Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

daffy
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la daffy » 28 dec 2009, 14:42

sta se ljutis.. oni su glavni u upravi i kad nesto Blanc kaze tako ce da bude ****.. citao i slusao i gledao, Ciri daju maximalnu podrsku.. nije bilo ni rijeci sa Hiddinkom a kamoli sa Scolarijem..
a bih za njih gino i da su 4-oj ligi,al pitanje je kako bi se ti i tebi slicni ponasali u ovoj situaciji,

1% navijaca bi ostalo, i to oni pravi vjerni koji srcem navijaju za klub ne zato sto je uspjesan vec zato sto ga vole.. Man U je klub, kako bi rekao, bez srca.. vecini je bitan samo uspejh i nista vise.. kad bi malo oslabili gasila bi se ta 'ljubav'.. dok su se Juventusovi navijaci dokazali, nakon ispadanja u Seriu B nismo izgubili previse navijaca, izgubili smo one koji gledaju fudbal svake presudne godine :roll: .. mi ne navijamo za Juve radi trofeja ( barem ne ja i svi bianconeri koje poznajem ) vec sto tu ima nesto.. ali nista ne zna sta.
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 28 dec 2009, 14:48

Nemozes sve drugo ignorisati i da sve sto drugi pisu nije tacno. Moze Blanc do stura pricati ako nema podrsku Uprave.

I jos jedna greska, bilo je rijeci o Hiddinku i te kako je bilo rijeci. Scolarija ja ni pomenuo nisam, ziv bio. Pozz
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 28 dec 2009, 14:57

daffy je napisao/la:sta se ljutis.. oni su glavni u upravi i kad nesto Blanc kaze tako ce da bude ****.. citao i slusao i gledao, Ciri daju maximalnu podrsku.. nije bilo ni rijeci sa Hiddinkom a kamoli sa Scolarijem..
a bih za njih gino i da su 4-oj ligi,al pitanje je kako bi se ti i tebi slicni ponasali u ovoj situaciji,

1% navijaca bi ostalo, i to oni pravi vjerni koji srcem navijaju za klub ne zato sto je uspjesan vec zato sto ga vole.. Man U je klub, kako bi rekao, bez srca.. vecini je bitan samo uspejh i nista vise.. kad bi malo oslabili gasila bi se ta 'ljubav'.. dok su se Juventusovi navijaci dokazali, nakon ispadanja u Seriu B nismo izgubili previse navijaca, izgubili smo one koji gledaju fudbal svake presudne godine :roll: .. mi ne navijamo za Juve radi trofeja ( barem ne ja i svi bianconeri koje poznajem ) vec sto tu ima nesto.. ali nista ne zna sta.
ovu sa navijacima nisi u pravu , neki uspjeh ili gledanje tekme ili neka velika zvijezda su te potakle da pocnes navijati za juve kao i vecinu drugih koji navijaju za velike klubove , ako nije tako sto nisi navijac siene recimo , isti dresovi isto italija , i ima nesto kao sto kazes imali su uspjesi scudetta , sad i kad ne ide bas najbolje treba ostati uz svoj klub i dati mu maksimalnu podrsku i to i jeste pravi navijac , dakle vjerujem da jesi pravi navijac i da volis juve ali su razlozi da se pocne navijati za neki klub kod vecine isti

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 dec 2009, 14:59

daffy je napisao/la:1% navijaca bi ostalo, i to oni pravi vjerni koji srcem navijaju za klub ne zato sto je uspjesan vec zato sto ga vole.. Man U je klub, kako bi rekao, bez srca.. vecini je bitan samo uspejh i nista vise.. kad bi malo oslabili gasila bi se ta 'ljubav'.. dok su se Juventusovi navijaci dokazali, nakon ispadanja u Seriu B nismo izgubili previse navijaca, izgubili smo one koji gledaju fudbal svake presudne godine :roll: .. mi ne navijamo za Juve radi trofeja ( barem ne ja i svi bianconeri koje poznajem ) vec sto tu ima nesto.. ali nista ne zna sta.
:lol: :lol: :lol:

Ako je Juve izgubio neke navijace, mislis da je to zbog toga sto su igrali Serie B ili mozda je nesto drugo? Ja bih rekao da je ovo nesto drugo. :lol: I ko si ti da sudis koji klub ima srce, a koji ne? Ako ti nije bitan uspjeh, zasto si bio ljut na Ciru nakon ismijavanja od strane Bayerna? :lol: Zasto si ljut sto je Inter miljama ispred Juventusa? Mislim, ako ti nije bitan uspjeh, onda te ove stvari ne bi smjele pogađati. Ili se vodis onom poznatom: "Bitno je ucestvovati!" :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 28 dec 2009, 16:38

Adinjo je napisao/la:Nemozes sve drugo ignorisati i da sve sto drugi pisu nije tacno. Moze Blanc do stura pricati ako nema podrsku Uprave.

I jos jedna greska, bilo je rijeci o Hiddinku i te kako je bilo rijeci. Scolarija ja ni pomenuo nisam, ziv bio. Pozz
haj necu da se raspravljam dalje.. vidjet cemo ko ce ostati na klupi.. sjeti se Ranieria.. pa unistavao i gusio je nase igrace, i opet je dobio nogu na kraju sezone..

@Trasimaco koje je to 'neko drugo'.. pretpostavljam da je 'namjestanje'.. e da ti ja fino kazem da svaki juventino iskreni zna da je to sve namjesteno sa strane Morattia.. to ce biti i dokazano nista ne brini.. :roll: recenice su ti bez ikakvog smisla.. pa necu ja biti sav sretan sto smo mi izgubili :roll: , krivo mi je i ljut sam.. ali za Juve se ne navija, za Juve se zivi.. !!

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 28 dec 2009, 16:42

juventino iskreni zna da je sve namjesteno ? izgleda samo juventini to znaju.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 dec 2009, 16:58

daffy je napisao/la: @Trasimaco koje je to 'neko drugo'.. pretpostavljam da je 'namjestanje'.. e da ti ja fino kazem da svaki juventino iskreni zna da je to sve namjesteno sa strane Morattia.. to ce biti i dokazano nista ne brini.. :roll: recenice su ti bez ikakvog smisla.. pa necu ja biti sav sretan sto smo mi izgubili :roll: , krivo mi je i ljut sam.. ali za Juve se ne navija, za Juve se zivi.. !!
Vidim da znas na sta sam mislio. Ti ljudi se stide tih prevara. A to za Morattia... :lol:

Care, tvoje rijeci nemaju smisla. Maloprije kazes da za United navijaju samo oni kojima je bitan uspjeh. Pa normalno da je bitan uspjeh. Zasto bi se onda uopste takmicili? Tebi nije bitan uspjeh Juventusa? Zasto "zivis" za njih? :mrgreen: Sto mozda imaju srce? :lol:

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 28 dec 2009, 18:59

kazem navijao bi za Juventus i kad nista ne bi osvojili.. Manchesteru dodju dvije susne sezone i odjednom niko ne navija za njih.. :roll:

o Calciopoliu necu vise, vidim da nisi informiran.. mozda i jesi informiran, ali sa sporta koji bude posle dnevnika i sl. medija :roll:

vajza_fcbm
Kontakt:

Post Postao/la vajza_fcbm » 28 dec 2009, 19:02

[quote="daffy"]kazem navijao bi za Juventus i kad nista ne bi osvojili.. Manchesteru dodju dvije susne sezone i odjednom niko ne navija za njih.. :roll:

o Calciopoliu necu vise, vidim da nisi informiran.. mozda i jesi informiran, ali sa sporta koji bude posle dnevnika i sl. medija :roll:[/quoteb

ja mislim da je juve jos jak ali samo ona ferara los trener , da postave pravog stucnjaka bilo bi ekstra p.s.jesmo vas nakantali 1 4 :mrgreen:
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 28 dec 2009, 19:09

jeste, razbili ste nas.. prva ekipa koja nas je pobjedila u CL nakon 5 godina.. i to bude bas tekma u kojoj smo bili apsolutni favorit..

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 dec 2009, 19:51

daffy je napisao/la:kazem navijao bi za Juventus i kad nista ne bi osvojili.. Manchesteru dodju dvije susne sezone i odjednom niko ne navija za njih.. :roll:
Ma ko bolan ne navija? :lol: Odakle li samo izvlacis ovo? Gdje su ti dokazi za to? Je li i ti kao i ovaj tvoj kolega juventino sam crtas mape i izmisljas teorije? :lol:
daffy je napisao/la:o Calciopoliu necu vise, vidim da nisi informiran.. mozda i jesi informiran, ali sa sporta koji bude posle dnevnika i sl. medija :roll:
O cemu nisam informisan? :lol: Prihvatam ono sto je zvanicno i to je jedino bitno. Sta krivci pricaju i koliko kukaju nikoga ne zanima osim njih. Case closed!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 dec 2009, 20:10

cuj za Man Utd niko ne navija hahaha pa ovaj Daffy je žestoki pacijent :D ...iako ne navijam za Man Utd to je klub s najvise navijaca na planeti tu se negdje iza Barcelona i Real...sto se tice Juventusa samo cu reci da gradski rival Torino ima vise navijaca zalosno da te ne vole u sopstvenom gradu...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 28 dec 2009, 21:24

Saurman hajd ti si se pokazao koliko si pametan , tebe vise nije fazon citirat.. kad skontas nesto pametno onda dodji ovdje i napisi.. sad bi ti ja objasnjavao zasto Torino ima vise navijaca u Torinu od Juvea, ali strah me da ne skontas... sigurno neces, tako da ne pisem bezveze..

@Trasimaco ma tako kazem.. kad bi dosao period kada bi pali slabo ko bi navijao.. jer nema istinskih navijaca.. :roll: ustvari, malo ih je..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 dec 2009, 21:28

nemas ti blage veze samo lupetas u prazno...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 dec 2009, 21:39

daffy je napisao/la:@Trasimaco ma tako kazem.. kad bi dosao period kada bi pali slabo ko bi navijao.. jer nema istinskih navijaca.. :roll: ustvari, malo ih je..
Aaaaaaaa covjeka! :roll: Pa objasni mi kako ti znas da je malo navijaca Uniteda u teskim vremenima? United od 2003. do 2007. nije osvojio Premiership. Kako to da i sad ima njihovih navijaca i da ih je bilo i u te 4 sezone? Kako to da globalno imaju najvise navijaca? Zasto lupas bezveze? Pa nije Juventus jedini klub koji postoji. :lol:

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 28 dec 2009, 22:32

Trasimaco je napisao/la:
daffy je napisao/la:@Trasimaco ma tako kazem.. kad bi dosao period kada bi pali slabo ko bi navijao.. jer nema istinskih navijaca.. :roll: ustvari, malo ih je..
Aaaaaaaa covjeka! :roll: Pa objasni mi kako ti znas da je malo navijaca Uniteda u teskim vremenima? United od 2003. do 2007. nije osvojio Premiership. Kako to da i sad ima njihovih navijaca i da ih je bilo i u te 4 sezone? Kako to da globalno imaju najvise navijaca? Zasto lupas bezveze? Pa nije Juventus jedini klub koji postoji. :lol:
ne kontas..

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 29 dec 2009, 14:41

Pa normalno da ne kontam lika koji namjerno lupa gluposti. Objasni mi kako ti znas da United nema navijace kad su teska vremena, a Juventus ima? Kako si to zakljucio i gdje si pronasao tu informaciju? Samo mi ovo odgovori.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 dec 2009, 15:20

Ferrara odlazi: Guus Hiddink 2. siječnja postaje trener Juventusa!

Svi talijanski mediji su potvrdili kako su 63-godišnji nizozemski trener Hiddink i Robert Bettega, tehnički direktor Juventusa, razgovarali i da su se dogovorili oko ispunjenja posla
Izgleda da će se ipak dogoditi smjena na trenerskoj klupi Juventusa. Talijanski izvori navode da je "posao s Hiddinkom okončan". Juventus je imao razočaravajući kraj kalendarske 2010. godine. Nisu prošli u osminu finala Lige prvaka nakon što su u posljednjem ogledu skupine A poraženi od Bayerna na domaćem terenu 4-1.
U Seriji A su također tijekom studenoga i prosinca bili u kontra ritmu, te trenutačno za vodećim Interom zaostaju devet bodova. Inače, u zadnjih šest utakmica Juventus je upisao čak pet poraza. Makar su čelnici govorili da je trener Ciro Ferrara siguran na svojoj poziciji, gdje je zasjeo krajem prošle sezone, ipak se takve izjave ne čine istinitima.
Svi talijanski mediji su potvrdili kako su 63-godišnji nizozemski trener Hiddink i Robert Bettega, tehnički direktor Juventusa, razgovarali i da su se dogovorili oko ispunjenja posla. Hiddink je prošle sezone jedno vrijeme radio u Chelseaju s kojim je igrao finale Lige prvaka, a potom se vratio na izborničko mjesto Rusije s kojom nije izborio plasman na Svjetsko prvenstvo 2010. godine.
Očekuje se skorašnja službena objava ovog posla.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 dec 2009, 15:28

To bi pametno bilo... A Ciru stavit kao asistenta i da uči ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 29 dec 2009, 15:28

Bice bice nesto oko ovoga. ZNAO sam da ce doci do smjene. :lol: :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.