Samo sam joj prenio utiske sa foruma, da je ne zaslužujemobagrcavi je napisao/la:A Virtu dragi đe ćeš se ovoj nabacivati vidi je, pravi sportski tip, glava joj ko kopcka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Samo sam joj prenio utiske sa foruma, da je ne zaslužujemobagrcavi je napisao/la:A Virtu dragi đe ćeš se ovoj nabacivati vidi je, pravi sportski tip, glava joj ko kopcka
najjača noć na forumu u historiji - HAHAHAHAHAVirtu4l je napisao/la:Definitivno najjača noć na forumu u historijiCartman je napisao/la:Jadna ova Arnela, nista joj nije bilo jasno tih dana. I Nerminovic je izdominirao tada.Mislim da curi ni danas ništa nije jasno
Jedno je računati na nekoga na toj poziciji u slučaju nužde, a sasvim drugo davati mu prednost u odnosu na igrača kojem je to prije svega prirodna pozicija, koji je godinama bio glavni igrač u našoj odbrani, koji trenutno igra u Bundesligi, u Ligi Prvaka, i to na veoma visokom nivou. Takav Spahić i takav čovjek u odbrani nam je trenutno itekako potreban. To su činjenice.Virtu4l je napisao/la:Kad neko bez greške odigra na nekoj poziciji, naravno da treba računati na njega. Plus što je skoro deset godina mlađi.
Virtu4l je napisao/la:Definitivno najjača noć na forumu u historijiCartman je napisao/la:Jadna ova Arnela, nista joj nije bilo jasno tih dana. I Nerminovic je izdominirao tada.Mislim da curi ni danas ništa nije jasno
A "Mandrax jel te stid"Virtu4l je napisao/la:Pa često mi upadnemo u ludovanje, a tada je bilo baš ekstremno.
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Nemoj te virtu. Ne pljuje on bez razloga Kapitena. Ipak mu je Emir ukrao ljubav zivota.
Virto se je udvarao curi, ali Arnela je izabrala kapitena.
Yebi ga virto, ipak je 'lepi nas Emir" prevelika konkurencija. Zivot ide dalje, doci ce i druga. Izdrzi Virtl
Interesantna teorijaJuventinisimo je napisao/la:Pape mu je najvise pomogao sa ovim produzenjem ugovora,pozivajuci ga u repku i nakon sto se oprostio od nje...