Ha ha ha jao izvale dooooobre kraaaljuProbisvjet je napisao/la:Ja njih skoro ne razumijem. Kada sam tamo sporazumjevamo se pisuci.KenoRob je napisao/la:najbolje cice su Krajiske zivota mi.....Cazin, Kladusa, Bihac
ako prebrodis naglasak ostalo sve fantasticno
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
otorinolaringologija
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ja znam nekih koje su studirale/studiraju kod nasProbisvjet je napisao/la:Ja njih skoro ne razumijem. Kada sam tamo sporazumjevamo se pisuci.KenoRob je napisao/la:najbolje cice su Krajiske zivota mi.....Cazin, Kladusa, Bihac
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma starac, gluh. Razumiotorinolaringologija je napisao/la:Ha ha ha jao izvale dooooobre kraaaljuProbisvjet je napisao/la:Ja njih skoro ne razumijem. Kada sam tamo sporazumjevamo se pisuci.KenoRob je napisao/la:najbolje cice su Krajiske zivota mi.....Cazin, Kladusa, Bihac
PL provokacije, tema gdje možete pronaći šta gradove u BiH čini specifičnim, gdje su ćevapi najbolji, čije su djevojke anđeli a čije nisu, gdje se zaposliti. Kako je krenulo pojedinci će srodne duše tražiti ovdje, a ne npr na teletextu gdje se i traži

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- ElCartel11
- Kontakt:
Nediraj mi KrajinuProbisvjet je napisao/la:Ja njih skoro ne razumijem. Kada sam tamo sporazumjevamo se pisuci.KenoRob je napisao/la:najbolje cice su Krajiske zivota mi.....Cazin, Kladusa, Bihac
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Gdje se zaposliti?Ajzea je napisao/la:PL provokacije, tema gdje možete pronaći šta gradove u BiH čini specifičnim, gdje su ćevapi najbolji, čije su djevojke anđeli a čije nisu, gdje se zaposliti. Kako je krenulo pojedinci će srodne duše tražiti ovdje, a ne npr na teletextu gdje se i traži![]()
![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Lukavica Gavru Principa.DoeTz je napisao/la:Banja Luka ima DodikaSuki46 je napisao/la:Mostar vise mostovaaDoeTz je napisao/la:Sarajevo ima vise stanovnika![]()
Tuzla ima vise crkvi![]()
![]()
eee jbgPappy je napisao/la:Lukavica Gavru Principa.DoeTz je napisao/la: Banja Luka ima DodikaPrc
![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Imal posla iđe ?DoeTz je napisao/la:Gdje se zaposliti?Ajzea je napisao/la:PL provokacije, tema gdje možete pronaći šta gradove u BiH čini specifičnim, gdje su ćevapi najbolji, čije su djevojke anđeli a čije nisu, gdje se zaposliti. Kako je krenulo pojedinci će srodne duše tražiti ovdje, a ne npr na teletextu gdje se i traži![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cuvala bi dijete...

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pricuvaj komsiju klizi u provaliju hahaMortemHz je napisao/la:Cuvala bi dijete...![]()
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Prije ćeš naći na ovoj temi nego na biroushaman7 je napisao/la:Imal posla iđe ?DoeTz je napisao/la:Gdje se zaposliti?Ajzea je napisao/la:PL provokacije, tema gdje možete pronaći šta gradove u BiH čini specifičnim, gdje su ćevapi najbolji, čije su djevojke anđeli a čije nisu, gdje se zaposliti. Kako je krenulo pojedinci će srodne duše tražiti ovdje, a ne npr na teletextu gdje se i traži![]()
![]()
![]()
Tebe taj "komšija" bez vazelina guzio izgledasolinas je napisao/la:Pricuvaj komsiju klizi u provaliju hahaMortemHz je napisao/la:Cuvala bi dijete...![]()
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
kakva su pravila što se reflektora tiče? da li se može igrati pod 3? da li je moguće izvesti da sarajevo, željo i sloboda skinupo jedan reflektor i pošalju ga u vrapčiće pa da i ovi dobiju dojam da žive u 21. stoljeću?
goveđigulašmajka
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Da li to komsija iz skutorije pokusava opet biti smijesan i trudi se biti u centru paznje ?rigotina je napisao/la:kakva su pravila što se reflektora tiče? da li se može igrati pod 3? da li je moguće izvesti da sarajevo, željo i sloboda skinupo jedan reflektor i pošalju ga u vrapčiće pa da i ovi dobiju dojam da žive u 21. stoljeću?
da trudi se ali mu ne ide,opet..
#musvdg
evo tvoju sam paznju privukao1922VFC1981 je napisao/la:Da li to komsija iz skutorije pokusava opet biti smijesan i trudi se biti u centru paznje ?rigotina je napisao/la:kakva su pravila što se reflektora tiče? da li se može igrati pod 3? da li je moguće izvesti da sarajevo, željo i sloboda skinupo jedan reflektor i pošalju ga u vrapčiće pa da i ovi dobiju dojam da žive u 21. stoljeću?
da trudi se ali mu ne ide,opet..![]()
goveđigulašmajka
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Vidim vise od 50 ljudi aktivnih ovdje a tvoj ovaj post niko ne komentarise pa se solidarisao s tobom kockastoglavi..rigotina je napisao/la:evo tvoju sam paznju privukao1922VFC1981 je napisao/la:Da li to komsija iz skutorije pokusava opet biti smijesan i trudi se biti u centru paznje ?rigotina je napisao/la:kakva su pravila što se reflektora tiče? da li se može igrati pod 3? da li je moguće izvesti da sarajevo, željo i sloboda skinupo jedan reflektor i pošalju ga u vrapčiće pa da i ovi dobiju dojam da žive u 21. stoljeću?
#musvdg
pa nećemo se zar vrijeđati. Nisam ja kriv što vam je infrastruktura na razini drugoligaša iz zapadne sahare. samo pokušavam pomoći. trebalo bi neku akciju na forumu napravit, svi po marku1922VFC1981 je napisao/la:Vidim vise od 50 ljudi aktivnih ovdje a tvoj ovaj post niko ne komentarise pa se solidarisao s tobom kockastoglavi..rigotina je napisao/la:evo tvoju sam paznju privukao1922VFC1981 je napisao/la:uote
Da li to komsija iz skutorije pokusava opet biti smijesan i trudi se biti u centru paznje ?
goveđigulašmajka
Pozdravlja vas Ordagic, kaze strah ga u Zeljeznicar bilo, da ne bude hide ya children hide ya wifez kad Gredin Ajfel krene
Nullius in verba
-
1922VFC1981
- Kontakt:
@rigotina
Znam ja da bi ti dao koju marku za nekadasnji najdrazi klub svoje citave porodice,dzaba covic puni glavu kad srce vuce na drugu stranu.Uzivaj

Znam ja da bi ti dao koju marku za nekadasnji najdrazi klub svoje citave porodice,dzaba covic puni glavu kad srce vuce na drugu stranu.Uzivaj
#musvdg
bacim ja i cigi marku na ulici, tako ti to dođe nekako, slično1922VFC1981 je napisao/la:@rigotina
Znam ja da bi ti dao koju marku za nekadasnji najdrazi klub svoje citave porodice,dzaba covic puni glavu kad srce vuce na drugu stranu.Uzivaj![]()
![]()
goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.