mislim da bi se iz njega mogla izvući jos jedna sezona dobrog fudbala i da ako ga igrači isprate i uz neku sreću u izvlačenju mogla bi se uzeti LP. ali davati tolike pare za jednu dobru sezonu nema smisla
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Nije bez razloga drugi igrač i budući osvajač zlatne lopte.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Pricamo o igracu koji je tek napunion 28 godina.sombrero je napisao/la: ↑20 maj 2020, 12:17mislim da bi se iz njega mogla izvući jos jedna sezona dobrog fudbala i da ako ga igrači isprate i uz neku sreću u izvlačenju mogla bi se uzeti LP. ali davati tolike pare za jednu dobru sezonu nema smisla
Neymar je top klasa i igrac koji je u stanju rjesavati utakmice,preuzimati odgovornost i biti timski igrac.
Na stranu sto je neozbiljan u Parizu jer mu se moze.On ne jauce slucajno da se vrati u Barcu.Svjestan je da su najbolje godine preda njim i da je Barca mjesto gdje treba da pokaze sve sto zna,a zna mnogo toga.
Da u Barceloni je bio olicenje ozbiljnosti
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Cuj Neymar prestao igrat ozbiljan nogomet covjek 28 godina ima hahaha pa sta bi se za nase penzose moglo rec? Bokte vidio prosjek godina tima jos malo pa nam 32 godine hahaha
Pljunuli 300M eura da ga zamijenimo, a ono sto su uradili pizdurina Coutinho i bolnica Dembele bi komotno mogao i ja za 100X manji novac.
Bilo koje krilo da dodje bit ce upgrade, kamoli Neymar.
Pljunuli 300M eura da ga zamijenimo, a ono sto su uradili pizdurina Coutinho i bolnica Dembele bi komotno mogao i ja za 100X manji novac.
27.10.2020
29 godina.leorey je napisao/la: ↑20 maj 2020, 16:06Cuj Neymar prestao igrat ozbiljan nogomet covjek 28 godina ima hahaha pa sta bi se za nase penzose moglo rec? Bokte vidio prosjek godina tima jos malo pa nam 32 godine hahaha
A i logika ti je vala
I to da dovedu debila koji je pobjegao iz kluba na prvi poziv šeika, još ih tužio usput za neku lojalnost (za lojalnost, a debil licno uplatio klauzulu da pobjegne iz Barce
Pa dobro, ne mora Neymar, navedi bolje a dostupno krilo i nek njega dovedu. Fazon je sto je bas i na trzistu malo kvalitetnih krila i napadaca.
27.10.2020
Collado, Fati, Trincao, tvoj miljenik Dembele
Eto četvorica dostupnih krila, još igraju u Barci.
Eto četvorica dostupnih krila, još igraju u Barci.
28 godina ! Napunjeno u februaru.let3 je napisao/la: ↑20 maj 2020, 16:1129 godina.leorey je napisao/la: ↑20 maj 2020, 16:06Cuj Neymar prestao igrat ozbiljan nogomet covjek 28 godina ima hahaha pa sta bi se za nase penzose moglo rec? Bokte vidio prosjek godina tima jos malo pa nam 32 godine hahaha
A i logika ti je valašta ? ako su ostali veterani, hajd dovedi još jednog da upotpuni sliku
jel to prica
I to da dovedu debila koji je pobjegao iz kluba na prvi poziv šeika, još ih tužio usput za neku lojalnost (za lojalnost, a debil licno uplatio klauzulu da pobjegne iz Barce![]()
Sto se tice tih talenata wannabe , ako skupe zajedno 10 golova smatrat cu sezonu uspjesnom za svu cetvoricu.
Neymar je najbolje krilo na Svijetu,njegov indivudalni doprinos na terenu u kontinuitetu moze samo Messi bolje izvoditi.Njegovim odlaskom okomitost koja je bila najjaca snaga napada ne postala najslabija karika napada.Nevjerovatan fudbaler.Jos moze i jos je mlad.
Nije bolji od Manea 
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ajd na stranu što je otišao iz kluba na način na koji je otišao al' kad ovaj spomenu Neymara i ozbiljnost.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
U ovom trenutku, Neymar je najubolji fudbaler na svijetu.
Na stranu sto je sarlatna.
Na stranu sto je sarlatna.
Možda je bio bolji prije tri godine. Stagnira ima već dvije godine.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Kad igra, bolji je nego sto je bio. Problem su povrede, sto ga cini neozbiljnim u globalu, kad sve uzmes. Upravo te povrede su jako bitna stavka.
Drugi problem, ljudi sad ne gledaju utakmice koje on igra, zato i govore da je stagnirao.
Mbappe
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa i ne igra skoro nikako. Igrač koji propusti 50 % utakmica u dvije ipo godine teško da je dobar. Toliko nije ni Bale propustio.
Remember, remember the 5th of November.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.