Malo povracao i odmah više ne pije.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
MekusacBelmin6 je napisao/la:E jesi neki ccc
To je toPegi10 je napisao/la:MekusacBelmin6 je napisao/la:E jesi neki ccc
sonpenn je napisao/la:I tako se cetri havera i ja napili socijalnom(park dvoga i lagano) varijantom prije odlaska u kafic,i sad ti mi ulazimo u kafanu,sjedamo.U tome dolazi konobar i pita sta ce te piti,Ja govorim daj cetri pive i meni sta pijem.Frajer oplako od smijeha i jarane a ja nista nisam konto u tom trenutki.
Citajuci starije postove, moram odgovoriti, nije se meni desilo ali u mene jaran zaspao na zvucnikuBvB09 je napisao/la:Dobar si ja sam jednom zaspo u kafićusonpenn je napisao/la:I tako se cetri havera i ja napili socijalnom(park dvoga i lagano) varijantom prije odlaska u kafic,i sad ti mi ulazimo u kafanu,sjedamo.U tome dolazi konobar i pita sta ce te piti,Ja govorim daj cetri pive i meni sta pijem.Frajer oplako od smijeha i jarane a ja nista nisam konto u tom trenutki.
QUARTERBACK je napisao/la:sjecam se jednom na vjeronauci u osnovnoj pita prof. ovog jarana ludog da nabroji imanske sarte ustade ovaj i kaze hladno mogu li svojim rijecima
ChaosX je napisao/la:Ajd' da i ja jedan
Bio l'jep dan, zove stara napolje da se tepisi ribaju.
Znam da to nije samo 1 tepih, da mi valja makar 2h ribat, pa iznesem na balkon zvucnike
Namjestim sebi muziku i odvrni, te se bacim na ribanje.
Prošlo je i više od 2h, uvjek ima oko kuće posla, muzika ispjevala svoje(ugaseno/smanjeno).
I ja radim tako, kad odjednom cujem neko jaukanje/jecanje
Ma reko umisljam. Kad sve glasnije i glasnije(neko je *ebe), ja trci ispred kuče, kad jecaji dolaze iz zvučnika.
Stari zasjeo, pustio zanimljivosti(rnjavupo) i posto nije baš čuo dobro(zvučnici napolju) pojač'o ko gospodin.
Nisam izas'o iz kuće narednih mjesec, samo kad moram, sramota me komšija i danas dan pogledat.
High je napisao/la:ChaosX je napisao/la:Ajd' da i ja jedan
Bio l'jep dan, zove stara napolje da se tepisi ribaju.
Znam da to nije samo 1 tepih, da mi valja makar 2h ribat, pa iznesem na balkon zvucnike
Namjestim sebi muziku i odvrni, te se bacim na ribanje.
Prošlo je i više od 2h, uvjek ima oko kuće posla, muzika ispjevala svoje(ugaseno/smanjeno).
I ja radim tako, kad odjednom cujem neko jaukanje/jecanje
Ma reko umisljam. Kad sve glasnije i glasnije(neko je *ebe), ja trci ispred kuče, kad jecaji dolaze iz zvučnika.
Stari zasjeo, pustio zanimljivosti(rnjavupo) i posto nije baš čuo dobro(zvučnici napolju) pojač'o ko gospodin.
Nisam izas'o iz kuće narednih mjesec, samo kad moram, sramota me komšija i danas dan pogledat.