je li dovoljno okretan za jedan transfer u erzurum

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
To fanatica pitaj.
Pored toga,
Bravo , ja nisam htjeo pisat jer se balije ne razumiju u fudbal. Trybull i stiepermann su farketovi igraci iz njegove agencije. Guro ih je do daske zato i Jesu zadnji, a obojica nisu mogli igrat u njemackoj drugoj ligi. Samo gledaj sta pisu navijaci svaku utakmicu koji idu na utakmice. Pravi navijaci norwicha, uvijek traze maria jer znaju da je igracina i jedan od najboljih u prvih 11. Sretno doktore sve najboljeWandelanoite je napisao/la: ↑01 jan 2020, 17:44Najbolji veznjak Norwicha, da smrad Farke nije gurao polovne Njemce u prvu postavu naustrb veznjaka koji im je donio ulazak bili bi u sredini tabele.
Sheyi je napisao/la: ↑01 jan 2020, 17:39Fudbalski doktor Vrananavijavi redom trazili Vranu da igra i danas i trener morao poslusati zov naroda, svi vide kakav je to majstor osim kriminalaca od selektora
![]()
nek ima mjesta za elvu ćelu zvijezdu saudijske arabije robi i ostale muslimane a za Vranu nema mjesta u balijskoj reprezentaciji
![]()
![]()
Pa skim da igra eto Pjanić sa Bešićem ili Cimirotem, Elvom? Kako su Iniesta, Xavi igralli skupa pa i Xabi Alonso, šta su trebali španci da jednog drže na klupi jer eto imaju slične igrače i dosta kreativnosti, ovo samo kod nas ima da se pročita i nigdje više. Pa mi da imamo dva Ramosa, jednog bi držali na klupi jer eto ne mogu da igraju skupa dva ista štopera i onda bi gurali ZukanovićaTristan10 je napisao/la: ↑01 jan 2020, 20:02Nije onde nista vise mogao da uradi. Lopta prebrza ili noga kratka, ali odlicno je pratio. Sto se tice Vrancica, njegova igra i pozicija koju igra mi nekako najvise lici na ono sto Pjanic igra. Kao kreator igre. Dosta sam skeptican npr da bi on i Pjanic mogli da igraju zajedno, ali svakako dobijemo na sirini ekipe sa njim, sto je dosta bitno.
Ne mislim da ti je usporedba bas na mjestu, posto je Xavi kreator igre, Iniesta igrac koju sam ulazi u prostor, znaci blize golu, a Alonso ti je klasicni destruktivac. Ovako bi igrao sa dva Xavija ako se moze reci. Ono sto sam ja vidio da Vrancic igra istu ulogu za Norwich kao sto Pjanic za Juventus ili reprezentaciju. Meni je licno Cimirot igrac manje na terenu, ne mogu da vidim njegov ucinak, neki mogu, ja licno ne mogu. Treba ti jedan igrac destruktivac, da li je to Besic,Jajalo, Cimirot, igrac ko ti kreira igru ko Pjanic i Vrancic, jedan koji igra prema naprijed, a to su kao Gojak ili Krunic.Celtic je napisao/la: ↑01 jan 2020, 20:57Pa skim da igra eto Pjanić sa Bešićem ili Cimirotem, Elvom? Kako su Iniesta, Xavi igralli skupa pa i Xabi Alonso, šta su trebali španci da jednog drže na klupi jer eto imaju slične igrače i dosta kreativnosti, ovo samo kod nas ima da se pročita i nigdje više. Pa mi da imamo dva Ramosa, jednog bi držali na klupi jer eto ne mogu da igraju skupa dva ista štopera i onda bi gurali ZukanovićaTristan10 je napisao/la: ↑01 jan 2020, 20:02Nije onde nista vise mogao da uradi. Lopta prebrza ili noga kratka, ali odlicno je pratio. Sto se tice Vrancica, njegova igra i pozicija koju igra mi nekako najvise lici na ono sto Pjanic igra. Kao kreator igre. Dosta sam skeptican npr da bi on i Pjanic mogli da igraju zajedno, ali svakako dobijemo na sirini ekipe sa njim, sto je dosta bitno.![]()
![]()
![]()
Pa zamjena za Pjanketa nam i treba ko promrzlom migrantu vunene carape ... kad ga nema ili izadje ranije totalni raspad sistema ... svih 11 djeluju ko razbijena vojska bez dzenerala ... crna im majka kad se jednog dana oprosti ... njega Hodza nece moc zamjenit '...
bhfanatic14 je napisao/la: ↑01 jan 2020, 17:54Bravo , ja nisam htjeo pisat jer se balije ne razumiju u fudbal. Trybull i stiepermann su farketovi igraci iz njegove agencije. Guro ih je do daske zato i Jesu zadnji, a obojica nisu mogli igrat u njemackoj drugoj ligi. Samo gledaj sta pisu navijaci svaku utakmicu koji idu na utakmice. Pravi navijaci norwicha, uvijek traze maria jer znaju da je igracina i jedan od najboljih u prvih 11. Sretno doktore sve najboljeWandelanoite je napisao/la: ↑01 jan 2020, 17:44Najbolji veznjak Norwicha, da smrad Farke nije gurao polovne Njemce u prvu postavu naustrb veznjaka koji im je donio ulazak bili bi u sredini tabele.![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Drum, General505, lol89 i 60 gostiju.