Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- drinin vuk
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
$ се ' $ - се " % " ". Све ? је ' важно,$ $ се " & ", о " ' $ & % ? ' ' он - за ' " " ".
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- Principatus
- Kontakt:
Dobro tjesi se ti, razumjem ja to.republika+srpska je napisao/la: Pa dobro tebi je prva,a mozda i druga jer mozda ovu jednu sto sam ja proslavio danas i ti si...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kako me oborište.Jel vam gol ponisten pri kraju????Pa i ta Estonija u dvije utakmice da je jednom niste mogli pobjediti??!!!

Pizon izbriljirao, izdominirao i postavio standarde debilizma.
U momentima kad nam protivnik uzima igru u drugom poluvremenu, on uvodi Zigica - klasicnog sidrasa za razbijanje bunkera!
Morao da menja katastrofalnog Jovanovica, ali bas sa Zigicem - to je vec smesno! Imao je malog Ljajica.
Glede Brkica, nije golman kriv - kriv je selektor koji kiks golmanu daje da igra.
Jbte, nikad gora Italija je vec sad na Euru.
U momentima kad nam protivnik uzima igru u drugom poluvremenu, on uvodi Zigica - klasicnog sidrasa za razbijanje bunkera!

Morao da menja katastrofalnog Jovanovica, ali bas sa Zigicem - to je vec smesno! Imao je malog Ljajica.

Glede Brkica, nije golman kriv - kriv je selektor koji kiks golmanu daje da igra.
Jbte, nikad gora Italija je vec sad na Euru.

- drinin vuk
- Kontakt:
Јест на $ " ",? " за / " је $.ŠB.TRN je napisao/la:Kako me oborište.Jel vam gol ponisten pri kraju????Pa i ta Estonija u dvije utakmice da je jednom niste mogli pobjediti??!!!![]()
![]()
& " " & ? ? ' онај $ " ' ? $ ',а о & " $ " не " црну " ? % заспат.

$ су ? % " & на & $ ' " " ? на Евро. Наравно за " ? УЕФА је то ?.Jbte, nikad gora Italija je vec sad na Euru.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Gledaj ovo:ŠB.TRN je napisao/la:Kako me oborište.Jel vam gol ponisten pri kraju????Pa i ta Estonija u dvije utakmice da je jednom niste mogli pobjediti??!!!![]()
![]()
Prva tekma - dolazi Pizon, podeljena je reprezentacija oko njega, lose postavljena ekipa, fasujemo autogol i dva gola idu na dusu golmana kome zvizdi pola stadiona jer je kao Zvezdin igrac presao u Partizan, mesari nas kasape, sudija Rus kulira. = poraz
Druga tekma - sneg, led, masimo sanse, trener vuce retardine poteze, vodimo, gol smesno primamo iz slobodnjaka, u zadnjem napadu nam sudija ponistava gol. = remi
Nikad smesnija ekipa nam nije sa 20 minuta dobre igre, dala 4 gola i uzela 4 boda, u 2 utakmice. Anbelivbl.
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ti vuče stvarno imaš glavu za 4 noge. Nije ovdje riječ o BiH i Srbiji, već o Estonoji i Srbiji. BiH je estoniji dala tucet golova a koliko je Srbija.drinin vuk je napisao/la:" & " " " ' у " не ' ? $,е $ &,$ сте ? $ ".А " су то.Al' komsija jaki ovi Estonci u pm
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
husein veličanstveni je napisao/la: Ti vuče stvarno imaš glavu za 4 noge. Nije ovdje riječ o BiH i Srbiji, već o Estonoji i Srbiji. BiH je estoniji dala tucet golova a koliko je Srbija.
I sta je pisac hteo time da kaze?
Valjda da Estonci vas uzimaju lopatom,mi Estonce kantamo kad hocemo a vi nas redovno dobijate.Magicni trougao.Da smo u istoj grupi nebi se znalo ko je prvi a ko zadnjiMaGiCa je napisao/la:husein veličanstveni je napisao/la: Ti vuče stvarno imaš glavu za 4 noge. Nije ovdje riječ o BiH i Srbiji, već o Estonoji i Srbiji. BiH je estoniji dala tucet golova a koliko je Srbija.
I sta je pisac hteo time da kaze?

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- skyisthelimit
cuj Uefa pogurala italiju na prvenstvo
za ono divljanje na Marassiju trebali su srbiji dati 3 boda
how yes no 

15.10 - 15.06 ...
Estonci su smesna ekipa koju bi Srbija u normalnijim uslovima pocistila.123456 je napisao/la: Valjda da Estonci vas uzimaju lopatom,mi Estonce kantamo kad hocemo a vi nas redovno dobijate.Magicni trougao.Da smo u istoj grupi nebi se znalo ko je prvi a ko zadnji.Neznam sta drugo je mislio.
To sto nije bilo tako, mnoge su se okolnosti poklopile.
Nije korektno reci da nas Estonci uzimaju lopatom. Jos je nekorektnije reci da je rezultat realan odnos snaga.
Italija nije obezbedila pravilno taj mec. Corbu smo sami sebi mi zakuvali. Rasprave sa @Drininim vukom&Co. prenesi na druge delove foruma, ovo je deo o reprezentaciji Srbije u fudbalu.skyisthelimit je napisao/la:cuj Uefa pogurala italiju na prvenstvo![]()
how yes no
- -Paja
- Kontakt:
Estonci su bili mnogo bolja ekipa i pravo je cudo kako nisu osvojili uvjerljivo sva tri boda kao i u prvom mecu. Svaka cast sudiji sto je priznao gresku i ispravio je kamo srece da svi to rade bilo bi manje odluka na stetu objektivno kvalitetnijih ekipa.
Dio Arsenala
Bili su bolji kao sto je Arsenal bio bolji od Barcelone. Doduse, oni su bar sutnuli na gol.-Paja je napisao/la:Estonci su bili mnogo bolja ekipa i pravo je cudo kako nisu osvojili uvjerljivo sva tri boda kao i u prvom mecu. Svaka cast sudiji sto je priznao gresku i ispravio je kamo srece da svi to rade bilo bi manje odluka na stetu objektivno kvalitetnijih ekipa.
ma da, Italija je kriva za nerede, jer nije ko sto kazes obezbjedila mec na pravi nacin zato su talijani trebali da popuse bodove.za kaznu talijanima trebali su im jos zapalit stadionMaGiCa je napisao/la:Italija nije obezbedila pravilno taj mec. Corbu smo sami sebi mi zakuvali. Rasprave sa @Drininim vukom&Co. prenesi na druge delove foruma, ovo je deo o reprezentaciji Srbije u fudbalu.skyisthelimit je napisao/la:cuj Uefa pogurala italiju na prvenstvo![]()
how yes no
u raspravu s @vukom ne ulazim nit ga citiram jer lik je provokator i nije normalan
15.10 - 15.06 ...
- -Paja
- Kontakt:
Taj Mateja kad bude mojima zabio ja cu da se samobanujemdrinin vuk je napisao/la:" ' " & $,? је " ",? & " су ? на његове $.-Paja je napisao/la:Estonci su bili mnogo bolja ekipa i pravo je cudo kako nisu osvojili uvjerljivo sva tri boda kao i u prvom mecu. Svaka cast sudiji sto je priznao gresku i ispravio je kamo srece da svi to rade bilo bi manje odluka na stetu objektivno kvalitetnijih ekipa.

Sta je Maciga sta si se uzrujao ja sam samo objektivan Estonci su visestruko kvalitetnija ekipa.
Dio Arsenala
skyisthelimit je napisao/la:
ma da, Italija je kriva za nerede, jer nije ko sto kazes obezbjedila mec na pravi nacin zato su talijani trebali da popuse bodove.za kaznu talijanima trebali su im jos zapalit stadion
u raspravu s @vukom ne ulazim nit ga citiram jer lik je provokator i nije normalan
Ti opet citas ono sto ti se cita, a ne sto je napisano.
Italijani su lose obezbedili mec, ali nisu oni napravili sranje. Ne mozes da omugucis nekom navijacu da unese cvicangle, pajsere i baklje na utakmicu i da budes amnestiran odgovornosti.
Sranje su napravili nasi "navijaci".
-Paja je napisao/la:
Sta je Maciga sta si se uzrujao ja sam samo objektivan Estonci su visestruko kvalitetnija ekipa.
Inventivan si kao rucna pila.

Jesu kvalitetniji - zato su sutnuli na gol 1om iz igre i 1om iz prekida.
To je megagigateradominacija. Ona prava dominacija je kad nijednom sutnes na gol protivnika.

MaGiCa je napisao/la:skyisthelimit je napisao/la:
ma da, Italija je kriva za nerede, jer nije ko sto kazes obezbjedila mec na pravi nacin zato su talijani trebali da popuse bodove.za kaznu talijanima trebali su im jos zapalit stadion
Ti opet citas ono sto ti se cita, a ne sto je napisano.
Italijani su lose obezbedili mec, ali nisu oni napravili sranje. Ne mozes da omugucis nekom navijacu da unese cvicangle, pajsere i baklje na utakmicu i da budes amnestiran odgovornosti.
Sranje su napravili nasi "navijaci".
mislim samo onaj ko ima problema je ponjeo to sto je ponjeo sve se moze unjet i sakrit, od kako postoji fudbal... unesu kokosku, pistolj( beograd i juzna amerika

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Gledaj ovako, (moj poslednji post na ovoj temi veceras, jer ona ide u smeru patkometrije)nick je napisao/la: mislim samo onaj ko ima problema je ponjeo to sto je ponjeo sve se moze unjet i sakrit, od kako postoji fudbal... unesu kokosku, pistolj( beograd i juzna amerika) itd itd... samo razlika je u tome ko pokusa da unese to unosi ga sa namjerom da napravi sranje... nemoj sad reci trebalo mu da struju popravlja...
ne mozes da uneses sta hoces na stadion, bez da ti dopusti organizator. Da li je neko to pogurao ili je samo prevideo, odgovornost lezi i na njemu. Italijani su znali sta se sprema i pametno podmetnuli nogu. Nasi kreteni su odradili svoj deo posla i dobili smo svi, sta je ko trazio - oni 3 boda, mi kaznu i probleme, UEFA pare na kaznama.
Ako cete da se seirite i dalje, radite to bez mene na ovoj temi.
Znam da je svaki neuspeh Srbije, mnogima ovde mentalna hrana od koje cesto izgube realan pogled na stvari. Zato mi se ne da nastavljati sa takvima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.