SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la geronimo » 08 jan 2012, 22:35

legenda reala je napisao/la:Magija šta je ovo ;)

Palermo razbijen ;)
Sad si ih urekao. Zakuca Mikoli sa glavom. :D
Vom Jäger zum Gejagten

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 jan 2012, 22:43

Palermo razbijen ;)

Palermo je nama, sto je Real Deportivu - musterija. ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 jan 2012, 22:53

geronimo je napisao/la:

Palermo razbijen ;)
Sad si ih urekao. Zakuca Mikoli sa glavom. :D
SKY Calcio se gleda :P :P kombinovani prijenosi i ja sam nekad tako :(
Jesi se motorizovo :mrgreen:

Zabi ga Mikoli glavom ,fin golčić ;)
MaGiCa je napisao/la:

Palermo razbijen ;)

Palermo je nama, sto je Real Deportivu - musterija. ;)
Eh taj nekad jaki Deportivo i teško gostovanje na Riazoru ,i Juve je Reala redovno mlatio
Taj Depor je mlatio Manca kad stigni i Milana ,a ne Reala :mrgreen:

Ima baš tih utakmica koje su skoro pa riješe unaprijed godinama

npr Atletico -Real ;) :P
mogo si i to poređenje ,a ne Depor :? :P
Nego šta je s tobom jesi živ
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 jan 2012, 23:16

legenda reala je napisao/la: SKY Calcio se gleda :P :P kombinovani prijenosi i ja sam nekad tako :(
A sta te sad sprecava? :?
Danas nisam uspio gledati kombi-prenos, jer sam gledao okrsaj dva Manchestera. Tu i tamo sam ulijetao da vidim Romu i pomalo Juve. Motor se okretao i okretao i zaglavi. :| I to bas kada je Mikula-mali pritefteri. :D

Opasan si ti igrac. :P Posto je uvidio da sam ja motorizovan :D )) sada ce Magicu peckati sto se usutio. :lol:

P.S. Izjednaci Espanjol (na tvoju srecu). :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 jan 2012, 23:41

geronimo je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: SKY Calcio se gleda :P :P kombinovani prijenosi i ja sam nekad tako :(
A sta te sad sprecava? :?
Danas nisam uspio gledati kombi-prenos, jer sam gledao okrsaj dva Manchestera. Tu i tamo sam ulijetao da vidim Romu i pomalo Juve. Motor se okretao i okretao i zaglavi. :| I to bas kada je Mikula-mali pritefteri. :D

Opasan si ti igrac. :P Posto je uvidio da sam ja motorizovan :D )) sada ce Magicu peckati sto se usutio. :lol:

P.S. Izjednaci Espanjol (na tvoju srecu). :mrgreen:
Ma svašta !!!
Jbg neće niko drugi da mi kupuje resiver i da plaća mjesečno,a ja sam slab finansijki za tog :lol:
4-5 godina ,sam se ubijo od raznih utakmica ,nizam zna šta gledati ,sad nemam ništa.

Ali čim primim prvu platu ,kupujem sebi novi Drembox ,motor i uspostavljam liniju :lol: :lol: e sad kad će to doći ko zna :P

Magicu praznici slomiše ovih dana ,pilo se ,sad se mrsi ,mlati se pečenje ,zato se on ne javlja ,pa ponovo nova godina ,a na jarane zaboravio :P

Dobar Espanjol ,očekivo sam ja kiks Barse ,kad on napisa Depor -Real ja htjedo i Espanjol -Barca pa ne napisa ;)
Ali i da je pobjedila ne bi plako iako je zakinuta za penal ;)

Jesi vidio kako me tvoj drug Šećo podržava ,sad i on podjebaje admina ,tako i treba :lol: :lol: a on mene uzo ,pravi se ponekad i on Englez ,a ja mu fino napiso :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 11 jan 2012, 10:09

Na "Sport.24.gr" pise da postoji mogucnost da Sebastiàn Leto(25) pojaca redove Napolija. Po mom misljenju ovaj covek Napoliju ne treba ni pod razno,ostao je poznat (narocito ovima koji prate englesku PL) kao "veliko" pojacanje Liverpoola koje nije odigralo nijednu utakmicu za tim sa Enfilda :roll: Pozajmljen je Olimpijakosu nakon godinu dana neigranja u Liverpulu,da bi u Pireju imao sasvim pristojnu sezonu,ali onda je usledio neocekivani "prelet" u redove omrazenog gradskog rivala Panatenaikosa . Kakav je tamo ,to ne znam i ne zanima me ,ali siguran sam da ovo nije tip igraca koji treba Napoliju.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 11 jan 2012, 20:10

Tribalian je napisao/la:Na "Sport.24.gr" pise da postoji mogucnost da Sebastiàn Leto(25) pojaca redove Napolija. Po mom misljenju ovaj covek Napoliju ne treba ni pod razno,ostao je poznat (narocito ovima koji prate englesku PL) kao "veliko" pojacanje Liverpoola koje nije odigralo nijednu utakmicu za tim sa Enfilda :roll: Pozajmljen je Olimpijakosu nakon godinu dana neigranja u Liverpulu,da bi u Pireju imao sasvim pristojnu sezonu,ali onda je usledio neocekivani "prelet" u redove omrazenog gradskog rivala Panatenaikosa . Kakav je tamo ,to ne znam i ne zanima me ,ali siguran sam da ovo nije tip igraca koji treba Napoliju.
On je u Liverpool doveden kao veliki talenat iz argentinskog Lanusa, ali nije mogao ništa ni pokazati od tog svog talenta, jer se nikako nije mogla dobiti radna dozvola. Oko pola godine se pokušavalo, ali je svaki pokušaj propadao, pa je tako odlučeno da se pozajmi u Olympiakos. Mislim da je jedina utakmica u kojoj je igrao za Liverpool bila ona protiv Marseillea na Anfieldu, ali nisam siguran.
Naredno ljeto, nakon završene posudbe se vratio na Otok, ali se i dalje nije mogla dobiti radna dozvola, pa je tako u obostranom interesu odlučeno da se ovaj fudbaler proda, a najbrži i najkonkretniji je bio Panathinaikos.
U ovoj sezoni ima nevjerovatnu statistiku u grčkom prvenstvu: 13. utakmica, 15. golova, 6. asistencija...
Ali ne bih baš tako bio siguran da će ga Panata, u ovome trenutku, prodati, jer su finansijki dosta ojačali dolaskom bogatih stranih ulagača u klub. Jedino ako dođe neka, ono baš, velika ponuda iz Napulja, a to se može desiti samo ako Lavezzi odluči napustiti San Paolo, što je, također, malo vjerovatno, bar u ovom prelaznom roku. Glupo bi bilo da dovode Leta, koji je isti tip, ili bar sličan Lavezziu. Već su doveli ovog Čileanca Vargasa, koji će čekati svoju šansu sa klupe.
Joint_fc

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 jan 2012, 13:03

Nisam znao da je bila u pitanju radna dozvola. :? Ali secam se bombasticnih najava u vezi Letoa.

Text iz jednog dnevnog lista u Srbiji.

"Mafija pljačka Napolitance"

-Policija sumnja da je serija provala i pljački u kojima su žrtve bili prve zvezde Napolija, Edinson Kavani, Marek Hamšik i Ezekijel Laveci, delo pripadnika Kamore, mafijaške organizacije sa juga Italije .

Mafija ne prašta! Trojica najboljih fudbalera Napolija, Edinson Kavani, Marek Hamšik i Ezekijel Laveci, našla su se na udaru pripadnike Kamore, čuvene kriminalne organizacije sa juga Italije!

Sve je počelo kad je kuća Edisona Kavanija opljačkana dok je on bio u rodnom Urugvaju sa reprezentacijom. Nedugo potom opljačkan je i njegov menadžer Klaudio Angelući.

Pojačano obezbeđenje

U novembru prošle godine, pištoljem naoružani napadač usred bela dana napao je trudnu suprugu Mareka Hamšika. Razbojnik je naterao ženu slovačkog reprezentativca da izađe iz svog BMW-a i oteo joj skupoceni automobil.

Samo nedelju dana kasnije devojka argentinskog internacionalca Ezekijela Lavecija, Janina Skrepante, otkrila je javnosti da je i ona nedavno opljačkana nasred ulice. Ona je na svom Tviter profilu napisala da su joj dvojica napadača sa ruke skunula nekoliko hiljada evra vredan „roleks" časovnik.

Lokalne vlasti smatraju da je ova serija provala i pljački delo pripadnika Kamore. Prema rečima šefa napuljske policije Luiđija Merole, teško se može nazvati slučajnošću činjenica da su žrtve bile članovi porodica i prijatelji trojice najpoznatijih i najplaćenijih fudbalera Napolija.
- Svi ovi incidenti dogodili su se u veoma kratkom vremenskom periodu, zbog čega ih istražujemo sa posebnom pažnjom - rekao je Merola za „Korijere dela sera".

Čelnici Fudbalskog kluba „Napoli" ozbiljno su shvatili ova upozorenja. Kako je rekao jedan neimenovani zvaničnik kluba, pojačano je obezbeđenje igrača i njihovih porodica.

- Preduzeti su koraci da se sačuva bezbednost naših igrača. Ne želimo ništa da rizikujemo - izjavio je funkcioner Napolija.

Kriva je recesija

Ipak, predsednik Napolija Aurelio de Laurentis nije preterano zabrinut, ili barem to ne pokazuje javno. On je nedavno izjavio da je talas zločina u kojima su žrtve bili igrači njegovog kluba posledica recesije.
- Napulj nije nasilniji od Rima ili Milana, koje bih nazvao pravim italijanskim prestonicama kriminala. Mogu samo da kažem gospođici Skrepante da u ovo teško vreme recesije ne bi smela da šeta ulicama sa „roleksom" na ruci - rekao je Laurentis.

slika

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 12 jan 2012, 22:45

Kako je odigrao Vargas ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 jan 2012, 22:47

Pa sta bi ovaj Napoli bez nase Go go Gorana hahahha :D

Glavni igrac postaje :D prvi gol iz njegovog suta a drugi je zabio iz slobodnjaka skoro iz mrtvog kuta :D

Go Go Goran :D

@Hare - Ono malo sta sam gleda prvog poluvremena Vargas je odigrao nelose, međutim vidi se da je novi i da se treba naviknut na ekipu vidi se da momak ima potencijala i bit ce sve bolji i bolji
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 jan 2012, 22:50

Rinaudo i Mascara u Novaru prešli
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 12 jan 2012, 23:04

Tritolone je napisao/la:Pa sta bi ovaj Napoli bez nase Go go Gorana hahahha :D

Glavni igrac postaje :D prvi gol iz njegovog suta a drugi je zabio iz slobodnjaka skoro iz mrtvog kuta :D

Go Go Goran :D

@Hare - Ono malo sta sam gleda prvog poluvremena Vargas je odigrao nelose, međutim vidi se da je novi i da se treba naviknut na ekipu vidi se da momak ima potencijala i bit ce sve bolji i bolji
Yebo Teveza, kad ja malo bolje razmislim, Pandeva treba vratiti :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 jan 2012, 23:38

Puma je napisao/la: Yebo Teveza, kad ja malo bolje razmislim, Pandeva treba vratiti :D
Mogli bi mi njega utrpat u neku trampu za Lavezzia i dodamo im jos Muntaria i eto ga xD Moze i Chivua xD

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 jan 2012, 00:07

Tritolone je napisao/la:
Puma je napisao/la: Yebo Teveza, kad ja malo bolje razmislim, Pandeva treba vratiti :D
Mogli bi mi njega utrpat u neku trampu za Lavezzia i dodamo im jos Muntaria i eto ga xD Moze i Chivua xD
A jel moze da zamenimo Lucarellija, Gravu i Aronicu za Pazzinija, Ranocchiju i Nagatoma :?:

Kad vec ide po sistemu "kilo za kilo" na fantasy nacin, zasto da ne napravimo nesto ovako, ne :?:

[youtube][/youtube]

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 13 jan 2012, 00:34

MaGiCa je napisao/la:
A jel moze da zamenimo Lucarellija, Gravu i Aronicu za Pazzinija, Ranocchiju i Nagatoma :?:

Kad vec ide po sistemu "kilo za kilo" na fantasy nacin, zasto da ne napravimo nesto ovako, ne :?:

[youtube][/youtube]
Hahaha nemoze tako magicni :lol: :lol: To nama ne odgovara :D

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 13 jan 2012, 02:15

valjao bi da ostane prvi zalizak balkana i slijedeće sezone, bar da na klupi sjedi
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 jan 2012, 12:21

Nisam gledao sinocni mec,pa ako moze neko nesto da napise o duelu Napolija i Bolonje bilo bi lepo.Video sam juce da su celnici Napolija izjavljivali da ce Mauricio Isla biti "prvi pik" Napolitanaca u junu,po zavrsetku sezone.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 17 jan 2012, 14:29

Sta po drugim temama se spominje dostupnost Cavania za 16miliona. :lol: :lol: :lol:
Genius, outrageous, the best ever! RF!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 jan 2012, 14:38

retro je napisao/la:Sta po drugim temama se spominje dostupnost Cavania za 16miliona. :lol: :lol: :lol:
u snovima, ako flopovi poput Torresa i Carolla koštaju po 50 odnosno 35 mil funti, onda Matador vrijedi 100...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 jan 2012, 15:09

Slaba igra sinoc.
U napadu nedovoljno precizni i mastoviti, pozadi dosta prostora dato Bologni i zato 3 mrtve sanse i 1 gol.
Penal nije bio. Trebalo je da izvuce to sudija na 16 metara i da se tako kazni igranje rukom, a ne penalom. Nekako mi je brutalno to sve izgledalo sa penalom.
Pokazalo se po ko zna koji put, da Napoli ima problem sa ekipama koje dodju da se brane celu utakmicu. Napoli je ekipa koja igra na kontranapade, a ne na posed lopte. Ne moze da se igra na posed lopte kad je cela sredina trkacka, a ne tehnicka. A trojica pozadi i visoko postavljeni bekovi su "rupe" u postavci koje svaka ekipa sa brzim igracima moze da iskoristi.
Takodje, falio je Lavezzi. Sa njim i bez njega, Napoli nije isti tim. Vargas ispodprosecan, samo na momente je pokazao talenat.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.