UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- tyler durden
- Kontakt:
Re: UFC
U koliko pocinju glavne borbe? ako ga brandao pobjedi pred njegovom publikom , onda sto kaze ovaj iznad, nek zavrsi karijeru 

u 21 je main event čini mi se a preliminarne počinju 3 sata ranije.
Ja vjerujem da će McGregor dobiti Diega i onda mu slijedi neki borac iz top 10 tipa Korejskog zombija i Poirier
Ja vjerujem da će McGregor dobiti Diega i onda mu slijedi neki borac iz top 10 tipa Korejskog zombija i Poirier
nasao sam stream za prelims pise da pocinju u pola 7
dosta interesantnih imena vec u uvodnom dijelu nikita krylov protiv donovana ce biti zanimljiva, obojica imaju poraze od st.preuxa donovan je i u seriji pobjeda dok al capone jos nema pobjedu u poluteskoj al doduse ovo mu je tek druga borba od kad se spustio u ovu kategoriju. ja sam ocekivao da ce on eksplodirati u LHW al vidjecemo ima jos vremena dok donovan u slucaju poraza moze i otkaz ocekivati. posto se nikita u zadnje vrijeme bori toplo-hladno sad je vrijeme za pobjedu.
tor troeng- smith ovdje obojica imaju poraze od thales leitesa i to im je zajednicko
po meni troeng je u zadnje vrijeme sasvim solidan i mislim da bi mogao ukrasti pobjedu veceras. ima covjek odlicnu bradu i moze izdrzati dosta toga a uvijek je opasan na podu i mogao bi submitati smitha ako se ovaj umori. smith je svakako u zadnje vrijeme u dosta losoj formi.
pandred i king su manje poznati, pandred je irac i tu je zbog domace publike ali sasvim je solidan borac u pitanju koji ima pobjede protiv ufc boraca, do sad se u glavnom borio u welteru sad je u srednjoj pa ne znam koliko ce mu to odgovarati, ako ga king ne submita pandred bi ovo trebao dobiti.
u glavnoj borbi latifi
njega mi je uvijek interesantno gledati, momak je jedan od najsnaznijih u svojoj kategoriji i samo je pitanje koliko je napredovao u tehnickom smislu od one pobjede protiv diabatea
pickett protiv mcall se ne bi usudio prognozirati. mcall je jako nezgodan borac i uz pravi rad je mogao biti i najbolji u ovoj kategoriji. picketta je prosli put nevjerovatno namucio seery irac koji se bori i na ovom eventu i trebao bi upisati svoju prvu pobjedu protiv harrisa.
gunnar nelson ce nadam se pobijediti cummingsa kojeg je i nas elvis mutapcic pobjeđivao i nastaviti seriju pobjeda u ufcu. u slucaju pobjede nelson bi trebao dobiti jedno ime iz top 10 welterasa.
sto se tice glavne borbe tu ocekujem pobjedu connora krajem prve ili u drugoj rundi.
dosta interesantnih imena vec u uvodnom dijelu nikita krylov protiv donovana ce biti zanimljiva, obojica imaju poraze od st.preuxa donovan je i u seriji pobjeda dok al capone jos nema pobjedu u poluteskoj al doduse ovo mu je tek druga borba od kad se spustio u ovu kategoriju. ja sam ocekivao da ce on eksplodirati u LHW al vidjecemo ima jos vremena dok donovan u slucaju poraza moze i otkaz ocekivati. posto se nikita u zadnje vrijeme bori toplo-hladno sad je vrijeme za pobjedu.
tor troeng- smith ovdje obojica imaju poraze od thales leitesa i to im je zajednicko

pandred i king su manje poznati, pandred je irac i tu je zbog domace publike ali sasvim je solidan borac u pitanju koji ima pobjede protiv ufc boraca, do sad se u glavnom borio u welteru sad je u srednjoj pa ne znam koliko ce mu to odgovarati, ako ga king ne submita pandred bi ovo trebao dobiti.
u glavnoj borbi latifi

pickett protiv mcall se ne bi usudio prognozirati. mcall je jako nezgodan borac i uz pravi rad je mogao biti i najbolji u ovoj kategoriji. picketta je prosli put nevjerovatno namucio seery irac koji se bori i na ovom eventu i trebao bi upisati svoju prvu pobjedu protiv harrisa.
gunnar nelson ce nadam se pobijediti cummingsa kojeg je i nas elvis mutapcic pobjeđivao i nastaviti seriju pobjeda u ufcu. u slucaju pobjede nelson bi trebao dobiti jedno ime iz top 10 welterasa.
sto se tice glavne borbe tu ocekujem pobjedu connora krajem prve ili u drugoj rundi.
You are someone else I am still right here
Ma Brandao je puno kompletniji borac, plus ogromno iskustvo, jak tim iza sebe ne vidim kako bi ga ovaj pjevac mogao dobit
Tipujem SUB 1R.

Tipujem SUB 1R.
Nurmy povrijedio koljeno 20 minuta nakon sto je potpisao fight sa Cerroneom.
KO 1rst u main eventu, Pickett ce uzet decision i to je sve sto me interesuje sa ovog eventa.
@stokton to bi bilo neprocjenjivo

KO 1rst u main eventu, Pickett ce uzet decision i to je sve sto me interesuje sa ovog eventa.
@stokton to bi bilo neprocjenjivo

UH VAI MORRER
Dobija Connor, bez po' muke. Kakav crni Brandao i još kao kompletniji borac. Limitiran je, može na prepad uzimati neke levate, na svoju ekplozivnost. Ozbiljniji borci ga hladno neutrališu.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
koliko preokreta u prvoj rundi ali na kraju nikita ipak dolazi do pobjede. donovan zreo za otkaza.
pendred pokazao zasto sam ocekivao pobjedu od njega ali mislim da je bolje da je ostao u welteru
pendred pokazao zasto sam ocekivao pobjedu od njega ali mislim da je bolje da je ostao u welteru
Zadnja izmjena: fera, dana/u 19 jul 2014, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
4 knouckouta u zadnja 4 poraza, no buenofera je napisao/la:koliko preokreta u prvoj rundi ali na kraju nikita ipak dolazi do pobjede. donovan zreo za otkaza.
UH VAI MORRER
King je izabrao najbolji moment da preda borbu, prvi put vidim RNC za 2 sekunde.
Publika bi treba biti sad next level full apeshit za ovaj matchup, phil ce biti brutalno knockoutiran
dok pisem odma knockdown
Publika bi treba biti sad next level full apeshit za ovaj matchup, phil ce biti brutalno knockoutiran
dok pisem odma knockdown

UH VAI MORRER
- tyler durden
- Kontakt:
Jel ima ko link ili nesto ? 

- tyler durden
- Kontakt:
kakva je bila borba creepy-a?
tek se ukljuci kad je bilo proglasenje pobjednika.

odlican je bio. izdominirao picketta koji je bio u mecu jedino prvu rundu onda se umorio.tyler durden je napisao/la:kakva je bila borba creepy-a?
prelims su bili bolji malo od ovog glavnog dijela al sad preostaju najbolej borbe
@stokton dobar ti ovaj brandao

liku treba otkaz dati sramoti se u zadnje vrijeme. nije ni meni drag irac ali je za razliku od bradao-a borac koji ozbiljno radi.
nelson nije odusevio al je upisao jos jednu pobjedu.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 19 jul 2014, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Brandao, kopletniji, je li?
Rutina, još jedan Brazilac na podu!
We're going for that belt!

NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Ima Conor jednu a najprije dvije borbe do bitke za pojas, tamam da Aldo našamara ovog Mendeza po drugi puta i začepi mu labrnju. Međutim Conor protiv Alda nema šanse, u ovoj kategoriji realno Jose Aldo je stepenicu iznad svih ali borba za to contender mjesto je jako zanimljiva.work je napisao/la:Brandao, kopletniji, je li?
ne kontam kako mendesa nije stid da prica ovakve gluposti nakon sto ga je aldo ponizio u prvom mecu. ja bi prije dao sansu bermudezu ili swansonu(koji je u prvom mecu protiv alda prosao i gore nego mendes) nego mendesu koji me i nije bas odusevio svojim borbama u zadnje vrijeme
drug vidio sam ono za bellator. sta reci okrenuli su se izgleda atraktivnosti umjesto kvalitetu... mozda neko od ovih staraca i ozivi svoju karijeru. volio je ovaj novi gazda bellatora dati sansu ovakvim likovima i u strikeforceu. neki od njih kao lowler su je itekako iskoristili
ne mogu da ti posaljem poruku pise da si zabranio primanje poruka.
ne mogu da ti posaljem poruku pise da si zabranio primanje poruka.
Cacko nesto i onda zaboravio, eto sad moze
Fuck yeah Bellator, well done
@tyler instaliraj acestream i onda samo odes na wiziwig . tv i izaberes event. Svaki put bude 850kbits stream puno bolje nego flash.
Fuck yeah Bellator, well done

@tyler instaliraj acestream i onda samo odes na wiziwig . tv i izaberes event. Svaki put bude 850kbits stream puno bolje nego flash.
UH VAI MORRER
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.