ama b.agra ... nema obraza ni stida ... dj.ubradbrazzo je napisao/la:kakvi su to uhljupi oni bi pristali na sve samo da im obezbijedi još po 1 mandatHairlija je napisao/la:Je.bo Platinija imamo mi Usanovica i Colakovicaforza je napisao/la:ma sve je to udure... al se bojim da francuzima glavni igrac ne bude Platini![]()
EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
mozel neko dat' gol belerusije? 

we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
Ja bi protiv Francuza da igramo u istom ovom sastavu. Pojeli bi ih kontrama
poslije ovakvog prvog kola ni remi sa francuzima ne bi toliko los i strasan... al jbg.. ovo je bosna.. a onakva francuska se mora dobijat 

ser del barça es el millor que hi ha !
ne treba ih dobit... treba ih poderat!Scof1eld je napisao/la:poslije ovakvog prvog kola ni remi sa francuzima ne bi toliko los i strasan... al jbg.. ovo je bosna.. a onakva francuska se mora dobijat
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
joj ovo je grupa smrti, svi su tu negdje osim luxemburga, svako moze svakoga pobjediti. prvi u grupi na kraju nece imati vise od 15 poena

- neko_iz_mase
- Kontakt:
[youtube][/youtube]DaRtAnJaN je napisao/la:mozel neko dat' gol belerusije?
Evo ti highlight, na 8:35 je gol
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
NE kontam gdje tu raja vidi da su Francuzi prelosi.Pa citav taj highlight gledas kako Francuzi ubijaju ruse.Samo da realizaciju poprave i opet su oni stari.Ovi su im dali gol iz jedne prave akcije,mens cini
Ma kakvi losi,mi se zavaravamo.Bjelorusija jedan sut na gol,zabise ga ljudi i gotovo.Francuzi bili puno bolji ali se vidi da su neuigrani i jos uvijek imaju strah od ovih zadnjih neuspjeha.Dobro bi bilo da i mi iskoristimo situaciju dok jos nisu proradili jer ce poslije da ubijaju sve redom i tesko ce ih ko pobijediti.
Definitivno se moze igrati sa njima ali treba i malo srece kao sto je BR imala.
Definitivno se moze igrati sa njima ali treba i malo srece kao sto je BR imala.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
malo sam gledao francuze na arenasport, prebaci tamo, prebaci vamo ali uspio sam vidjeti dosta toga...
kao prvo, bjelorusi su bili dobar dio utakmice ravnopravan protivnik, cak su nekoliko puta zaprijetili francuzima i mislim da s njima nece biti lako...
fizicki su jako dobro pripremljeni...
kod francuza se istice Malouda, koji je zaista fantastican igrac i oko kojeg se gradi igra francuske reprezentacije...
na Kosevu treba njega ustopati sa nekim flasterom...
ovo su neka moja skromna misljenja ali tek je pocetak kvalifikacija i bice svega u ovoj grupi...
kao prvo, bjelorusi su bili dobar dio utakmice ravnopravan protivnik, cak su nekoliko puta zaprijetili francuzima i mislim da s njima nece biti lako...
fizicki su jako dobro pripremljeni...
kod francuza se istice Malouda, koji je zaista fantastican igrac i oko kojeg se gradi igra francuske reprezentacije...
na Kosevu treba njega ustopati sa nekim flasterom...
ovo su neka moja skromna misljenja ali tek je pocetak kvalifikacija i bice svega u ovoj grupi...
Pricajte sta hocete, al nece nama biti lahko protiv francuza
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!
nama se kao u sni poklopio rezultat rumunije i albanije...ovaj drugi ne bas..francuska nije losa samo ih netreba pustit da igraju a imamo igrace koji se mogu sa njima ravnopravno nadigravat tako da branjenje nedolazi u obzir...isto tako formacija 433 za koju nemamo igrace ,jednostavno ih nemamo ,je smrt za nasu repku ...vidjelio se danas kako funkcionise 442 ,a lux nije nista slabiji od katara protiv kojeg smo igrali 433 i jednostavno neide....
Bjelorusija ce biti 1-2 u nasoj grupi.Zivi bili pa vidjeli.
ma hleb im glavnineko_iz_mase je napisao/la:[youtube][/youtube]DaRtAnJaN je napisao/la:mozel neko dat' gol belerusije?
Evo ti highlight, na 8:35 je gol

we love United, we do!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma kakava Bjelorusija ljudi šta vam je
Pa Francuzi se još nisu oporavili od Domenecha, ima da ih dotučemo na Koševu! 

Sigurno da nece, mogu nama Francuzi lagano uzeti tri boda.BHFAN22 je napisao/la:Pricajte sta hocete, al nece nama biti lahko protiv francuza
Ima li gdje golove sa utakmice Rumunija - Albanija 1:1.
Hvala.
[youtube][/youtube]
Evo šta su im Rumunji radili...
Evo šta su im Rumunji radili...
...što je više lome to je volim jače...
ova nasa grupa ce biti najveselija ovdje ce haman svako svakoga pobjedjivati,osobito sto je 5 reprezentacija tu negdje razlika mala..vidjecemo samo da nas ne diskvalifikuju zasad je odlicno krenulo
Meni se ovaj poraz Francuske nimalo ne svidja..Sad ce krenut svim silama na nas gol,trazit ce iskupljenje za poraz od Bjelorusije,a najvise me strah sudija,koji su nas uvijek znali dobro ostetit protiv jacih repki,pogotov jos je tu Platini,ako on umjesa prste nahebali smo..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
sinočnji rezultat francuza je mač s dvije oštrice, jer jednim dijelom se pokazalo da imaju slabosti (što i nije nešto novo, par kažnjenih im igrača i onako ne igraju) a drugo protiv nas će se morat vadit i dat će sve od sebe...za nas najbitnije da smo startali dobro a protiv francuza i pored svega bi bio i s bodom zadovoljan , ali ako maksimum pružimo naravno da mozemo pobijedit...mi se najvise sami sebe moramo pazit i prevelike euforije
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.