Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Znas li kako je mozda igro AEL Limosala cipar liga,trazim a nemogu da nadjem lige nigdje danas 2 bi trebala biti na njemu,provjerena info
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pobjedio 2-1harry_90 je napisao/la:Znas li kako je mozda igro AEL Limosala cipar liga,trazim a nemogu da nadjem lige nigdje danas 2 bi trebala biti na njemu,provjerena info
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sutra ima da se obogatim
na kladi,danas rodjaku odigram tiket ostao jos samo Okser 2
kasno vi ulijecete sa tim "dojavama" 
-
true__blue
- Kontakt:
dali mi neko moze rec sta ce bit sa tiketa igrao sam aris-a keca i gubio je 1-0 i odjednom pise suspendirana utakm.
I ja to cekam da vidim kod nas u kladionici.true__blue je napisao/la:dali mi neko moze rec sta ce bit sa tiketa igrao sam aris-a keca i gubio je 1-0 i odjednom pise suspendirana utakm.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Mislim da je kvota automatski 1. Tako je bilo u vremenu dok sam ja igrao tu kladionicu 
koja kladionica?Devil je napisao/la:I ja to cekam da vidim kod nas u kladionici.true__blue je napisao/la:dali mi neko moze rec sta ce bit sa tiketa igrao sam aris-a keca i gubio je 1-0 i odjednom pise suspendirana utakm.
Ako mislis na mene ja cekam da vidim sta ce da bude u Mozzartu.mirza_9 je napisao/la:koja kladionica?Devil je napisao/la:I ja to cekam da vidim kod nas u kladionici.true__blue je napisao/la:dali mi neko moze rec sta ce bit sa tiketa igrao sam aris-a keca i gubio je 1-0 i odjednom pise suspendirana utakm.
los teren , prekinuo sudija a ko trebala bi se sutra nastaviti od drugog poluvremena , a ukoliko vam sutra nastavi mislim da vam vazi opklada u suprotnom 48 sati pa je kvota 1Devil je napisao/la:I ja to cekam da vidim kod nas u kladionici.true__blue je napisao/la:dali mi neko moze rec sta ce bit sa tiketa igrao sam aris-a keca i gubio je 1-0 i odjednom pise suspendirana utakm.
- jalehordas
- Kontakt:
jbg prodjem wolfsburg vise od 3 prodjem hofenheima manchester bolton manje od 3 prodjem liverpol a padnem na arisu igrali 0-0 kvota bila 1.25
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
- Citizen-X
- Kontakt:
Potpis, mislim koja glupost imas dojavu nakon sto se utakmica zavrsila i sad znanje i srecu prosipas nakon zavrsene utakmice.blablabla je napisao/la:kasno vi ulijecete sa tim "dojavama"
Sto se mene tice pravo mi je drago kad neko dobije na kladusi - al tema je prijedlozi sugestije - a par tipova postira tiket tek kad se zavrsi - mislim bezveze.
Ovako ljudi kao sto je neko iz mase, gunner, pa i onaj momak od prije 3-4 stranice sto je zared'o mislim Lidson - fino i objasne i kazu sta ce igrati, najednom se uvale talibani sa dojavama nakon 500 minuta utakmice
Zayebi mislim....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
hahaha jarane i ja probam sa bismillom, al nemoze haram i vjera neide...ma nez govore mi mnogi da je kladionica glupost, al stacu ovako ponekad odigram, samo nit imam srece u tome uvijek na jedan, dva padnem i to one beze, pogodim one bolje...al stacu nije to za mene...rob do bagro je napisao/la:Evo sta je cika rob odigrao:
PSg-Lorient 1 ( 1,75 )
TOP/Wolfsburg-Bayern 2 ( 1,95 )
Hoffenheim-Hannover 96 1 ( 1,65 )
Palermo-Parma 1 ( 1,80 )
odg/Koln-HSV 1 ( 1,75 )
Lens-Le Mans 1 ( 1,80 )
Ulog: 3.00
Konacni koef: 31.93
Ev. isplata : 95.79
Sa bismillom sam uplatio, trebao bi dobiti sta mislite?
mB!
Jbg brate ak ne vjerujes,danas je sasuolo bila cista 2,kvota je padala do 1.80,ael limosala su svi znali da je dojava danas,evo prati kotwice napiso sam prije pocetka tekme da je treba pratit jer je kvota pala na nju dosta,opet ne siguram za nju,al sam je uplatio
blablabla je napisao/la:kasno vi ulijecete sa tim "dojavama"
bas kasno , evo cekam jos barcu real valenciu i partizan za 50 km
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Kotwice:Jaroslaw 84:78 prosloharry_90 je napisao/la:ova Poljska kosarka mi je sumnjiva nek neko proba stici Kotwice kod kuce igra 2.20 kvota kod nas,na stranim kladama 1.80
Aris je prekinuta utakmica....KV 1....jalehordas je napisao/la:jbg prodjem wolfsburg vise od 3 prodjem hofenheima manchester bolton manje od 3 prodjem liverpol a padnem na arisu igrali 0-0 kvota bila 1.25
- neko_iz_mase
- Kontakt:
E pa nisam se nadao da ce me city zeznut 
Ide popravni. Prepisao samo one parove sto su mi ostali, i ubacio Valenciu i Colorada.
Ovaj Colorado mi se cini kao siguran. Edmonton zakovan za dno i ubjedljivo najgora ekipa prvenstva.
Opet su prodali jednog igraca prije par dana.
Colorado ganja doigravanje.......ali mi šuhu veze,sto je na svakoj kladionici na Super ponudi
Lopovska posla,navuci pa zavali
Ide popravni. Prepisao samo one parove sto su mi ostali, i ubacio Valenciu i Colorada.
Ovaj Colorado mi se cini kao siguran. Edmonton zakovan za dno i ubjedljivo najgora ekipa prvenstva.
Opet su prodali jednog igraca prije par dana.
Colorado ganja doigravanje.......ali mi šuhu veze,sto je na svakoj kladionici na Super ponudi
Lopovska posla,navuci pa zavali
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- Citizen-X
- Kontakt:
Stavicu 2€ na 1/2 preokret Ren Bordo.
Najiskrenije sam to pomislio i pogledao statistike kad ono u zadnjoj njihovoj utakmici se to bas desilo.
Sad cu iz principa i iz zajebancije stavit na preokret pa bumo videli
Ko zna mozda se istorija ponavlja a Bordou nije mrsko da gubi pa se bori to sam zapazio u par zadnjih utakmica.
Inace mogao bi biti komotan - PS1
PS: Sto Grenobl podera Oksera majko moja, ko da igra Barselona
To Mehaga, vadi se sa zacelja 
Najiskrenije sam to pomislio i pogledao statistike kad ono u zadnjoj njihovoj utakmici se to bas desilo.
Sad cu iz principa i iz zajebancije stavit na preokret pa bumo videli
Ko zna mozda se istorija ponavlja a Bordou nije mrsko da gubi pa se bori to sam zapazio u par zadnjih utakmica.
Inace mogao bi biti komotan - PS1
PS: Sto Grenobl podera Oksera majko moja, ko da igra Barselona
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Pa ne mogu da verujem da jadni PSG primi 3 komada do poluvremena
.
Sada sam uplatio jedan dubl za veceras za 10e
Colorado-Edmonton 1
Livorno-Juventus 1
i jos jedan tiket ali ima malo vise parova pa mi mrsko pisati.
Sada sam uplatio jedan dubl za veceras za 10e
Colorado-Edmonton 1
Livorno-Juventus 1
i jos jedan tiket ali ima malo vise parova pa mi mrsko pisati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.