FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ocekujam da nam Azmir u znak dobre volje uplati druzenje na Mackovcu. Crveno crno druzenje. Njegovo meze, nase pice i pice.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma ne sanja niko 15 000 ljudi na 15 domacih utakmica I najbolju posjetu regiona.Sariel je napisao/la:Orilo se i orice se.mada je tu vise do krova i akustike![]()
I to smo prezvakali nece ljudi konstanto na stadion da uradis ne znam sta.
Bas bi volio da uzmemo neki trofej pa da vidimo.mislim volio bi trofej i bez da vidimo posjetual.brzo bi se vecina ohladila.trazili bi gotov istok.pa obnovljem zapad.pa rostilj i pivu.pa besplatan zagarantovan parking.pa ligu prvaka.pa injestu i mesija.
Ali ono sto je realno je 4-5 000 konstantno.
Bitno je uzeti trofej, titulu, evropa NA TUSNJU U TUZLI bilo bi posjete pa neko pojacanje zvucno I td. ...
4-5000 sasvim solidno.
Previse svega I duga I drzave I saveza I ostavki I teorija zavjere I netrofejnosti previse. ...
Ljudi hoce da gledaju fudbal I da ne misle ni o cemu drugom.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Probisvjet
- Kontakt:
DA smo igrali protiv Beitara na Tusnju i da je mogao primiti 20000 bio bi pun. Sigurnio.solinas je napisao/la:Ma ne sanja niko 15 000 ljudi na 15 domacih utakmica I najbolju posjetu regiona.Sariel je napisao/la:Orilo se i orice se.mada je tu vise do krova i akustike![]()
I to smo prezvakali nece ljudi konstanto na stadion da uradis ne znam sta.
Bas bi volio da uzmemo neki trofej pa da vidimo.mislim volio bi trofej i bez da vidimo posjetual.brzo bi se vecina ohladila.trazili bi gotov istok.pa obnovljem zapad.pa rostilj i pivu.pa besplatan zagarantovan parking.pa ligu prvaka.pa injestu i mesija.
![]()
Ali ono sto je realno je 4-5 000 konstantno.
Bitno je uzeti trofej, titulu, evropa NA TUSNJU U TUZLI bilo bi posjete pa neko pojacanje zvucno I td. ...
4-5000 sasvim solidno.
Previse svega I duga I drzave I saveza I ostavki I teorija zavjere I netrofejnosti previse. ...
Ljudi hoce da gledaju fudbal I da ne misle ni o cemu drugom.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Bogami ja sanjam i valjda za mog zivota dodje.taj dan.pun stadion koliki god bio 15 20 hiljada sve 4 trEbine natkrivene po engleski
.ori se slooooobooooodaaa sloooobodaaaa
Pive i kobasice na trebini normala...
Kakvo je ovo opste ludilo na pdf ? Sta ste u delirijumu ? Mozel mi neko u pp reci o cemu se radi ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Nisi cuo ???Slobodas je napisao/la:Kakvo je ovo opste ludilo na pdf ? Sta ste u delirijumu ? Mozel mi neko u pp reci o cemu se radi ?
Ne znam ni ja.samo nek je loodilo
Ide protiv Galatasaraya pun stadion.Sariel je napisao/la:Bogami ja sanjam i valjda za mog zivota dodje.taj dan.pun stadion koliki god bio 15 20 hiljada sve 4 trEbine natkrivene po engleski.ori se slooooobooooodaaa sloooobodaaaa
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
zar nije trebao biti Besiktas
dunjaluk nije zapamtio veceg lafinasa od Azemice
dunjaluk nije zapamtio veceg lafinasa od Azemice
Besiktas ide samo ako osvojimo titulu. Mada smo blizu. Lako moze i Besiktas
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
hrabre rijeci za ne tako hrabrog momkasolinas je napisao/la:Sa foruma ce samo
LaciJal dobiti batine I to sa apetitom.
U mom snu\pustoj zelji pun stadion je sa 4natkrivene trEbine pa po 3. 3milje.ehhhh...do 15 milja bombonjera...Hitman22 je napisao/la:Ide protiv Galatasaraya pun stadion.Sariel je napisao/la:Bogami ja sanjam i valjda za mog zivota dodje.taj dan.pun stadion koliki god bio 15 20 hiljada sve 4 trEbine natkrivene po engleski.ori se slooooobooooodaaa sloooobodaaaa
I nesto sto bi furali svi u glas..
Furamo furamo sada svi u glasSariel je napisao/la:U mom snu\pustoj zelji pun stadion je sa 4natkrivene trEbine pa po 3. 3milje.ehhhh...do 15 milja bombonjera...Hitman22 je napisao/la:Ide protiv Galatasaraya pun stadion.Sariel je napisao/la:Bogami ja sanjam i valjda za mog zivota dodje.taj dan.pun stadion koliki god bio 15 20 hiljada sve 4 trEbine natkrivene po engleski.ori se slooooobooooodaaa sloooobodaaaa
I nesto sto bi furali svi u glas..
sisoje sisoje odyebi od nas
Al prvo bi teren uradio po tabijatu.
Onda edukacija trenera iz OP.a..
I onda trEbine..
Malo volje.samo malo volje.volimo svi fudbal velimo za se da smo fudbalska nacija a koliko zapravo osim suplje price ulazemo u isti? Da bi nam se vratilo?
Ne zaje baji solinas ba i ne lomi mi bagreme...snove.i mani me svakodnevnih prepucavamja i politickih igrica.sit sam ih.ijednih i drugih.sad mastam.
Nesto sto bi svi mogli navijat bez da sute osim ako nije kakva psovka.
Ljudi su isli u kolonama... Jah...
I onda trEbine..
Malo volje.samo malo volje.volimo svi fudbal velimo za se da smo fudbalska nacija a koliko zapravo osim suplje price ulazemo u isti? Da bi nam se vratilo?
Ne zaje baji solinas ba i ne lomi mi bagreme...snove.i mani me svakodnevnih prepucavamja i politickih igrica.sit sam ih.ijednih i drugih.sad mastam.
E OVO se zove ubiranje dnevniceSARS je napisao/la: ja da sam na tvom mjestu pokrio bih se usima, Jasmin je baba ove igre a ti i takvi kao ti mozes samo dzaba ovdje pjeniti jer covjek ce biti na celu grada koliko god se njemu cejfne, al ovo je tema FK Sloboda i ne zelim stobom raspravljati o politici
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ccc kako vam ne dosadi.
Ionako smo posvadjani sami sa sobom.
Ccccc da bog sacuva ljudi navijaca karaktera.cega god.
Da bog sacuva.
Ionako smo posvadjani sami sa sobom.
Ccccc da bog sacuva ljudi navijaca karaktera.cega god.
Da bog sacuva.
Druze moj sanjam I ja ...Ali umori se covjek nakon dvije decenije supljiranja.Sariel je napisao/la:Al prvo bi teren uradio po tabijatu.
I onda trEbine..
Volio bi da nadju investitora za stadion I da zavrse istok I sjever.
Posle toga poravnat jug I zapad. ..Da lici stadion na nesto.
Omladinski da se vrati Slobodi. ..Da se spuste clanarine na 20 maraka da se omasovi Slobodin omladinski pogon.
Da uzmemo barem jedan trofej prvaka.
Da se Fukare organizuju I da svaku utakmicu bude barem 500 ljudi u kopu. ...Sanjamo mi svi druze moj. ...
ŠTAE sarijel imaš li problema? Ja se ne šalim 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma nije stvar ni para za op.vjeruj.tj visine.clanarine.nije to najbitnije u svoj prici.jeste bitno ali nije najbitnije...
Ozbiljno?wobly92 je napisao/la:ŠTAE sarijel imaš li problema? Ja se ne šalim
Mislim koji krac?cccc
Imam druze.problema nemas pojma koliko.i nemoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.