Adnan Zahirović

Metanor
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la Metanor » 14 avg 2013, 23:09

Monolog je napisao/la:
Metanor je napisao/la:Nadam se da sam ga zadnji put gledao u reprezentaciji,ako nisam,prestat cu gledati ovu saradu..
Pa ovo je sramota,davno sam rekao,najgori igrac koji je ikada nastupio za reprezentaciju..
A Kerkez i Jakirovic?

Njihove nastupe ne mozes tako racunati,naravno da su gori,ali vidi koliko ovaj igra?Pa on je pozivan i kada nije igrao za Dinamo Minsk,nadam se da si upucen i da znas o kakvoj je ekipi rijec,halo,ako nisi dovoljno dobar da igra za Dinamo Minsk,znas li koliko moras biti los?

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 14 avg 2013, 23:10

Monolog je napisao/la:
Metanor je napisao/la:Nadam se da sam ga zadnji put gledao u reprezentaciji,ako nisam,prestat cu gledati ovu saradu..
Pa ovo je sramota,davno sam rekao,najgori igrac koji je ikada nastupio za reprezentaciju..
A Kerkez i Jakirovic?
Oni bar nisu imali neku minutazu ovaj non stop igra , usere i opet igra to je problem... ovi dobiju 2 min da upisu nastup pa da ga prodaju ,al ovaj igra nabija sto vise minuta .... eto koja je razlika
>>No body likes us but we dont care<<

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 14 avg 2013, 23:12

Zahiraga kapiten. 8-)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 avg 2013, 23:12

Sto je cudno veceras bilo, dosta je isao u napad. Ne znam odakle sad to odjednom. Nije mi jasno je li on to po svom cejfu, ili mu je Susic naredio, ali to je bilo katastrofalno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 14 avg 2013, 23:14

Monolog je napisao/la:Uh, veceras je plivao. Ali bas plivao. Morao bi doci sebi, jer ovakvim nastupima bi mogao sam sebi zatvoriti vrata reprezentacije. Ali, vjerujem da ce to vec u narednom nastupu biti bolje - niti ce Pape toliko mijenjati, niti ce Zaha biti ovako trkacki inferioran.
Jedino sto ga moze izvuci to da se u Zenici izlezavao dok nije presao u Bochum,nije jos u formi nekoj..
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 14 avg 2013, 23:15

veceras je bio katastrofa...bolje mu je nek sto prije krene igrati za taj bochum inace bi sam sebi mogao biti kriv zasto vise nece mozda zaigrati za repku...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 14 avg 2013, 23:16

T-MAC je napisao/la:veceras je bio katastrofa...bolje mu je nek sto prije krene igrati za taj bochum inace bi sam sebi mogao biti kriv zasto vise nece mozda zaigrati za repku...

taj ce igrati da izgubi obje noge!!! pa kako je usao u repku iz spartak nalchka :oops: :oops: :oops: ma ja a jedva nasao lulica u young boysu!!! #menadzeri #procenti #braca #su #cudo :lol: :lol: :lol: :lol:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 14 avg 2013, 23:21

D€LUX je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:veceras je bio katastrofa...bolje mu je nek sto prije krene igrati za taj bochum inace bi sam sebi mogao biti kriv zasto vise nece mozda zaigrati za repku...

taj ce igrati da izgubi obje noge!!! pa kako je usao u repku iz spartak nalchka :oops: :oops: :oops: ma ja a jedva nasao lulica u young boysu!!! #menadzeri #procenti #braca #su #cudo :lol: :lol: :lol: :lol:
i ti plaho seruckas,kad je ronalda cuvao onda je bio Bog i batina..kazem veceras je bio katasrofa,i bolje mu je nek pocne igrati i da se ustali da mu se ne ponavljaju ovakve partije...jer mi drugog zadnjeg veznog nemamo,i zato se nadam da ce momak se malo vise potruditi da opravda sljedeci poziv..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 14 avg 2013, 23:23

T-MAC je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:

i ti plaho seruckas,kad je ronalda cuvao onda je bio Bog i batina..kazem veceras je bio katasrofa,i bolje mu je nek pocne igrati i da se ustali da mu se ne ponavljaju ovakve partije...jer mi drugog zadnjeg veznog nemamo,i zato se nadam da ce momak se malo vise potruditi da opravda sljedeci poziv..
nije ga cuvao nego trco za njim ko svaka budala sto moze ... i primili smo 6 toliko o zahirovicu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 14 avg 2013, 23:24

D€LUX je napisao/la: nije ga cuvao nego trco za njim ko svaka budala sto moze ... i primili smo 6 toliko o zahirovicu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nesto ne znam da smo u zenici primili 6 golova :roll:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 14 avg 2013, 23:25

jedan prosjecan igrac sminker koji misli da je dobar i da ce biti nesto od njega.Nazalost od toga nista.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 avg 2013, 23:25

pa samo je falilo da smo u svakoj primili po 6 :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 14 avg 2013, 23:38

T-MAC je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:

Oj majko mila..

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 14 avg 2013, 23:43

ama ljudi sta ste napali....slazem se,veceras nije moga biti goriii...ovo je njegovo najgore izdanje ali smatram da je to razlog njegovog neigranja u klubu...ako se ustali u bochumu,mislim da ce se popraviti..ako ne,onda nek nam je Bog na pomoci jer pored generala drugog nemamo

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 avg 2013, 23:45

Naprijed limitiran, pozadi katastrofalan. Ali ne samo danas, nego opcenito njegovo neznanje prolazi protiv L ekipa, a kada docu Portugal & Co bude veselo.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 15 avg 2013, 00:12

Zahirovic je totalno van forme,ali nije ni cudo jer ni sam nezna kad je odigrao zadnju utakmicu u klubu,valjda ce do Slovacke odigrati 2-3utakmice za Bohum,u suprotnom nemamo od njega nikakve koristi,ipak je tuzno da Rahimic sa 37 godina iako ne igra u CSKA puno bolje izgleda na terenu od Zahirovica... generalno pozicija zadnjeg veznog nam je najslabija tacka u timu! valjda ce biti bolje protiv Slovacke...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 15 avg 2013, 00:21

Ima li jos neko da misli da je ovaj decko bolji igrac od malog Besica?Mali Besic nikada u A timu nije ni dobio priliku kao ovaj(osim Meksika,kad je odigrao briljantno),dok je Zahirovic odmah uskocio,preskocivsi mladu repku,za koju Besic jos uvije 'odradjuje' posao...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 avg 2013, 00:41

NEZALAGANJE je napisao/la:Ima li jos neko da misli da je ovaj decko bolji igrac od malog Besica?Mali Besic nikada u A timu nije ni dobio priliku kao ovaj(osim Meksika,kad je odigrao briljantno),dok je Zahirovic odmah uskocio,preskocivsi mladu repku,za koju Besic jos uvije 'odradjuje' posao...
Ima. Zasto mislim da je bolji? Zato sto ne srlja naprijed, zato sto je u 20+ nastupa za reprezentaciju ima 2 lose partije. Jednu na beku i ovu sad u totalno NEBITNOJ utakmici.
Celik!3,2,2.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 15 avg 2013, 00:45

AllGunsBlazing je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Ima li jos neko da misli da je ovaj decko bolji igrac od malog Besica?Mali Besic nikada u A timu nije ni dobio priliku kao ovaj(osim Meksika,kad je odigrao briljantno),dok je Zahirovic odmah uskocio,preskocivsi mladu repku,za koju Besic jos uvije 'odradjuje' posao...
Ima. Zasto mislim da je bolji? Zato sto ne srlja naprijed, zato sto je u 20+ nastupa za reprezentaciju ima 2 lose partije. Jednu na beku i ovu sad u totalno NEBITNOJ utakmici.
Ja znam da si iz Zenice,prema tome necu te uzeti kao objektivnog,jer objektivan nisi...Isto kao moji Zeljovci za igrace tipe Visce,Jahica,Stilica itd....Besic je klasa za ovog decka,a priliku nije dobio,a odavno je zasluzio...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 avg 2013, 00:56

Nisam objektivan? Ne moram ja ni biti, sve ti same utakmice govore. Evo da idemo redom, 1990. godiste, 17 utakmica. Od tih 17 utakmica dvije lose, znaci 15 dobrih/solidnih. Pozicija na kojoj nemamo alternativa( ovi sto su gledali Hadzica prvo tvrde da ne igra to, drugo da nije dovoljno dobar ni na tome). Ali se konstantno tjera iz reprezentacije.

A reci cu ti jos sto je bolji, igra u boljem klubu, u boljoj ligi, pravi klasicni defanzivni vezni sto je nama potreban. Nece ga lopta povuci, bar ne u pravim utakmicama, nece ostaviti prazninu iza sebe kao sto to Besic cesto radi. Iskusniji.
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.