Druga Liga - grupa Jug
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
vidječemo kako če se Troglav provesti u prvo ligi i da li su zaista kvalitetni.
- benfica1923
- Kontakt:
Sta je s tobom,sta odma provociras bola....nego sta docemo u to livno po bodove!!!badblueboylivno je napisao/la:Može.
P.S. Dogovorit ćemo se da nam pustite bodove, jel.
Nego, eto nam Stoca u srijedu. Ekipa koja je bila na Susretu Hrvatske Katoličke Mladeži (je'beni su katolici ako im je benfica1923 suigrač) i koja je zbog toga tražila odgodu i kojima je, suprotno željama navedenog forumaša, NK Troglav izašao u susret, dolazi u Livno gdje su u zadnje tri utakmice imali 0-7, 1-7, 0-7. Bit će veselo, predosjećam.
-
torcida medugorje
- Kontakt:
nek provocira ko mu **** mater , zato im uzmite bodove u srijedu pa ti njega zajebajibenfica1923 je napisao/la:Sta je s tobom,sta odma provociras bola....nego sta docemo u to livno po bodove!!!badblueboylivno je napisao/la:Može.
Nego, eto nam Stoca u srijedu. Ekipa koja je bila na Susretu Hrvatske Katoličke Mladeži (je'beni su katolici ako im je benfica1923 suigrač) i koja je zbog toga tražila odgodu i kojima je, suprotno željama navedenog forumaša, NK Troglav izašao u susret, dolazi u Livno gdje su u zadnje tri utakmice imali 0-7, 1-7, 0-7. Bit će veselo, predosjećam.
1950 <3
- benfica1923
- Kontakt:
idemo odigrati dobru utakmicu,a nemozes protiv svega...protiv sudaca,protiv nji,protiv saveza,al Bog je na nasoj strani a nek on laje sta god oce.......torcida medugorje je napisao/la:nek provocira ko mu **** mater , zato im uzmite bodove u srijedu pa ti njega zajebajibenfica1923 je napisao/la:Sta je s tobom,sta odma provociras bola....nego sta docemo u to livno po bodove!!!badblueboylivno je napisao/la:Može.
Nego, eto nam Stoca u srijedu. Ekipa koja je bila na Susretu Hrvatske Katoličke Mladeži (je'beni su katolici ako im je benfica1923 suigrač) i koja je zbog toga tražila odgodu i kojima je, suprotno željama navedenog forumaša, NK Troglav izašao u susret, dolazi u Livno gdje su u zadnje tri utakmice imali 0-7, 1-7, 0-7. Bit će veselo, predosjećam.![]()
![]()
![]()
Kevin je napisao/la:čuj obilježio poraz Kamešnice sa sedam i Gruda sa 5 golova, a Grude dobile..![]()
ja od početka govorim da je ovo cirkus liga, a vi se ovdje prepirete ko da je Bundes liga..
što se tiče suspenzije Lokomotive, pa kakve veze ima kad će ih suspendirat? sad prije ove tekme ili na kraju? ako ih suspendiraju jel idu onda u niži rang automatski ili?
inač,e jučer sam bio za tekme u Vrapčićima i vidim tamo trčkarjau na livadi neki s loptom, par ljudi iza ograde gleda..
majko moja mila..zar ovo ima još na svijetu???? tuga
@Hans uspoređivat Premijer ligu i ovu je smješno do bola, a još reći da 90% domaćin dobiva..ako misliš tako, baci pogled na rezultate i tablicu .![]()
ja neznam odakle Brotnju odjedno ambicije za prvu ligu, bio sam s nekim ljudima u priči iz Brotnja, nisu ostavil idojam da žele u viši rang baš toiko jer se nema para..a tak oće biti i Troglavu, ili će ispast odmah iduće ili će odustat..nema love ni u Premijer ligi kamoli dolje..
Nogometaše Brotnja uskoro očekuju nove prvenstvene obveze. Pred početak drugoga dijela sezone, za naš portal smo razgovarali s predsjednikom Kluba, Marijom Rozićem.
Gospodine Rozić, što očekujete od drugog dijela prvenstva?
- U proljetnom dijelu prvenstva očekujemo od igrača maksimalan angažman, te da dobrom igrom nastojimo izboriti plasman u veći rang natjecanja.
http://www.brotnjo-sport.info/index.php ... om-rozicem" onclick="window.open(this.href);return false;
Očito nisi dovoljno upućen
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Tako si isto govorio da ćete napuniti Posušje,pa jedva dobili 2:1badblueboylivno je napisao/la:Može.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nadam se dobro. Trebat će koje pojačanje - stoper i napadač, ali nadam se da će se to moći izvesti - naravno, ako se uđe gore. Vjerujem da se u Prvoj ligi može uzeti sredina ljestvice, a ako se krene u eventualno ujedinjenje Prve lige FBIH i Prve lige RS, bit će jako teško ugurati se među prvih šest momčadi.Bistrik je napisao/la:vidječemo kako če se Troglav provesti u prvo ligi i da li su zaista kvalitetni.
Hayley <3
-
plavobijeli
- Kontakt:
Troglav nije još uvjek ušao u viši rang i imat će dosta problema da to napravi,al očito nema ko drugi ući.Što se tiče višeg ranga mislim da smo igrački jako dobri i da nebi sa ovom ekipom ispali ni iz premijer lige,al ovoj ekipi sigurno treba bolji TRENER koji će znati voditi ekipu,a što se tiče napadača tu je još i Jolić,pa Krezo,pa ovaj najbolji strelac lige Velić,pa onda ovaj mali Barezi iz Kamešnice odličan stoper,jedino nam fali još jedan solidan golman.Što se tiče Stoca bit će to teška utakmica,igrači su opušteni i van forme i dosta ih ne trenira,a nezadovoljni su jer već evo drugu plaću nisu primili,struje nema,tople vode isto tako a pusta politika se utrpala u klub a niko ništa ne donosi a ova priča da su stimulirali Višiće nema veze,pa valjda bi stimulirali svoje igrače a ne ovako.Bit će u srijedu problema da se pobjedi Stoac.
- slogauskoplje
- Kontakt:
kako vam se zvao onaj golman što vam je branio u prvol ligi kad ste prošli put igrali? ne mogu mu se sad sjetit imena, al sam čitao da još uvijek brani.
Sloga Uskoplje
-
torcida medugorje
- Kontakt:
[quote="plavobijeli"]Troglav nije još uvjek ušao u viši rang i imat će dosta problema da to napravi,al očito nema ko drugi ući.Što se tiče višeg ranga mislim da smo igrački jako dobri i da nebi sa ovom ekipom ispali ni iz premijer lige,al ovoj ekipi sigurno treba bolji TRENER koji će znati voditi ekipu,a što se tiče napadača tu je još i Jolić,pa Krezo,pa ovaj najbolji strelac lige Velić,pa onda ovaj mali Barezi iz Kamešnice odličan stoper,jedino nam fali još jedan solidan golman.Što se tiče Stoca bit će to teška utakmica,igrači su opušteni i van forme i dosta ih ne trenira,a nezadovoljni su jer već evo drugu plaću nisu primili,struje nema,tople vode isto tako a pusta politika se utrpala u klub a niko ništa ne donosi a ova priča da su stimulirali Višiće nema veze,pa valjda bi stimulirali svoje igrače a ne ovako.Bit će u srijedu problema da se pobjedi Stoac.[/quot BOLAN VI CE TE U 1 LIGU BITI PRI DNU SA OVOM EKIPOM, A U PREMIER LIGI BODA NEBI OSVOJILI, PA VI STE JEDNOM BROTNJU JEDNOM NA GOL OPALILI , BROTNJU KOJEM JE OTISLO 6 IGRACA IZ PRVIH 11, PREMA TOME GLUPE SU TI TE PRICE, PS. nebi vi ni vidli prvu ligu da nema sudaca i bodova za zelenim stolom :ugeek: 
1950 <3
Alo momak, smiri se, nije nam prvi put da igramo u toj ligi. Sad kad ste izgubili od Visica sad ste poceli srat po Troglavu da nece nista moc u visem rangu. Ohladi se malo, prvenstvo se ne osvaja u jednoj utakmici, niti se gubi. Mi se vama nismo rugali kad ste izgubili od Kamešnice, kako i sami kažete, selendre, niti vam se sad rugamo, a vi, bez razloga, ovako ponizavate nas i nas klub.torcida medugorje je napisao/la:plavobijeli je napisao/la:Troglav nije još uvjek ušao u viši rang i imat će dosta problema da to napravi,al očito nema ko drugi ući.Što se tiče višeg ranga mislim da smo igrački jako dobri i da nebi sa ovom ekipom ispali ni iz premijer lige,al ovoj ekipi sigurno treba bolji TRENER koji će znati voditi ekipu,a što se tiče napadača tu je još i Jolić,pa Krezo,pa ovaj najbolji strelac lige Velić,pa onda ovaj mali Barezi iz Kamešnice odličan stoper,jedino nam fali još jedan solidan golman.Što se tiče Stoca bit će to teška utakmica,igrači su opušteni i van forme i dosta ih ne trenira,a nezadovoljni su jer već evo drugu plaću nisu primili,struje nema,tople vode isto tako a pusta politika se utrpala u klub a niko ništa ne donosi a ova priča da su stimulirali Višiće nema veze,pa valjda bi stimulirali svoje igrače a ne ovako.Bit će u srijedu problema da se pobjedi Stoac.[/quot BOLAN VI CE TE U 1 LIGU BITI PRI DNU SA OVOM EKIPOM, A U PREMIER LIGI BODA NEBI OSVOJILI, PA VI STE JEDNOM BROTNJU JEDNOM NA GOL OPALILI , BROTNJU KOJEM JE OTISLO 6 IGRACA IZ PRVIH 11, PREMA TOME GLUPE SU TI TE PRICE, PS. nebi vi ni vidli prvu ligu da nema sudaca i bodova za zelenim stolom :ugeek:
Da hocemo, mi bi vas mogli klocat koliko hocete. Na polusezoni vam je predsjednik u brojnim intervjuima govorio da idete po plasman u visi rang, ovo-ono, a sad ste se posutili. Dopustili ste da vam se klub izbaci u najnizu ligu, to dovoljno govori o vama i vasoj upravi. Mogao bi pricat koliko ocu, ali ne zelim.
Prvenstvo jos nije gotovo, ima jos 6 utakmica, svasta se moze dogodit. Troglav je na +2 od vas, i ima gostovanje u Visicima, a vi ste se vec predali. Pokazali ste kakvi ste navijaci, i koliko ste kulturni.
Evo, ovo je zadnji put da ja govorim o bodovima za zelenim stolom!
Imali smo priliku da uzmemo sebi te bodove, i vi smatrate da bi bilo najbolje da smo ih ostavili? Ako svi moraju postovati pravila, zasto nebi postovali i Kupres i Sloga. Ta dodjela bodova nije prosla neopazena, bilo je objavljeno u novinama. Da je neka namjestaljka bila, isplivalo bi to. Sportski pozdrav!
EDIT: Na listu gnjavatora mi idu: Grdan, Flegma, Torcida (iako sam i ja torcidas
- slogauskoplje
- Kontakt:
Post sa 22. stranice,pametnom dostabadblueboylivno je napisao/la:Nenadj'ebivi ste.
Ali budite bez brige, žalba (sa velikim svotama novca) je već upućena. Poslana je sa kupreškog stadiona.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=420" onclick="window.open(this.href);return false;
-
torcida medugorje
- Kontakt:
normalno da nije jos gotovo vi idete u vrapcice,jablanicu i visice prema tome ima jos nade,a sto se tice bodova za zelenim stolom protiv kupresa se opravdano dobili 3 boda, ali protiv sloge niste, sad bi ti drzo govor ko mamic onom novinaru ali posto si torcidas onda necuHans je napisao/la:Alo momak, smiri se, nije nam prvi put da igramo u toj ligi. Sad kad ste izgubili od Visica sad ste poceli srat po Troglavu da nece nista moc u visem rangu. Ohladi se malo, prvenstvo se ne osvaja u jednoj utakmici, niti se gubi. Mi se vama nismo rugali kad ste izgubili od Kamešnice, kako i sami kažete, selendre, niti vam se sad rugamo, a vi, bez razloga, ovako ponizavate nas i nas klub.torcida medugorje je napisao/la:plavobijeli je napisao/la:Troglav nije još uvjek ušao u viši rang i imat će dosta problema da to napravi,al očito nema ko drugi ući.Što se tiče višeg ranga mislim da smo igrački jako dobri i da nebi sa ovom ekipom ispali ni iz premijer lige,al ovoj ekipi sigurno treba bolji TRENER koji će znati voditi ekipu,a što se tiče napadača tu je još i Jolić,pa Krezo,pa ovaj najbolji strelac lige Velić,pa onda ovaj mali Barezi iz Kamešnice odličan stoper,jedino nam fali još jedan solidan golman.Što se tiče Stoca bit će to teška utakmica,igrači su opušteni i van forme i dosta ih ne trenira,a nezadovoljni su jer već evo drugu plaću nisu primili,struje nema,tople vode isto tako a pusta politika se utrpala u klub a niko ništa ne donosi a ova priča da su stimulirali Višiće nema veze,pa valjda bi stimulirali svoje igrače a ne ovako.Bit će u srijedu problema da se pobjedi Stoac.[/quot BOLAN VI CE TE U 1 LIGU BITI PRI DNU SA OVOM EKIPOM, A U PREMIER LIGI BODA NEBI OSVOJILI, PA VI STE JEDNOM BROTNJU JEDNOM NA GOL OPALILI , BROTNJU KOJEM JE OTISLO 6 IGRACA IZ PRVIH 11, PREMA TOME GLUPE SU TI TE PRICE, PS. nebi vi ni vidli prvu ligu da nema sudaca i bodova za zelenim stolom :ugeek:
Da hocemo, mi bi vas mogli klocat koliko hocete. Na polusezoni vam je predsjednik u brojnim intervjuima govorio da idete po plasman u visi rang, ovo-ono, a sad ste se posutili. Dopustili ste da vam se klub izbaci u najnizu ligu, to dovoljno govori o vama i vasoj upravi. Mogao bi pricat koliko ocu, ali ne zelim.
Prvenstvo jos nije gotovo, ima jos 6 utakmica, svasta se moze dogodit. Troglav je na +2 od vas, i ima gostovanje u Visicima, a vi ste se vec predali. Pokazali ste kakvi ste navijaci, i koliko ste kulturni.
Evo, ovo je zadnji put da ja govorim o bodovima za zelenim stolom!
Imali smo priliku da uzmemo sebi te bodove, i vi smatrate da bi bilo najbolje da smo ih ostavili? Ako svi moraju postovati pravila, zasto nebi postovali i Kupres i Sloga. Ta dodjela bodova nije prosla neopazena, bilo je objavljeno u novinama. Da je neka namjestaljka bila, isplivalo bi to. Sportski pozdrav!
EDIT: Na listu gnjavatora mi idu: Grdan, Flegma, Torcida (iako sam i ja torcidas) i Benfica. Pozz ljudi
1950 <3
Ajde Visici stavljaj snimak xDD
-
BatigolASR
- Kontakt:
Pojskic?slogauskoplje je napisao/la:kako vam se zvao onaj golman što vam je branio u prvol ligi kad ste prošli put igrali? ne mogu mu se sad sjetit imena, al sam čitao da još uvijek brani.
- slogauskoplje
- Kontakt:
jest, sad se sjeti da je bio u vitez, al 40 mu godina?BatigolASR je napisao/la:Pojskic?slogauskoplje je napisao/la:kako vam se zvao onaj golman što vam je branio u prvol ligi kad ste prošli put igrali? ne mogu mu se sad sjetit imena, al sam čitao da još uvijek brani.
Sloga Uskoplje
Pojskić je sada trener golmana u FK Rudar Zenica, perspektivnom kantonalncu koji ima namjeru u doglednom roku biti stabilan ligaš u 1- ligi FBiH...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Učitava se od sinoć, još malo i gotovo.Hans je napisao/la:Ajde Visici stavljaj snimak xDD
www.facebook.com/hnkvisici
Ma daj...24h se ucitava?? Ja bi poludio :DDhnkvisici je napisao/la:Učitava se od sinoć, još malo i gotovo.Hans je napisao/la:Ajde Visici stavljaj snimak xDD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.