi prvaka za ovu sezonu kao najgora momčad natjecanja. Srpski prvak osvojio je najmanje bodova (jedan), ali nije jedina momčad bez pobjede u šest kola. Sevilla i Union Berlin također nisu nikoga pobijedili. Zvezda je završila iza Manchester Cityja, Leipziga i Young Boysa, a osvojila je bod protiv švicarskog prvaka na Marakani.
Beograđani su u šest kola ostvarili gol-razliku 7:15 i završili posljednji u skupini. U posljednjem kolu poraženi su od Manchester Cityja 3:2, koji je na Marakani igrao u kombiniranom sastavu. Najgora momčad u povijesti Lige prvaka je škotski Rangers, koji je prošle sezone imao šest poraza uz gol-razliku 2:22.

Bajo moj Zvezda i Manchester United isti broj golova primili.Epidaurus je napisao/la: ↑14 dec 2023, 10:45CRVENA ZVEZDA završila je sudjelovanje u Ligi prvaka za ovu sezonu kao najgora momčad natjecanja. Srpski prvak osvojio je najmanje bodova (jedan), ali nije jedina momčad bez pobjede u šest kola. Sevilla i Union Berlin također nisu nikoga pobijedili. Zvezda je završila iza Manchester Cityja, Leipziga i Young Boysa, a osvojila je bod protiv švicarskog prvaka na Marakani.
Beograđani su u šest kola ostvarili gol-razliku 7:15 i završili posljednji u skupini. U posljednjem kolu poraženi su od Manchester Cityja 3:2, koji je na Marakani igrao u kombiniranom sastavu. Najgora momčad u povijesti Lige prvaka je škotski Rangers, koji je prošle sezone imao šest poraza uz gol-razliku 2:22.![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Na stranu zajebancija oko Arsenala, vidim ih bar u polufinalu, baš je tanka konkurencija ove sezone.
- Felixians4
- Kontakt:
Zvezda se nije izblamirlaa niti jednu večer, a protiv YB su mogli uzeti i više, u Bernu promašili kišu šansi.
Prejadno je sprdanje takvog giganta od kluba s ovih prostora, još kad su u periodu od 6 godina ozbiljnih europskih dosega
Prejadno je sprdanje takvog giganta od kluba s ovih prostora, još kad su u periodu od 6 godina ozbiljnih europskih dosega
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Pratim ligu prvaka od gola Mijatovića za Real protiv Juventusa 1998. godine. Sa ovim novim sistemom jedna era lige prvaka ide u historiju. Uživao sam.
Drago mi je što je City na kraju osvojio jednu titulu u ovom sistemu i što sam mogao prisustvovati tom spektaklu u najljepšem gradu na svijetu.
Idemo dalje.
Drago mi je što je City na kraju osvojio jednu titulu u ovom sistemu i što sam mogao prisustvovati tom spektaklu u najljepšem gradu na svijetu.
Idemo dalje.
4-IN-A-ROW
Ne znam je li samo meni ali ovih zadnjih par godina je smor bila pa cak i nokaut faza nije donijela neke duele za pamcenje
- Felixians4
- Kontakt:
UEFA maksimalno pogađa s odlukama, prošireni Euro isto je unatoč objedama, itekako prikazao da postoji 20+ ozbiljnih reprezentacija, Nizozemska jedna dvaput nije izborila zaredom plasman, u grupu smrti Mađari se skoro privukli naprijed, u Ligi Nacija(ista stvar) također. Portugal 2016. Mađarska, Island, Austrija, 3 remija prođe kao trećeplasirani i ode do kraja d aje samo Walesa svladao u regularnom dijelu, u polufinalu, 1/7 pobjeda!
UCL postaje još više bogatunska i elitistička, kao i košarkaška Euroliga, ovo će podignuti zanimanje i samo natjecanje sa stalnim dvobojima najjačih će dobiti na atrakciji x5. Više para, više svega.
Ždrijeb za ovo zadnje izdanje 1/8 u ponedjeljak, rad će kladionice promijeniti tečajeve favorita.
UCL postaje još više bogatunska i elitistička, kao i košarkaška Euroliga, ovo će podignuti zanimanje i samo natjecanje sa stalnim dvobojima najjačih će dobiti na atrakciji x5. Više para, više svega.
Ždrijeb za ovo zadnje izdanje 1/8 u ponedjeljak, rad će kladionice promijeniti tečajeve favorita.
Bayern osvaja posljednju sezonu starog sistema i prvu sezonu novog sistema 

Samo da ispravim krive navode kako se PSG provukao, netačno, sudije su ih pogurale poklon penalom, realno je da nisu trebali da budu u osmini finala.
- Felixians4
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Malo offtopic, al clanak:
Guardiolin jedini sin Marius ima 20 godina i zanimljivo da je sve osim tatin sin, pošto je pokrenuo privatni posao u vidu marketinške firme te mu za sada ide odlično.
Evo usracu se od ovakvih prica. Nikakve veze nema sto moze pokrenut 10 biznisa i u svakom propast, a da ne osjeti.
i onda ti dodje neko i kaze kako Guardiolin sin moze biznis pokrenut, a ti radis za nekog, sta je on pametniji od tebe
Guardiolin jedini sin Marius ima 20 godina i zanimljivo da je sve osim tatin sin, pošto je pokrenuo privatni posao u vidu marketinške firme te mu za sada ide odlično.

i onda ti dodje neko i kaze kako Guardiolin sin moze biznis pokrenut, a ti radis za nekog, sta je on pametniji od tebe

Evo sad se naježim kad se sjetim, u kakvim uslovima smo uspjeli osvojiti titulu. Bez navijača, na neutralnom terenu, uz veliku stopu prijenosa smrtonosnog virusa protive prime PSG-a, pa definitvno možda i najteža titula u historiji ovog formata LP.Felixians4 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 14:17Ono što jest, suvereno je uzet bubble title na stadionu svjetla
Kako ce birati tih 8 protivnika protiv kojih ce se igrati?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Swiss, po Jacini I po pobjedama, 2-0 ekipe Jedna protiv druge, 0-2 ekipe također, I tako do kraja
Blago se ovima što su završili na drugom mjestu, zapadne ih Barcelona i eto ga 1/4 finale.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.