Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

Leader
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Leader » 11 jan 2011, 16:54

EdinTM87 je napisao/la:Upravo to, ne mozes gledati prema jednoj tekmi, svako mora imati los dan... Kada bi se gledao omjer ko je bolje igrao izmedju Ronalda i Messija, to bi bilo 17:1 ili nesto slicno...
:roll:
Ronaldo nešto često ima "loš dan" kada igra vs. Barcelone :!:
EdinTM87 je napisao/la:U El Clasicu, mi smo imali grozan dan, a Barcelona odlican dan.. Sljedeci se igra na Bernabeu i bit cemo jaci za Kaku..
Ima vremena do tada.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 11 jan 2011, 16:56

[youtube][/youtube]
Nevjerovatno koliko nam moze falit jedan igrac,
Najbolji Blancos u zadnjih pet godina po mojoj slobodnoj procjeni..

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 jan 2011, 17:00

L_blancos je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jooj, pa kad neki pocnu pricat' da je Benzema bolji :lol:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 jan 2011, 17:03

Bas sam zaboravio ove drama golove,hvala na podsjetnici :D

One and only Pipita :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 11 jan 2011, 17:04

Nail for Real je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jooj, pa kad neki pocnu pricat' da je Benzema bolji :lol:
Ma Panjzemu udarila slava u glavu, ima para da se qrci do kraja zivota sto bi se sad trudio..
To su ti uglavnom razmazeni navijaci koji ekipu grade po Menageru..

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 jan 2011, 17:07

A najjace im je kad navode da Benzema nema prilike da igra, kako se jos nije uklopio.... :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 11 jan 2011, 17:09

KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:
Leader je napisao/la: Pišemo o Ballon d'Or, a tu se gleda kalendarska 2010. godina. Tako da ne računam nastupe/golove u 2011. godini. Tako da Ronaldu oduzmi 5 golova, a Messiu 1. Za ove golove će oni dobiti nagradu sljedeće godine.

Znači, u 2010. godini poslije SP Messi ima 27 gola (17 La Liga, 4 Kup i 6 LP), C.Ronaldo 26 gola (18 La Liga, 4 Kup i 4 LP), s tim da Messi još ima više asistencija i osvojio je jedan trofej nakon SP (španjolski Superkup).

Tako da ja mislim da je Leo i po statistici bolji od CR nakon SP :geek:

Vidjet ćemo kako će ova sezona završiti za Barcelonu i Real, ko bude imao uspješniju sezonu, njihov igrač na godinu osvaja Ballon d'Or :!:
Od kud tebi podatak da je CR zabio 18 golova u Ligi? Dodaj mu jos 4, ustvari 5, i doci ces do ispravnog podatka. Ne moze... Ronaldo je u ovoj polusezoni bolji od Messija i to niko ne moze osporit, usput, negdje procitah da je Ronaldov MVP ucinak dosta veci od Messijevog za sada.
Pročitaj ponovno moj post.

18 golova u La Ligi je zabio u kalendarskoj 2010. godini, 5 ih je zabio u 2011.

MVP učinak u sezoni 2010/2011:

Messi
La Liga 15 nastupa 18 golova i 12 asista
Kup 5 nastupa 4 golova i 2 asista
Liga prvaka 6 nastupa 6 golova i 1 asista
Ukupno: 26 nastupa 28 golova i 15 asista

C.Ronaldo
La Liga 18 nastupa 23 golova i 6 asista
Kup 3 nastupa 4 golova i 1 asista
Liga prvaka 6 nastupa 4 golova i 2 asista
Ukupno: 27 nastupa 31 golova i 9 asista
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 11 jan 2011, 17:10

Jarane izvini al tusis nas.. Bolji je Messi eto osvojio je sve sto se moze osvojit, CR mu nije ni do koljena..
Zadovoljan ? Aj sad zdrao..

KiNg_SeRgiO_RaMoS
Kontakt:

Post Postao/la KiNg_SeRgiO_RaMoS » 11 jan 2011, 17:11

Benzema ima vise talenta i potencijala od Higuaina, ali je ovaj uporan ko mazga i zato je uspio i upisat ce se u povijesti Reala kao jedan od najboljih napadaca ikada (za 10-ak godina), i treba shvatiti cinjenicu da su njemu tek 23. godine!

I... ovo koliko god pogledam puta, najezim se :D
[youtube][/youtube]

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 11 jan 2011, 17:12

Leader je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Upravo to, ne mozes gledati prema jednoj tekmi, svako mora imati los dan... Kada bi se gledao omjer ko je bolje igrao izmedju Ronalda i Messija, to bi bilo 17:1 ili nesto slicno...
:roll:
Ronaldo nešto često ima "loš dan" kada igra vs. Barcelone :!:
Odigrao je tri tekme protiv Barcelone za Real, u prvoj je imao dosta prilika, suteva iz daljine.. U drugoj igrao povrijeden i izasao na pocetku drugog poluvremena i u ovoj zadnjoj je bash imao los dan..

A za Manchester.. U finalu kada je Man osvojio, odigrao je dosta dobro, kada je Barca osvojila (neki dan sam gledao snimak te tekme) odmah na pocetku je imao slobodnjak sa 30-tak metara, koji je Valdes jedva odbio, zatim jos nekoliko opasnih suteva iz daljine..
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 jan 2011, 17:17

KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Benzema ima vise talenta i potencijala od Higuaina, ali je ovaj uporan ko mazga i zato je uspio i upisat ce se u povijesti Reala kao jedan od najboljih napadaca ikada (za 10-ak godina), i treba shvatiti cinjenicu da su njemu tek 23. godine!

[youtube][/youtube]
Daj molim te, umij se hladnom vodom pa ponovo dodji. Benzema ima vise potencijala od Higuaina? To je smijesna izjava. Pa eboga ti, taj potencijal se morao razviti za ove dvije godine...dok je Higuain odma' pokaz'o klasu u Realu cim je stigao, dao nekoliko kljucnih golova ( naravno, nije bio starter pored Ruuda i Raula ) i to sa samo 19 godina. Cuj veci potencijal Benzema :roll: :lol:

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 11 jan 2011, 17:19

Benzema je pokazivao potencijal igrajuci protiv tamo nekih provincijalnih francuza i trgovaca iz Maroka koji su silom prilika igrali za smijesne francuske prvoligase, a Pipita se izborio za startnu postavu pored RvN i Raula i bio sa 20 godina najbolji strijelac i asistent Reala.. Mislim da to dovoljno govori..

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 11 jan 2011, 17:20

Samo cu reci sramota sto je sinoc nagradu dobio Messi a ne Xavi o Iniesta koji su imali kompletnu dobru sezonu.. 8-) FIFA smijesna, isto se desilo kad je M.Owen odnio nagradu zlatna lopta a Raul zavrsio 2, 2001 8-)

Dobro je Marca napisala na naslovnici FIFA=BLATER u mijesec dana unistili spanjolski fudbal nisu im dali SP, nisu dali ni Xavi ni Iniesti, nisu dali ni V.Del Bosque o Pep.G :? Messi ??wtf smijesno

[youtube][/youtube] Xavi i Iniesta tuzni :cry: Messi mala p..sav sretan pri dolasku kuci :oops:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 11 jan 2011, 17:26, ukupno mijenjano 4 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 jan 2011, 17:21

L_blancos je napisao/la:Benzema je pokazivao potencijal igrajuci protiv tamo nekih provincijalnih francuza i trgovaca iz Maroka koji su silom prilika igrali za smijesne francuske prvoligase, a Pipita se izborio za startnu postavu pored RvN i Raula i bio sa 20 godina najbolji strijelac i asistent Reala.. Mislim da to dovoljno govori..
Ruku na srce, Higuain je iskoristio odsustvo Ruuda, nije ga bas istisnuo. Ali pokazao se dobro. Dok Benzema nije, iako je imao itekako vremena.

KiNg_SeRgiO_RaMoS
Kontakt:

Post Postao/la KiNg_SeRgiO_RaMoS » 11 jan 2011, 17:29

KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Benzema ima vise talenta i potencijala od Higuaina, ali je ovaj uporan ko mazga i zato je uspio i upisat ce se u povijesti Reala kao jedan od najboljih napadaca ikada (za 10-ak godina), i treba shvatiti cinjenicu da su njemu tek 23. godine!

[youtube][/youtube]
Daj molim te, umij se hladnom vodom pa ponovo dodji. Benzema ima vise potencijala od Higuaina? To je smijesna izjava. Pa eboga ti, taj potencijal se morao razviti za ove dvije godine...dok je Higuain odma' pokaz'o klasu u Realu cim je stigao, dao nekoliko kljucnih golova ( naravno, nije bio starter pored Ruuda i Raula ) i to sa samo 19 godina. Cuj veci potencijal Benzema :roll: :lol:
Ojjj Boze dragi, ja skim god sam pricao svak mi kaze da je Benzema veci talenat od Higuaina, i to je cinjenica. I ne kazem da je Benzema bolji od njega, ali da je veci talenat - jeste.

A ovaj sto prica za Marokanece i polovne klubove... kome je to Higuain zabijo? Espanyolu i Tenerifeu? Benz je zabio i Barci i Manchesteru i Romi i jos mnogim velikanima Europskog nogometa.

Da me nebi hvatali opet, ponovicu Higuaina smatram boljim igracem od Benzeme.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 jan 2011, 17:32

Stani malo, kada ima toliki potencijal, onda da ocekujemo mi od njega da eksplodira jedne sezone i da postigne 30 golova ( napominjem te da je Higuain dao i vise :twisted: ). Taj potencijal, kako ti kazes, mora se negdje ispoljiti...Al' ne, on je razvaljivao u Francuskoj Ligi, dosao u Spaniju i nije se vidio. Potencijal :lol: :lol: :lol:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 11 jan 2011, 17:36

Nail for Real je napisao/la:Stani malo, kada ima toliki potencijal, onda da ocekujemo mi od njega da eksplodira jedne sezone i da postigne 30 golova ( napominjem te da je Higuain dao i vise :twisted: ). Taj potencijal, kako ti kazes, mora se negdje ispoljiti...Al' ne, on je razvaljivao u Francuskoj Ligi, dosao u Spaniju i nije se vidio. Potencijal :lol: :lol: :lol:
Potencijal :mrgreen: pa svaki igrac u RM ima potencijal, eno ti Grenero satro u Getafeu :lol: eno R.Drenthe na SP 2007 do 19 bio najbolji igrac prvenstva, ostao na potencijalu :mrgreen:

Higuain ima vise od potencijala to je pokazao sve ovo godine, Benzema usporava igru i neodgovara ovom sistemu igre, cesto se zavlaci u ofsd trazi loptu a vijerovatno zna da je ofsd :mrgreen: ) a kad treba da je na liniji da dobije loptu on kasni i bude cesto iza CR, Ozila,Di Marie :?
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 11 jan 2011, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

KiNg_SeRgiO_RaMoS
Kontakt:

Post Postao/la KiNg_SeRgiO_RaMoS » 11 jan 2011, 17:40

Nail for Real je napisao/la:Stani malo, kada ima toliki potencijal, onda da ocekujemo mi od njega da eksplodira jedne sezone i da postigne 30 golova ( napominjem te da je Higuain dao i vise :twisted: ). Taj potencijal, kako ti kazes, mora se negdje ispoljiti...Al' ne, on je razvaljivao u Francuskoj Ligi, dosao u Spaniju i nije se vidio. Potencijal :lol: :lol: :lol:
Aja fraera jbt, eto ti je blancos to nekako boblize objasnio.

Recimo da je Pablo Aimar nekada bio veci potencijal nego Higuain i Benzema zajedno - pa je ostao na tome, isto kao i Saviola.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 jan 2011, 17:42

Recimo da je Pablo Aimar nekada bio veci potencijal nego Higuain i Benzema zajedno - pa je ostao na tome, isto kao i Saviola.
@Los_Blanos, objasnio bgm, rek'o da Higuain ima vise potencijala. :mrgreen:
Saviola i Aimar? Odlicni igraci, nema sta, s tim Aimar nije napadac, ali svejedno, mislim da nemaju vise potencijala od Higuaina. I ne skreci s teme :mrgreen:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 11 jan 2011, 17:44

@Los_Blanos, objasnio bgm, rek'o da Higuain ima vise potencijala. :mrgreen:
Saviola i Aimar? Odlicni igraci, nema sta, s tim Aimar nije napadac, ali svejedno, mislim da nemaju vise potencijala od Higuaina. I ne skreci s teme :mrgreen:
:lol: Higuain ima vise od tzv potencijala sto ga ima Benzema..ali uvijek cu mu zamijeriti ono protiv OL, uvijek u sijecanju :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []