Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
Warrick
-
Kontakt:
Veloso i Diarra su nam jako blizu i ima nekakih glasina cak i za Destra........
VELOSO E NON DESTRO
"Questa serata porterà qualche giocatore del Genoa al Milan". Così ha detto Galliani facendo pensare a Mattia Destro. Ma il colpo rossonero proveniente dalla Liguria potrebbe essere in realtà il centrocampista della nazionale portoghese, Miguel Veloso.
Jedan od ove dvojice ce veceras biti Milanov igrac navodno to je Veloso.
Haj zavrsi ga Ćelo mene ti

-
IlPrincipe
-
Kontakt:
Postao/la IlPrincipe » 30 jun 2012, 17:28
Veloso je zvjerka, konačno se počinju praviti prave stvari u Milanu, polako sve ide na bolje i bolje.
Dolaskom Diarre,Velosa i Destra Milan bi procvjetao

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
-
Warrick
-
Kontakt:
IlPrincipe je napisao/la:Veloso je zvjerka, konačno se počinju praviti prave stvari u Milanu, polako sve ide na bolje i bolje.
Dolaskom Diarre,Velosa i Destra Milan bi procvjetao

Destro sumnjam da ce doci,mislim da je on smokescreen za Velosa,al moze Miguel mozeeeeeeee

-
nesta13
-
Kontakt:
cito sam za diaru za je miljama udaljen od milana, a problem je ugovor naime njegova primanja u realu su 4,5 miljuna eura sto nama predstavlja veliki problem.
-
IlPrincipino
-
Kontakt:
Postao/la IlPrincipino » 30 jun 2012, 18:50
Preziosi:
"We haven't spoken about Destro with Galliani."
Preziosi:
"I don't know which country Veloso will go to, but I don't think that it will be Italy. Perhaps it's best that he goes abroad."
šteta bi bilo pustiti Velosa da ide iz Italije.Dobar je to igrač.Sigurno ima mjesta barem u jednom Laziu ako ne i u Romi, Milanu,...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
-
Warrick
-
Kontakt:
IlPrincipino je napisao/la:Preziosi:
"We haven't spoken about Destro with Galliani."
Preziosi:
"I don't know which country Veloso will go to, but I don't think that it will be Italy. Perhaps it's best that he goes abroad."
šteta bi bilo pustiti Velosa da ide iz Italije.Dobar je to igrač.Sigurno ima mjesta barem u jednom Laziu ako ne i u Romi, Milanu,...
Ma osvanut ce on u Milanu ovako je bilo i za Acerbija ista stvar,Milan ce ga vidjeti al samo na tribinama i onda zviz,dodje kod nas...uglavnom vidjet cemo sta ce biti na kraju od svega ja nesta mislim da ce zavrsiti kod nas.
-
baresi#6
-
Kontakt:
velosa ne smatram nekim strašnim igračem mada bi bio dobro pojačanje. diarra je ono što treba milanu.
seedorf je sad službeno igrač botafoga.
od danas, dakle 1. jula, montolivo, traore i constant službeno su igrači milana.
joj jes mi krivo što milan ne dovede mlađahnog lucia strašan je igrač jedan od najboljih stopera i definitivno bolji od alvesa.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
betton
-
Kontakt:
Prema današnjim informacijama španskih medija, čelnici Milana i madridskog Reala blizu su dogovora u vezi sa transferom veziste kraljevskog kluba Lasane Dijare.
Francuz je bio u pregovorima sa moskovskim Spartakom, ali je navodno došlo do određenih problema što bi mogli da iskoriste ''Rosoneri'' i tako nađu rešenje u veznom redu.
Iz Milana još uvek nema potvrde ove informacije, ali sudeći po španskim izvorima, Madriđani su spremni da ''poguraju'' realizaciju ovog transfera.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
-
Federer
-
Kontakt:
Lass je odličan igrač, ali mislim da vama treba i jedan kreativac. Lass + jedan kreativac, e to bi vec pravi posao bio.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
-
senad_flamin
-
Kontakt:
Postao/la senad_flamin » 01 jul 2012, 11:34
Inzaghi,Nesta i Zambrotta od danas su slobodni igrači !
Treba spomenuti i odlazak Seedorfa,polako se rješavamo ovih starijih (35+) igrača
Konačno se nešto radi kako treba u ovom klubu.
Forza Milan!
EDIT: Mi jednostavno igramo takvu formaciju sa 3 u vezi,taj zadnji vezni ili će biti kreativac ili "razbijač" nikako oboje jer jednostavno teško je naći takvog.(mada takav igrač bi bio najbolji "sa obje karakteristike" ali stvarno teško da dovedu takvog, Vidal je npr. taj igrač)
Pirlo je bio odličan kreativac ali nije bio neko od koga se očekivalo da sjecka napade i "uzima" lopte protivnku.
Imamo Montoliva da nadoknadi tog kreativca.
-RIVALDO-
-
Titova-Juga
-
Kontakt:
Postao/la Titova-Juga » 01 jul 2012, 12:08
Federer je napisao/la:Lass je odličan igrač, ali mislim da vama treba i jedan kreativac. Lass + jedan kreativac, e to bi vec pravi posao bio.
Pa to svakako i PRIMARNO, ali kako objasniti dvojici debilnih celavaca...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
-
baresi#6
-
Kontakt:
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
betton
-
Kontakt:
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
-
baresi#6
-
Kontakt:
mora da ignazio trpa militovu sestru ili ženu ili nešto 3. pošto nema logičnog objašnjenja
nego šta si zakuhao tamo na temi

sad će juventini džaba banove pobrati
ti si betton kriv što je izbio WW2 kako ne shvaćaš?
p.s. pošalji mi na pm barem da se nasmijem

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
betton
-
Kontakt:
A nisam nista posebno uradio.Samo sam postavio sliku,kao i ovdje,da se raja malo nasmije.Medjutim,neki su to pogresno protumacili i eto ti ga...
-
IlPrincipe
-
Kontakt:
Postao/la IlPrincipe » 01 jul 2012, 19:34
Ipak su opet bacili bombu, treći dres opet crn

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
-
underPFC
-
Kontakt:
Mnogo su se uzdigle čamuge iz Afrike kada su u pitanju prelasci iz Primere u Seriu A ili Bundesligu.....Nije to samo slučaj sa Lass,ima ih još dosta....Naravno Real je Real (definitivno raj za fudbalere).
Pitanje je samo može li ACM ponoviti vrhunsku kupovinu ovog leta,kao što je to bio slučaj u sezoni kad su doveli Thiaga Silvu?
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
-
meho-medo
-
Kontakt:
Milan je primio preostalih € 7m od Real Madrida (Kaka), 1,2 € od Zaragoze (Oliveira), a € 4m od Schalke 04 (Huntelaar).! Danas bi trebao da bude sastanak izmedju Gallianija i agenta T.Silve u vezi povecanja plate , a pise se i o tome da se Berlusconi predomislio ,i jos sam procitao da je Leonardo izjavio da su postigli dogovor sa T.Silvom jos samo cekaju na Milan , i ako se ko sjeca 2009 kada je T.Silva stigao u Milan,te godineje bio na korak od prelaska u Inter T.Silva,ali tada je Leonardo(u to vrijeme bio scout u Milanu) nazvao je T.Silvu i Silva je se predomislio i potpisao je za Milan ,nismo trebali pustiti Leonarda

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
-
ronaldo99
-
Kontakt:
i danas trebaju barci uplatiti 8mil eura za zlatana

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []