Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Bio sam protiv toga prije da Dilaver dobije poziv, jer je stvarno rijetko igrao. Ali momak igra sve cesce i cesce, u zadnje 3 utakmice Lige Prvaka bio starter, dok u ligi ponekad odmara, i mislim da je zasluzio poziv u reprezentaciji. Svakako bolji od Avdije.
To će se desiti vrlo brzobosnas_ je napisao/la:Dilaver mora dobiti poziv u reprezentaciju,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
gdje je onaj insider za Hrgotu, radi l' se šta
je l' se odlučio više za koga će igrati
Dilaver svakako da dobije poziv, od Avdije ne može biti gori sve i da hoće 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nije mi jasno zasto se spominje sam Emir, Leovac je zasluzio poziv vise od njega, ista im je situacija???
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- legenda reala
- Kontakt:
Čuj što Emir titulu prvaka slavi ogrnut bh zastavom, ovog nisam vidio 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dilaver je mlađi 3 godine, odigrao je više utakmica ove sezone, lijevog beka imamo odlično a na desnom beku je Avdija koji zaista nema šta da traži u reprezentaciji. I najvažnije od svega Dilaver je rekao da mu je želja da igra za BiH, dok to Leovac nije uradio.Sabinho je napisao/la:Nije mi jasno zasto se spominje sam Emir, Leovac je zasluzio poziv vise od njega, ista im je situacija???
DRUG NEBI TI PUNCA
Teško je bilo očekivati da će Atajić ući u igu kad njegov klub gubi 6:0.
Rijetko će trener posegnuti za mladim i nezrelim igračem u utakmici gdje njegov klub igra loše i gubi sa par golova razlike. Taj mladi igrač će se osjećati krivim za rezultat kao i svaki drugi koji je igrao.
Psihologija.
Rijetko će trener posegnuti za mladim i nezrelim igračem u utakmici gdje njegov klub igra loše i gubi sa par golova razlike. Taj mladi igrač će se osjećati krivim za rezultat kao i svaki drugi koji je igrao.
Psihologija.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Cuj nema sta da trazi. Trazi covjek transfer u Sassuolobagrcavi je napisao/la:
Dilaver je mlađi 3 godine, odigrao je više utakmica ove sezone, lijevog beka imamo odlično a na desnom beku je Avdija koji zaista nema šta da traži u reprezentaciji. I najvažnije od svega Dilaver je rekao da mu je želja da igra za BiH, dok to Leovac nije uradio.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Nije mi jasno zasto se spominje sam Emir, Leovac je zasluzio poziv vise od njega, ista im je situacija???

Jesul ovo orlovi?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kako god, mislim da bi se Dilaver trebao i morao isprobati ispred Avdije 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Joj da hoce doci ta prijateljska pa da pozove bilo kojeg novog ili njih 2-3 da ih proba, a sve i da to uradi opet ne bi bilo zadoboljnih jer bi rekli "e sto je zvao ovog a ne ovoga".
Trebaju nam novi to stoji, ali ja govorim o mentalitetu i bezobrazluku, pocevsi od toga ko se sve gura u reprezentaciju do toga da se oko pojedinih bas pretjeruje kao da su world class.
Trebaju nam novi to stoji, ali ja govorim o mentalitetu i bezobrazluku, pocevsi od toga ko se sve gura u reprezentaciju do toga da se oko pojedinih bas pretjeruje kao da su world class.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 11 dec 2013, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Momak od 22 god koji IGRA u LP, jos igra na dvije kriticne pozicije , desni bek i zadnji vezni se MORA pozvati i uzeti u razmatranje, kratko i jasno...
al tu je problem sto Safetu desni bek uopce nije kriticna pozicija dok je Vrse i sto Dilaver ne igra u Hajduku
al tu je problem sto Safetu desni bek uopce nije kriticna pozicija dok je Vrse i sto Dilaver ne igra u Hajduku
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Austrija koliko ja vidim.Mozambik je napisao/la:Jesul ovo orlovi?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
A jel Kaja Rogulj standardan prvotimac, on je ako me sjecanje sluzi svojevremo igrao u nekad dobrostojecem premjerligasu Posusju.
- Goalgetter
- Kontakt:
Promjenio drzavljanstvo, i uzeo Austrijski pasos prije 2-3 godine. Znaci, sve i da hoce, ne moze igrati za nas.Mozambik je napisao/la:Jesul ovo orlovi?
Na zalost zelje su jedno a realnost drugo. Bojim se da ce mo jos "dugo" gledati Svrsajevica kako sparta os sesnesterca do sesnesterca po x putaultrasstyle_tz je napisao/la:Momak od 22 god koji IGRA u LP, jos igra na dvije kriticne pozicije , desni bek i zadnji vezni se MORA pozvati i uzeti u razmatranje, kratko i jasno...
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Ne znam gdje cupate samo ove pokemone da debituju za repku u tridesetima i to sad tik pred SP. Ako koga treba sad isprobavati pa i povesti na SP to trebaju biti mladi igraci tipa Dilaver, Hrgota koji mogu u narednih 10 god biti nosioci repkeAstren je napisao/la:A jel Kaja Rogulj standardan prvotimac, on je ako me sjecanje sluzi svojevremo igrao u nekad dobrostojecem premjerligasu Posusju.
Zadnja izmjena: xxh2o, dana/u 12 dec 2013, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Odakle samo iskacu pokemoni poput tebexxh2o je napisao/la:Ne znam gdje cupate samo ove pokimone da debituju za repku u tridesetima i to sad tik pred SP. Ako koga treba sad isprobavati pa i povesti na SP to trebaju biti mladi igraci tipa Dilaver, Hrgota koji mogu u narednih 10 god biti nosioci repkeAstren je napisao/la:A jel Kaja Rogulj standardan prvotimac, on je ako me sjecanje sluzi svojevremo igrao u nekad dobrostojecem premjerligasu Posusju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
hajde umij se dodi tobeSabinho je napisao/la:Odakle samo iskacu pokemoni poput tebexxh2o je napisao/la:Ne znam gdje cupate samo ove pokimone da debituju za repku u tridesetima i to sad tik pred SP. Ako koga treba sad isprobavati pa i povesti na SP to trebaju biti mladi igraci tipa Dilaver, Hrgota koji mogu u narednih 10 god biti nosioci repkeAstren je napisao/la:A jel Kaja Rogulj standardan prvotimac, on je ako me sjecanje sluzi svojevremo igrao u nekad dobrostojecem premjerligasu Posusju.