FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- anton 1983
- Kontakt:
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Nakon kaj je Ragnick preuzeo Schalke, posrao je Magatha i njegov preveliki kadar. Iz toga se da zaključiti da će se Schalke rješavati jako puno igrača i to većinom gnjiloće. Neki poput Streita dobit će novu priliku no teško da će i kod Ragnicka uspjeti...Ragnick ima drugačiju filozofiju i njegova filozofija se bazira na puno manjem kadru. Sa smanjivanjem kadra on će pokušati stvoriti pare da se dovedu bolji igrači, znaći neće se ići na kvantitetu nego na kvalitetu. Isto tako Ragnick je reko da je njegova najveća zadaća pokušati produljiti ugovore sa Neuerom i Farfanom i da misli da je moguće da se to dogodi. Pošto je Neuer izjavio da će ostati u švabiji, to postaje realna opcija, no ja sam uvjeren da on želi preći u Bayern i da će ga biti jako teško za zadržati u Schalkeu. Kod Farfana postoji šansa da ostane ali i to će biti vraški težak posao jer će mu morat dati puno veću plaču, a ne igra se LP...No ako se kvalificiraju za 1/2 finale LP-a to bi klubu u financijskom smislu pružilo nove mogučnosti!
Pa da vidimo...
Pa da vidimo...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- Der_Bomber
- Kontakt:
SPOX: Sie sagten noch auf Schalke, dass Neuer der weltbeste Torwart sei. Sind Sie weiterhin dieser Meinung?
Ivan Rakitic: Auf jeden Fall. Heutzutage bin ich mir sogar noch sicherer, dass es keinen Besseren gibt als Manuel, das wird mir in Spanien jede Woche bestätigt. Hier spricht zwar jeder über Iker Casillas, weil er bei Real Madrid spielt und die Weltmeisterschaft gewonnen hat, aber selbst er kommt nicht an Manuel heran. Der Rest ist nicht einmal ansatzweise in der Nähe von ihm. Manuels Ausstrahlung, seine Aura, das hat nicht einmal Casillas. Ich habe in Sevillas Kabine schon gesagt, dass ich gerne mal Manuel für zwei Tage herholen möchte, damit die anderen mal sehen, wie ein richtiger Torwart spielt. (lacht) Neuer ist mit Abstand die Nummer eins.

Ivan Rakitic: Auf jeden Fall. Heutzutage bin ich mir sogar noch sicherer, dass es keinen Besseren gibt als Manuel, das wird mir in Spanien jede Woche bestätigt. Hier spricht zwar jeder über Iker Casillas, weil er bei Real Madrid spielt und die Weltmeisterschaft gewonnen hat, aber selbst er kommt nicht an Manuel heran. Der Rest ist nicht einmal ansatzweise in der Nähe von ihm. Manuels Ausstrahlung, seine Aura, das hat nicht einmal Casillas. Ich habe in Sevillas Kabine schon gesagt, dass ich gerne mal Manuel für zwei Tage herholen möchte, damit die anderen mal sehen, wie ein richtiger Torwart spielt. (lacht) Neuer ist mit Abstand die Nummer eins.

Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Nije mi jasno ako je Neuer to izjvio da ne želi iz Njemačke,a eto postoji mogućnost prelaska u neki Njemački klub.Postavljam pitanje sam sebi i ostalima ako je Neuer govorio da je S 04 njegov klub,njegova ljubav kako ga nije stid preći onim Kobasičarima ili bilo gdje u Njemuačku ako se k tome doda i činjenica da ga ona Bavarska **** ne žele u klubu(navijači),pa da ima imalo mozga nakon svega toga rekao bi pa ko su oni da me omalovažavaju i ipak S 04 je moja ljubav.Razumijem ove igrače sa ovih naših trulih prostora što žele vani jer treba zaraditi za života,ali Neuer je sigurno već sada obezbjedio svoju životnu egzistenciju u samom S 04.Na kraju se može zaključiti da je on samo prno u šišu svojim izjavama da je S 04 njegova ljubav ili njegov klub.Kada ovo sve napišem opet me Totti fascinira i on je po meni jedan od rijetkih giganata koji je igrao srcem i nije to samo govorio nego je dokazao ostavši u svom klubu.anton 1983 je napisao/la:Nakon kaj je Ragnick preuzeo Schalke, posrao je Magatha i njegov preveliki kadar. Iz toga se da zaključiti da će se Schalke rješavati jako puno igrača i to većinom gnjiloće. Neki poput Streita dobit će novu priliku no teško da će i kod Ragnicka uspjeti...Ragnick ima drugačiju filozofiju i njegova filozofija se bazira na puno manjem kadru. Sa smanjivanjem kadra on će pokušati stvoriti pare da se dovedu bolji igrači, znaći neće se ići na kvantitetu nego na kvalitetu. Isto tako Ragnick je reko da je njegova najveća zadaća pokušati produljiti ugovore sa Neuerom i Farfanom i da misli da je moguće da se to dogodi. Pošto je Neuer izjavio da će ostati u švabiji, to postaje realna opcija, no ja sam uvjeren da on želi preći u Bayern i da će ga biti jako teško za zadržati u Schalkeu. Kod Farfana postoji šansa da ostane ali i to će biti vraški težak posao jer će mu morat dati puno veću plaču, a ne igra se LP...No ako se kvalificiraju za 1/2 finale LP-a to bi klubu u financijskom smislu pružilo nove mogučnosti!
Pa da vidimo...

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
meni stvarno nije jasno sta e magath mislio postic sa 35 igraca na treningu ali et...kako je tu moguce odigrati i uvjezbati bilo sta da mi je cuti jos i tu filozofiju...medzutim moje misljenje je da treba ove igrace tipa deac,moritz,hao,baumjohann poslati na posudbu kako bi mozda odigrali dobru sezonu i time sebi digli cijenu...definitivno se treba rijesiti jonesa i edua mislim d se tu moze uzeti oko 6 miliona eura,,,igrace koje bi volio vidjeti u schalkeu su kevin volland (munchen 1860),mathias zimmerman (karlsruhe),zoltan stieber(alemania achen), sejad salihovic i cristian trasch...mislim da je ovo izvodljivo za nekih 25 miliona eura a skoro sam siguran da ce ili neuer ili farfan otici pa cemo samo tu moci uzet 15-20 milki + pare od prodaje edua i jonesa......
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kevin Volland je prešao u Hoffenheim, a Zoltan Stieber u Mainz.gruezi je napisao/la:meni stvarno nije jasno sta e magath mislio postic sa 35 igraca na treningu ali et...kako je tu moguce odigrati i uvjezbati bilo sta da mi je cuti jos i tu filozofiju...medzutim moje misljenje je da treba ove igrace tipa deac,moritz,hao,baumjohann poslati na posudbu kako bi mozda odigrali dobru sezonu i time sebi digli cijenu...definitivno se treba rijesiti jonesa i edua mislim d se tu moze uzeti oko 6 miliona eura,,,igrace koje bi volio vidjeti u schalkeu su kevin volland (munchen 1860),mathias zimmerman (karlsruhe),zoltan stieber(alemania achen), sejad salihovic i cristian trasch...mislim da je ovo izvodljivo za nekih 25 miliona eura a skoro sam siguran da ce ili neuer ili farfan otici pa cemo samo tu moci uzet 15-20 milki + pare od prodaje edua i jonesa......
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- anton 1983
- Kontakt:

Manje bitna ali onako SEXUALNA informacija. Schalke bu u finalu kupa igro u PINK dresu jer će im to biti jedan od zamjenskih dresova za novu sezonu! Prejebeno!

Sad druga ona bitnija i ozbiljnija informacija, dapaće dvije:
Farfan bu kako sam i oćekivao na kraju sezono išao ća. **** 3 godine je ovdje, dao je Schalkeu kaj je mislio i sad je vrijeme za nove stvari. Hoće ići u Italiju ili u Španiju. Sviđaju mu se te lige jer je J. Amerikanac. Istiće mu ugovor 2012 tako da će Schalke dobiti nekaj para, ali neće omastiti brk. Očekujem između 10-15. Da ima duži ugovor, realna cijena bi mu bila 15-20 i to više prema dvadesetki, no kaj je tu je. Juve je navodno opastno zagrizao za njega i hoće ga dovesti, samo kaj Juve nažalost neće ponuditi pristojnu cijenu jer to nije igrač SERIJE A tipa Mello ili Martinez...Ja mu iskreno i želim da ode u Juve, pa nek se osramoti i zažali kaj je ikad otišao iz blagostanja!

Druga stvar je da će nakon Holtbya i Moraveka i Jones biti vraćen sa posudbe na ljeto te ga se neće prodavati. Valjda Ragnick ima neku ideju sa njim, jer treba znati da je Jones jedan od onih igrača koji ima najveću plaču u Schalkeu, tako da se o tome dobro treba razmisliti...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
ragnick nije normalan to vec osjetim polahko....cim neko ozbiljno prica o zadrzavanju jonesa taj je puko ko fosna...felix broj 2
- anton 1983
- Kontakt:
"Jefferson ist sehr zufrieden mit dem neuen Trainer Ralf Rangnick und denkt schon an die nächsten Spiele in der Champions League. Wir haben bereits Gespräche über eine Verlängerung seines Vertrages geführt, obwohl dieser erst im Juli 2012 endet", sagte Farfans Berater Raul Gonzalez Jordan dem Sport-Intern
Sad kad je ragnick novi trener Farfan si razmišlja o tome da sa Schalkeom produži ugovor...Uff to bi bilo jako dobro za Schalke! Izgubit njega i Neuera u jednoj sezoni bio bi jako veliki gubitak za njih, nenadoknadiv rekao bih...
Sad kad je ragnick novi trener Farfan si razmišlja o tome da sa Schalkeom produži ugovor...Uff to bi bilo jako dobro za Schalke! Izgubit njega i Neuera u jednoj sezoni bio bi jako veliki gubitak za njih, nenadoknadiv rekao bih...
Dabogda oni ni jednog ne izgubili.anton 1983 je napisao/la:

Ralf, stari profa zna znanje. Malo pomilkio Farfine listove i svijet odjednom izgleda prelijepo.

Vom Jäger zum Gejagten
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/pre ... alke/54488 prilika da poboljšamo gol razliku i pobjedimo rezultatom od 0:3 

kakvu glupost sinoć napraviše navijači st.paulija...
ali bitno je da se vama pišu tri boda.

ali bitno je da se vama pišu tri boda.

Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Ima li igdje prenosa tekme večeras
(NE SAMO INTERNET)

Hamo je napisao/la:Ima li igdje prenosa tekme večeras(NE SAMO INTERNET)
Imas na Sat 1...
Nadam se da necete izgubiti sa hendikepom veceras...i minimalan poraz je ok za uzvrat...
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Veceras smo svi uz Schalke. Sretno protiv zabara.
Blue is the colour!

Blue is the colour!

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Sretno vam večeras, nadam se prolazu u polufinale. Ovakav je Inter zreo za ispadanje 

YNWA!
JetSet_Hantraga je napisao/la: Blue is the colour!![]()

Barem večeras, a bogami i sutra.

Vom Jäger zum Gejagten
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sastav Schalkea:
----------------------Neuer-----------------
Uchida----Howedes----Papadopu----Sarpei
----------Matip--Jurado--Baumjohan---------
Farfan-------------------------------------Edu
-----------------------Raul-----------------------
Mada je spox to poredao ovako:
Uchida----Howedes------Matip----Sarpei
Farfan------Papadopu---Jurado------Baumjohan
---------------Raul--------Edu----------------
Uchida----Howedes----Papadopu----Sarpei
----------Matip--Jurado--Baumjohan---------
Farfan-------------------------------------Edu
-----------------------Raul-----------------------
Mada je spox to poredao ovako:
Uchida----Howedes------Matip----Sarpei
Farfan------Papadopu---Jurado------Baumjohan
---------------Raul--------Edu----------------
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- moustapha
- Kontakt:
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Jurado je zapucao 1/2 finale.Onakve sanse se moraju iskoristiti.
- el-fighter
- Kontakt:
2:2 kakva utakmica...
Ajmo Salke .......Bayernovci su veceras uz vas
Ajmo Salke .......Bayernovci su veceras uz vas
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.