PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
*****a led i demo.. Ja skido pes 6 dva sata kad ja sad demo ... Je*emu sve.. IMali ko link za full verision ??
EDIT: Skino sam i patch i reg se na forum..emire kad procitas ovo dodjdi na msn da ti dam id i pw
EDIT: Skino sam i patch i reg se na forum..emire kad procitas ovo dodjdi na msn da ti dam id i pw
Zadnja izmjena: Giggs11, dana/u 17 jan 2011, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
http://isohunt.com/torrent_details/9178 ... ab=summaryGiggs11 je napisao/la:*****a led i demo.. Ja skido pes 6 dva sata kad ja sad demo ... Je*emu sve.. IMali ko link za full verision ??
ne igram.. kasno sam ovo vidio.. ma ocu nako prijateljske da mogu da igram
??? nmg se snac ovdje ???junioR je napisao/la:http://isohunt.com/torrent_details/9178 ... ab=summaryGiggs11 je napisao/la:*****a led i demo.. Ja skido pes 6 dva sata kad ja sad demo ... Je*emu sve.. IMali ko link za full verision ??
Velikim slovima ti pise DOWNLOAD TORRENT,i samo ga skini preko torenta,nema tu mnogo price.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
nece !!!download ide ali neki isohunt pa kasnije nece da to otvori... i taj iso hunt je 5 kbjunioR je napisao/la:Velikim slovima ti pise DOWNLOAD TORRENT,i samo ga skini preko torenta,nema tu mnogo price.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
haj meni nacrtaj kako da igram pes6 preko neta ?Emir_ZENICA je napisao/la:sve vam treba crtati
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Skino patch rego se na onaj forum team viewer spreman samo da jos pes 6 skinem i to je to... kasnije nek mi napravi emir i kasnije cu igrati prijateljske sa emirom,guberom.. ( ako oni hoce ) 
- samir_tm87
- Kontakt:
pa niste glupi, jedno 15 tutora je ovdje stavljeno :/
a onaj sto je drh stavio ja mislim pa vi rekli da ne valja, kako onda meni radi :/
a onaj sto je drh stavio ja mislim pa vi rekli da ne valja, kako onda meni radi :/
- senad_flamin
- Kontakt:
ljudi moj se protivnik ne javlja... alan_kardec tako nekako ...ja sam jutros poslao poruku kad mogu da igram on jos nista ne odg,
-RIVALDO-
ako ima ko link da je provjeren da je on ili neko drugi skino pes sa tog linka a pes radi neka postavi ovdje pa da ga ja skinem (ak nije problem )
- King Kenny
- Kontakt:
Ma i ja jasko_juve ne mozemo da uskladimo ,nekad ja nisam tu nekad on,najbolje je da ovdje svi ostavimo svoje e-mail adrese,lakse se sporazumit preko msn nego ovako preko pp na forumu...senad_flamin je napisao/la:ljudi moj se protivnik ne javlja... alan_kardec tako nekako ...ja sam jutros poslao poruku kad mogu da igram on jos nista ne odg,
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- senad_flamin
- Kontakt:
Covjece ovdje je jedno 1000000 linkova postavljeno ..pa eno ti gore linka iznad najjednostavnije a ti ne mozes shvatit
-RIVALDO-
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
ocel ko jednu nek napravi sobu i javi 
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Europa #2
Sportsport
12345
Sportsport
12345
*****a led odem to DOWNLOAD TORENT i neece neki mi tam isohunt se skida a ne pes 6 !!!senad_flamin je napisao/la:Covjece ovdje je jedno 1000000 linkova postavljeno ..pa eno ti gore linka iznad najjednostavnije a ti ne mozes shvatit
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
NE psuj ! Imas li utorent uopste !?Giggs11 je napisao/la:*****a led odem to DOWNLOAD TORENT i neece neki mi tam isohunt se skida a ne pes 6 !!!senad_flamin je napisao/la:Covjece ovdje je jedno 1000000 linkova postavljeno ..pa eno ti gore linka iznad najjednostavnije a ti ne mozes shvatit
sorry izivciro sam se 2 sata sjedim i samo buljim u pes 6 a nigdje ga... nemam taj utorent... Nikad nista nisam skidao preko torrentaSamo F.K.S !! je napisao/la:NE psuj ! Imas li utorent uopste !?Giggs11 je napisao/la:*****a led odem to DOWNLOAD TORENT i neece neki mi tam isohunt se skida a ne pes 6 !!!senad_flamin je napisao/la:Covjece ovdje je jedno 1000000 linkova postavljeno ..pa eno ti gore linka iznad najjednostavnije a ti ne mozes shvatit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.