Studiranje

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Otelo
Kontakt:

Re: Studiranje

Post Postao/la Otelo » 16 jul 2015, 23:18

Nisam gledao te informatore no valjda bi bilo logicno da im pise iz kojih knjiga da se pripremaju i koju litiraturu da koriste pa ko moze da nauci nek nauci i to mora biti tako jer nisu svi isli u medicinsku skolu pa da znaju uvod u anatomiju i ostale strucne predmete za medicinu.

Pomoc, smjernice -da
Pitanje- ne
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 jul 2015, 23:30

Otelo je napisao/la:Nisam gledao te informatore no valjda bi bilo logicno da im pise iz kojih knjiga da se pripremaju i koju litiraturu da koriste pa ko moze da nauci nek nauci i to mora biti tako jer nisu svi isli u medicinsku skolu pa da znaju uvod u anatomiju i ostale strucne predmete za medicinu.

Pomoc, smjernice -da
Pitanje- ne
U informatoru pisu pitanja i odgovori. Prosle godine je sve bilo iz informatora, cak i redoslijed odgovora. Znaci ako je tacan odg iz nekog pitanja bio pod c) u informatoru, bio je pod c) i na prijemnom.

**** ti tog buduceg doktora da ti **** ako pravi proteste jer mu nije takav prijemni bio.
Vide djeca lagano pa ih se oko 450 prijavilo, e ako se hoce prijavit izvolite ucit sve knjige iz biologije,hemije,fizike sva 4 razreda. Eto vam literature gamad neradnicka.
@otelo ovaj drugi pasus nije upucen tebi :D
Nad tobom sunce najljepše sja

wayneroo
Kontakt:

Post Postao/la wayneroo » 18 jul 2015, 18:32

Pozz, zanima me je li iko uzimao ovaj studentski kredit, tacnije me zanima koliko se cekaju pare nakon sto se posalje zahtijev ili sta vec?

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 jul 2015, 22:42

Koliko traje da se izvadi ljekarski i kad se otvara Zavod za zastitu studenata posto stizem ujutro u 6h busom i onda da prije najvece guzve odem to obaviti ?

Btw. UNSA je u pitanju da ne bi bilo kakve zabune :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 18 jul 2015, 23:05

Ma to se brzo zavrsi. Ne znam kad se otvara, ali kad dodjes gore zavisi koliko raje ima prije tebe. Kad dodjes na red, obavis par rutinskih pregleda i dobijes potvrdu.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 18 jul 2015, 23:07

Otelo je napisao/la:Koliko traje da se izvadi ljekarski i kad se otvara Zavod za zastitu studenata posto stizem ujutro u 6h busom i onda da prije najvece guzve odem to obaviti ?

15 min u nekim normalnim okolnostima, a nekad bude gužva pa se čeka i sat. Treba nešto popuniti, pa ići u jednu sobu, pa onda u drugu kod doktora.
Vjerovatno u 8, možda i u pola 8, mislim da ne bi trebalo kasnije.

Welcome to UNSA. :P

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 jul 2015, 23:11

Aha hvala :bow:

Mislio sam da ce ceka duze ta potvrda, tj. da naknadno dolazis po nju a ovako par minuta je super :salut:

Hvala na dobrodoslici :P

btw. Koliko se placa ljekarski ?

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 18 jul 2015, 23:18

Otelo je napisao/la:Koliko traje da se izvadi ljekarski i kad se otvara Zavod za zastitu studenata posto stizem ujutro u 6h busom i onda da prije najvece guzve odem to obaviti ?

samo da pitam posto vidim da si ti pisao a mene su isto neki pitali sto sad upisuju: zar se mora sad i ljekarski vaditi i predati i za sta im to treba?? ja kada sam upisivao nije to trebalo
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

LuisGarcia
Kontakt:

Post Postao/la LuisGarcia » 18 jul 2015, 23:19

Mozda si vanredan student pa nisi trebao,ja sam prije 4 godine upisao i tada su trebali redovni studenti vaditi ljekarski,ali vanredni ne.
Luis Garcia he drinks sangria,he came from Barca to bring us joy

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 jul 2015, 23:23

Champion1 je napisao/la:

samo da pitam posto vidim da si ti pisao a mene su isto neki pitali sto sad upisuju: zar se mora sad i ljekarski vaditi i predati i za sta im to treba?? ja kada sam upisivao nije to trebalo
Pise da mora, makar u PDF-u koji je objavljen na stranici FPN-a.

Nego, koliko kosta :P ?

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 18 jul 2015, 23:26

Otelo je napisao/la:
Champion1 je napisao/la:

Pise da mora, makar u PDF-u koji je objavljen na stranici FPN-a.

Nego, koliko kosta :P ?
pa ako je ko za vozacki onda je 50KM...

@LuisGarcia e onda je to to ;) moram obavijestiti ove da vade, da ne bi ja bio kriv :D
FORZA MILAN!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 jul 2015, 23:31

Pa kako 50, u Tz je to u domu zdravlja 10, dok npr na privatnim klinikama jedno 15..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 jul 2015, 23:31

Negdje sam vidio da je za studente 15KM, neki cjenovnik pa da provjerim :thumbup:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 jul 2015, 23:36

Ja cu poludit dok drzavni polozim :facepalm:
Željeznicar za život cijeli !

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 18 jul 2015, 23:38

tuzlak1987 je napisao/la:Pa kako 50, u Tz je to u domu zdravlja 10, dok npr na privatnim klinikama jedno 15..
50km ljekarski za vozacki, a ovo za fax mislim da je 15-20km tj. tako mi rekose :) uglavnom nije skupo :D jeste li pokupovali indexe ili to ide u septembru tek :D joj sve sam zaboravio kako to ide :D
FORZA MILAN!

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 18 jul 2015, 23:39

I ja mislim da je 15, ali ne sjećam se baš najbolje, nisam sigurna 100%

LuisGarcia
Kontakt:

Post Postao/la LuisGarcia » 18 jul 2015, 23:42

Aj polagano,najlakse se upisati to i budala zna.
Luis Garcia he drinks sangria,he came from Barca to bring us joy

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 18 jul 2015, 23:42

tuzlak1987 je napisao/la:Pa kako 50, u Tz je to u domu zdravlja 10, dok npr na privatnim klinikama jedno 15..
10 je i bilo na na Plavoj poliklnici kad sam ja vadio prije 4 god.
zavrsio sve za 30 sec. :rol:
kaze doktor 'si inace zdrav, ja : jesam, 'si imao kakvu tezu bolest, ja : nisam
udari pecat i kaze to je to :lol:

@Champio Index kupujes kad se upisujes
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 18 jul 2015, 23:47

Za ovo vrijeme sto studiram vidio sam da ce izmisliti 101 nacin samo da izvuku pare, od upisa, pokusaja povecanja upisnine, prijava za svaki ispit, pa knjiga koje "morate" imati i drugih raznih stvari da ne kazem gluposti. al kako kazu izdrzat ce Salko i ovo malko :D
FORZA MILAN!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 jul 2015, 23:49

Hvala svima na odgovorima :salut:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 12 gostiju.