BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ja bih najradije da bude 1:0 i 0:1. U inat Grcima 

i oni pobijede lihtestajn 16-0 i oni odu kao prviterabajt je napisao/la:Veceras je zagrijavanje pred litvaniju ne sikirajte se dzaba natrpat cemo ih.

Pa ta šljika još od braće Grka i meča s njima, za kaj budimo stare uspomene ? 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Hahaha ma kakvi, daleko sam ti ja od punca druze moj.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:JerryLouis je napisao/la:Opcija c ti je najbolja. Nema nista bolje nego sa puncem gledati!gringonjaOnajDrugi je napisao/la:daj ba momci, jos uvijek sam u dilemi......da li utakmicu da gledam
a) kod komsije
b) kod starog
c) kod punca
d) s drustvom u kaficu
??
POMOZITEEEEEEEE![]()
to iz iskustva pricas? Hahahahaha

Da ne bude OT, mislim da cemo ih tuci 6:0. Usput za kladionicare, Vedo daje gol 1,50, a Miske/Pjana 2,45 odnosno 2,50. Pa eto ko hoce nek' izvoli!

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo ti se kosa dize?zizu1991 je napisao/la:Što ne volim ove patriJotkinje što stave dres i zastavu zarad svoje promocije.
Kosa mi se diže na glavi od njih.

Sta se sikirate, veceras 100% pobjeedjujemo.

Ocekujem gol Hamsika slican onom Hajrovicem

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Hamšo u Napoliju, čuva automobil i ženu, da mu ih ne pokradu ( opet ).
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
najjace, po 1, taman da ga pamte, i ja volim najvise te rezultate u vaznim utakmicamaDado je napisao/la:Ja bih najradije da bude 1:0 i 0:1. U inat Grcima

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Consigliere
- Kontakt:
d, naravno. Najbolja opcija za ovakve utakmice, gdje je dobro raspolozenje zagarantovanogringonjaOnajDrugi je napisao/la:daj ba momci, jos uvijek sam u dilemi......da li utakmicu da gledam
a) kod komsije
b) kod starog
c) kod punca
d) s drustvom u kaficu
??
POMOZITEEEEEEEE

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
a sto nebi kod komsinice ..ako ista valjaConsigliere je napisao/la:d, naravno. Najbolja opcija za ovakve utakmice, gdje je dobro raspolozenje zagarantovanogringonjaOnajDrugi je napisao/la:daj ba momci, jos uvijek sam u dilemi......da li utakmicu da gledam
a) kod komsije
b) kod starog
c) kod punca
d) s drustvom u kaficu
??
POMOZITEEEEEEEE

- Principatus
- Kontakt:
Kvota je 1,02 na nas.
Taman da se sta zaradi, sad samo jos neko od nas mora neki million staviti na taj rezultat i to je to.
Taman da se sta zaradi, sad samo jos neko od nas mora neki million staviti na taj rezultat i to je to.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
hvala momci
nadam se, da cu na kraju odabrati pravu opciju
.....a najvaznije da mi veceras slavimo uz visoku pobjedu....abd 7:0!!!!!!! BICE BICE!!!!!!

Principatus je napisao/la:Kvota je 1,02 na nas.

Vidim da je Hasan došao, mogao ga je Sušić komotno gurnut na desnu stranu pa nek gađa Džeksona ko Bolu onomad.
Dosta, kafaPIKE je napisao/la:Principatus je napisao/la:Kvota je 1,02 na nas.
Taman da se sta zaradi, sad samo jos neko od nas mora neki million staviti na taj rezultat i to je to.![]()

-
- Kontakt:
momci, ja se vise plasim oni salihovicevi blesavi ubacaja, nego sto igra avdija veceras
kad se samo sjetim centarsuteva protiv latvije i slovacke, boze sacuvaj nas!

Misliš da bi Hasan odigrao bolje od Avdije?Wisey je napisao/la:Vidim da je Hasan došao, mogao ga je Sušić komotno gurnut na desnu stranu pa nek gađa Džeksona ko Bolu onomad.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
drug, jeste za kafe, kad posudi negdje cenera 

pa vidis da je lik iz Travnika il iz Konjica odakle vec xd sumnjam da su tamo kafe više od marke - marke i poBosniacum Lilium je napisao/la:drug, jeste za kafe, kad posudi negdje cenera

jbt i u gradu je kafa najvise 2.50 ne moze bit od tog više da ga jbeš

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
a sta mu je s ovim porezom
ja jednom u nekoj birtiji u RS-u narucio caj (bilo nas vise) racun bio oko 3-4 KM
moj dio bio 30 kf 

ja jednom u nekoj birtiji u RS-u narucio caj (bilo nas vise) racun bio oko 3-4 KM

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.