Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Studiranje
Nisam gledao te informatore no valjda bi bilo logicno da im pise iz kojih knjiga da se pripremaju i koju litiraturu da koriste pa ko moze da nauci nek nauci i to mora biti tako jer nisu svi isli u medicinsku skolu pa da znaju uvod u anatomiju i ostale strucne predmete za medicinu.
Pomoc, smjernice -da
Pitanje- ne
Pomoc, smjernice -da
Pitanje- ne
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
U informatoru pisu pitanja i odgovori. Prosle godine je sve bilo iz informatora, cak i redoslijed odgovora. Znaci ako je tacan odg iz nekog pitanja bio pod c) u informatoru, bio je pod c) i na prijemnom.Otelo je napisao/la:Nisam gledao te informatore no valjda bi bilo logicno da im pise iz kojih knjiga da se pripremaju i koju litiraturu da koriste pa ko moze da nauci nek nauci i to mora biti tako jer nisu svi isli u medicinsku skolu pa da znaju uvod u anatomiju i ostale strucne predmete za medicinu.
Pomoc, smjernice -da
Pitanje- ne
**** ti tog buduceg doktora da ti **** ako pravi proteste jer mu nije takav prijemni bio.
Vide djeca lagano pa ih se oko 450 prijavilo, e ako se hoce prijavit izvolite ucit sve knjige iz biologije,hemije,fizike sva 4 razreda. Eto vam literature gamad neradnicka.
@otelo ovaj drugi pasus nije upucen tebi

Nad tobom sunce najljepše sja
Pozz, zanima me je li iko uzimao ovaj studentski kredit, tacnije me zanima koliko se cekaju pare nakon sto se posalje zahtijev ili sta vec?
Koliko traje da se izvadi ljekarski i kad se otvara Zavod za zastitu studenata posto stizem ujutro u 6h busom i onda da prije najvece guzve odem to obaviti ?
Btw. UNSA je u pitanju da ne bi bilo kakve zabune

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma to se brzo zavrsi. Ne znam kad se otvara, ali kad dodjes gore zavisi koliko raje ima prije tebe. Kad dodjes na red, obavis par rutinskih pregleda i dobijes potvrdu.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
15 min u nekim normalnim okolnostima, a nekad bude gužva pa se čeka i sat. Treba nešto popuniti, pa ići u jednu sobu, pa onda u drugu kod doktora.Otelo je napisao/la:Koliko traje da se izvadi ljekarski i kad se otvara Zavod za zastitu studenata posto stizem ujutro u 6h busom i onda da prije najvece guzve odem to obaviti ?
Vjerovatno u 8, možda i u pola 8, mislim da ne bi trebalo kasnije.
Welcome to UNSA.

Aha hvala
Mislio sam da ce ceka duze ta potvrda, tj. da naknadno dolazis po nju a ovako par minuta je super
Hvala na dobrodoslici
btw. Koliko se placa ljekarski ?

Mislio sam da ce ceka duze ta potvrda, tj. da naknadno dolazis po nju a ovako par minuta je super

Hvala na dobrodoslici

btw. Koliko se placa ljekarski ?
samo da pitam posto vidim da si ti pisao a mene su isto neki pitali sto sad upisuju: zar se mora sad i ljekarski vaditi i predati i za sta im to treba?? ja kada sam upisivao nije to trebaloOtelo je napisao/la:Koliko traje da se izvadi ljekarski i kad se otvara Zavod za zastitu studenata posto stizem ujutro u 6h busom i onda da prije najvece guzve odem to obaviti ?
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
- LuisGarcia
- Kontakt:
Mozda si vanredan student pa nisi trebao,ja sam prije 4 godine upisao i tada su trebali redovni studenti vaditi ljekarski,ali vanredni ne.
Luis Garcia he drinks sangria,he came from Barca to bring us joy
Pise da mora, makar u PDF-u koji je objavljen na stranici FPN-a.Champion1 je napisao/la:samo da pitam posto vidim da si ti pisao a mene su isto neki pitali sto sad upisuju: zar se mora sad i ljekarski vaditi i predati i za sta im to treba?? ja kada sam upisivao nije to trebaloOtelo je napisao/la:Koliko traje da se izvadi ljekarski i kad se otvara Zavod za zastitu studenata posto stizem ujutro u 6h busom i onda da prije najvece guzve odem to obaviti ?
Nego, koliko kosta

pa ako je ko za vozacki onda je 50KM...Otelo je napisao/la:Pise da mora, makar u PDF-u koji je objavljen na stranici FPN-a.Champion1 je napisao/la:samo da pitam posto vidim da si ti pisao a mene su isto neki pitali sto sad upisuju: zar se mora sad i ljekarski vaditi i predati i za sta im to treba?? ja kada sam upisivao nije to trebaloOtelo je napisao/la:Koliko traje da se izvadi ljekarski i kad se otvara Zavod za zastitu studenata posto stizem ujutro u 6h busom i onda da prije najvece guzve odem to obaviti ?
Nego, koliko kosta?
@LuisGarcia e onda je to to

FORZA MILAN!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa kako 50, u Tz je to u domu zdravlja 10, dok npr na privatnim klinikama jedno 15..
Negdje sam vidio da je za studente 15KM, neki cjenovnik pa da provjerim 

50km ljekarski za vozacki, a ovo za fax mislim da je 15-20km tj. tako mi rekosetuzlak1987 je napisao/la:Pa kako 50, u Tz je to u domu zdravlja 10, dok npr na privatnim klinikama jedno 15..

FORZA MILAN!
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
I ja mislim da je 15, ali ne sjećam se baš najbolje, nisam sigurna 100%
- LuisGarcia
- Kontakt:
Aj polagano,najlakse se upisati to i budala zna.
Luis Garcia he drinks sangria,he came from Barca to bring us joy
10 je i bilo na na Plavoj poliklnici kad sam ja vadio prije 4 god.tuzlak1987 je napisao/la:Pa kako 50, u Tz je to u domu zdravlja 10, dok npr na privatnim klinikama jedno 15..
zavrsio sve za 30 sec.

kaze doktor 'si inace zdrav, ja : jesam, 'si imao kakvu tezu bolest, ja : nisam
udari pecat i kaze to je to

@Champio Index kupujes kad se upisujes
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Za ovo vrijeme sto studiram vidio sam da ce izmisliti 101 nacin samo da izvuku pare, od upisa, pokusaja povecanja upisnine, prijava za svaki ispit, pa knjiga koje "morate" imati i drugih raznih stvari da ne kazem gluposti. al kako kazu izdrzat ce Salko i ovo malko 

FORZA MILAN!
Hvala svima na odgovorima