FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloga mi ne smeta. Sta vise, pozeljan je . . ali nek sebi prave stadion!!.
Pa naravno da je najpoželjnije da pravi stadion jer zamišljeni Tusanj je staromodni stadion nefunkcionalan bez parking prostora za 500 automobila minimum. u centru grada Itd. Tusanj inace u budućnosti treba da bude jedno lijepo igralište iza zgrada gdje čak ima atletska staza za rekreativce. Pogledajte malo kako je stadion Ljudski vrt Stozice Alains arena Itd na ulazu tj izlazu iz grada.Tuzlak04 je napisao/la:Sloga mi ne smeta. Sta vise, pozeljan je . . ali nek sebi prave stadion!!.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma kakav stadion, zar vi stvarno vjerujete da bi nama neko pruzio to u nekom rekordnom roku? Husicu da se pravi stadion ne bi se uvalio na ovakav Tusanj koji nema funkcionalne tribine.
Da mi je sta procitat ovde za utakmicu s pitarima, ocel bit kakvo organizovano ye6avanje Husrefa otiso sam zbog navijaca, shopping kraljice itd...
**** slogu vise i ostalo...
Kakva ce bit taktika protiv pitica, po onome sto Slavko prica, moglo bi bit fajta, opasnog...neki crveni karton, penal, 10+ zutih...
Ja te ye6em, ja te ye6em, ja te ye6em sarajvo...
Ja te volim, ja te volim, ja te volim SLOBODO
#samosloboda
**** slogu vise i ostalo...
Kakva ce bit taktika protiv pitica, po onome sto Slavko prica, moglo bi bit fajta, opasnog...neki crveni karton, penal, 10+ zutih...
Ja te ye6em, ja te ye6em, ja te ye6em sarajvo...
Ja te volim, ja te volim, ja te volim SLOBODO
#samosloboda
Nema on izbora ako udje u PL. Propisi su jasni a čak i Tusanj visi jer se malo progleda kroz prste ranije. Sjever nije završen nema struje vode wc. Uglavnom za narednu sezonu mora prijaviti bilo sta sto ima kakve takve uvjete. Tusanj Zvornik Bijeljina Itd.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Jaoo kako se Secer popisa sam po sebi i gradska vlast,prvo zabrana,pa sad mogu igrati
Nego hajmo malo o tekmi..bod dobar,sva tri odlucno,a poraz nas jos vise baca za opstanak..
I da ocekujem od neizivljenih divljaka da drobe Husrefu sta stignu,iako je napravio dobre rezultate sa klubom.. mada licno najmrzi trener koji je vodio ekipu je Jagodic,kako nas je unazadio lik nenormalno

Nego hajmo malo o tekmi..bod dobar,sva tri odlucno,a poraz nas jos vise baca za opstanak..
I da ocekujem od neizivljenih divljaka da drobe Husrefu sta stignu,iako je napravio dobre rezultate sa klubom.. mada licno najmrzi trener koji je vodio ekipu je Jagodic,kako nas je unazadio lik nenormalno

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo ja da imam u planu stadion i da vodim taj klub, prijavio bih tamo kod ovog Stanisica gdje ce on igrati naredne sezone. A ovdje bih pravio stadion.Hitman22 je napisao/la:Nema on izbora ako udje u PL. Propisi su jasni a čak i Tusanj visi jer se malo progleda kroz prste ranije. Sjever nije završen nema struje vode wc. Uglavnom za narednu sezonu mora prijaviti bilo sta sto ima kakve takve uvjete. Tusanj Zvornik Bijeljina Itd.
Ovako Husic nesto ko hoce da pravi stadion, a nema tu ni 1% istine. U konacnici se samo uvali na Tusanj, a o stadionu ima da se prica narednih 20 godina.
Pa ako se dogovorio sa gradonačelnikom onda je sigurno neki veći paket u igri. Vjerovatno je to ipak u četri oka i ne znamo detalje ali ako se izglasa neka lokacija ili promjeni urbanistički plan biće jasnije. Uglavnom preliminarni dogovor imatuzlak1987 je napisao/la:Evo ja da imam u planu stadion i da vodim taj klub, prijavio bih tamo kod ovog Stanisica gdje ce on igrati naredne sezone. A ovdje bih pravio stadion.Hitman22 je napisao/la:Nema on izbora ako udje u PL. Propisi su jasni a čak i Tusanj visi jer se malo progleda kroz prste ranije. Sjever nije završen nema struje vode wc. Uglavnom za narednu sezonu mora prijaviti bilo sta sto ima kakve takve uvjete. Tusanj Zvornik Bijeljina Itd.
Ovako Husic nesto ko hoce da pravi stadion, a nema tu ni 1% istine. U konacnici se samo uvali na Tusanj, a o stadionu ima da se prica narednih 20 godina.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Pa opravdano ce psovati jer je otisao kao pi.zda obična jedva dočekao da mu neko nesto opsuje, tražio izlaznu varijantu nakon lošeg prelaznog roka a uloženih velikih para. Poslao koga je trebao u Sarajevo i ispunio dio plana. Zato nece biti dostojanstveno primljen i nece zaslužiti aplauz kao Zeba Ivetić Saric Itd.harry_90 je napisao/la:Jaoo kako se Secer popisa sam po sebi i gradska vlast,prvo zabrana,pa sad mogu igrati![]()
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
zasto bi Saric zasluzio aplauz, koliko me sjecanje sluzi, proslavio je gol na Tusnju
Zeba i Pero zasluzeno, ni Ahmetovicu nista ne zamjerim, malo je bila glupa prica o sopingu, al on nije slavio pogodak
Zeba i Pero zasluzeno, ni Ahmetovicu nista ne zamjerim, malo je bila glupa prica o sopingu, al on nije slavio pogodak
Zeba je obični plaćenik kao i Sarić, nikakve razlike među njima. ZZ se pokupio i otišao odmah kad je pipa presušila. I zar se ne sjećate na koji način je otišao...Hinjo je pravi bezobrazni ispao. I ne znam da mu je neko aplauze davao uopšte.
Za Sarića se znalo čitavo vrijeme zašto je tu i kakve su mu ambicije i planovi tako da se njemu nema šta zamjeriti, ni šta zviždati ni aplaudirati, niti ga registrovati uopšte.
Za Sarića se znalo čitavo vrijeme zašto je tu i kakve su mu ambicije i planovi tako da se njemu nema šta zamjeriti, ni šta zviždati ni aplaudirati, niti ga registrovati uopšte.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nije malo 100 utakmica, evo malo statistike.
FK Sarajevo se u jedanaestom kolu BHT Premijer liga BiH sastaje sa FK Sloboda Tuzla.
Biće to jubilarni 100. zvanični duel Sarajeva i Slobode. Ova dva tima do sada su snage odmjerili u čak sedam različitih takmičenja (Republička liga BiH, Zonska liga, Prva savezna liga, Kup Maršala Tita, Prva liga BiH, Kup BiH, Premijer liga BiH), a svoj prvi zvanični meč odigrali su prije više od 70 godina, tačnije u martu 1947. godine. Torpedo je tada, u sklopu Republičke lige, na stadionu Šesti april savladao Slobodu sa ubjedljivih 5:0. Prvi zvanični meč u Tuzli ova dva tima odigrala su prije tačno 60 godina, tačnije 13. oktobra 1957. godine. Tada je Sarajevo u meču devetog kola Zonske lige, slavilo rezultatom 3:2.
U dosadašnjih 99 odigranih susreta, više uspjeha imao je tim sa Koševa. Sarajevo je slavilo u 42 meča, dok su Tuzlaci upisali 31 pobjedu. Preostala 26 susreta završena su bez pobjednika. Kada su u pitanju mečevi odigrani na Tušnju, omjer je na strani domaćina. Sloboda je na svom terenu ubilježila 27 pobjeda, dok su se fudbaleri Sarajeva radovali u 10 navrata.
Subotnji meč na Tušnju, biće dakle stoti zvanični meč Sarajeva i Slobode, a tuzlanski crveno-crni postaće tek treći klub, nakon Željezničara i Veleža, s kojim je Sarajevo odigralo trocifren broj zvaničnih utakmica.
FK Sarajevo se u jedanaestom kolu BHT Premijer liga BiH sastaje sa FK Sloboda Tuzla.
Biće to jubilarni 100. zvanični duel Sarajeva i Slobode. Ova dva tima do sada su snage odmjerili u čak sedam različitih takmičenja (Republička liga BiH, Zonska liga, Prva savezna liga, Kup Maršala Tita, Prva liga BiH, Kup BiH, Premijer liga BiH), a svoj prvi zvanični meč odigrali su prije više od 70 godina, tačnije u martu 1947. godine. Torpedo je tada, u sklopu Republičke lige, na stadionu Šesti april savladao Slobodu sa ubjedljivih 5:0. Prvi zvanični meč u Tuzli ova dva tima odigrala su prije tačno 60 godina, tačnije 13. oktobra 1957. godine. Tada je Sarajevo u meču devetog kola Zonske lige, slavilo rezultatom 3:2.
U dosadašnjih 99 odigranih susreta, više uspjeha imao je tim sa Koševa. Sarajevo je slavilo u 42 meča, dok su Tuzlaci upisali 31 pobjedu. Preostala 26 susreta završena su bez pobjednika. Kada su u pitanju mečevi odigrani na Tušnju, omjer je na strani domaćina. Sloboda je na svom terenu ubilježila 27 pobjeda, dok su se fudbaleri Sarajeva radovali u 10 navrata.
Subotnji meč na Tušnju, biće dakle stoti zvanični meč Sarajeva i Slobode, a tuzlanski crveno-crni postaće tek treći klub, nakon Željezničara i Veleža, s kojim je Sarajevo odigralo trocifren broj zvaničnih utakmica.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Samo Peru ispostovat, ostalo ****.
Od svih izbjeglica, aplauz zaslužuje Ivetić, jer on nije izbjeglica, on je prognanik Husrefov i sigurno je da ne bi otišao sam, jer je zavolio i klub i grad i uvijek je davao 200 %. A Husrefu treba nanu naninu pozdravit,što će Zapad itekeko znati, a poznato je da on ne ostaje dužan i da će tokom utakmice "komunicirati" sa publiko, što nam opet može biti šansa.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Zeba je na zadnjoj utakmici prilikom izlaska iz igre dobio aplauz cijelog stadiona. Bio sam na utakmici pa znam.wobly92 je napisao/la:Zeba je obični plaćenik kao i Sarić, nikakve razlike među njima. ZZ se pokupio i otišao odmah kad je pipa presušila. I zar se ne sjećate na koji način je otišao...Hinjo je pravi bezobrazni ispao. I ne znam da mu je neko aplauze davao uopšte.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Nije šala 100 zvanicnih utakmica. Jubilej vrijedan i nadam se da cemo u skladu sa dobrim domaćinskim redom primiti goste iz Sarajeva te u fer i korektnoj utakmici ispratiti sa barem 1:0 pobjedom.Lik je napisao/la:Nije malo 100 utakmica, evo malo statistike.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Da odes koji put na utakmicu znao bi da je zebi zadnju utakmicu cijeli stadion aplauz dao...wobly92 je napisao/la:Zeba je obični plaćenik kao i Sarić, nikakve razlike među njima. ZZ se pokupio i otišao odmah kad je pipa presušila. I zar se ne sjećate na koji način je otišao...Hinjo je pravi bezobrazni ispao. I ne znam da mu je neko aplauze davao uopšte.
formalno gledajuci, svi su oni placenici, niko od njih ne igra za badava, Zeba je dosao u Slobodu jer je dobio velike pare, ali covjek se ponasao profesionalno, uveseljavao navijace Slobode svojim majstorijama, cak je zabio i gol Zeljescaru, te je jedan od najvecih majstora koji su zaigrali na Tusnju poslije rata... uostalom, bio je kapiten i to sve navijaci Slobode cijene, zbog toga je dobio ogroman aplauz citavog Tusnja kada je izasao iz igre prije dva kola
nakon Husicevog odlaska on je raskinuo ugovor sa Slobodom, dal je to bila njegova zelja, zelja kluba ili obostrana zelja, nije bitno, jer je za Slobodu, a i za njega, u tom trenutku to bila najbolja opcija, posto ga UO ne bi mogao placati, sto bi nadalje moglo prouzrokovat nezadovoljstvo kod njega, ali i nova dugovanja
sto se Husrefa tice, treba mu mater j, jer je to i zasluzio, on je ovdje uzivao veliku podrsku, cak i Fukara, da bi vremenom svojom krivicom istu izgubio, a sve je kulminiralo na tekmi protiv Mladosti (1-1), kada je bilo ponovo negodovanje na njegov racun, na sta je on krenuo provocirat publiku masuci im u fazonu: "odlazim, ko vas j", jer je tada znao da i Husic odlazi, mos mislit da je otisao zbog "uvreda balavaca s tribina"
ko god misli da Husref ovdje nije imao podrsku i da ponasanje navijaca Slobode prema njemu nije fer:
nakon Husicevog odlaska on je raskinuo ugovor sa Slobodom, dal je to bila njegova zelja, zelja kluba ili obostrana zelja, nije bitno, jer je za Slobodu, a i za njega, u tom trenutku to bila najbolja opcija, posto ga UO ne bi mogao placati, sto bi nadalje moglo prouzrokovat nezadovoljstvo kod njega, ali i nova dugovanja
sto se Husrefa tice, treba mu mater j, jer je to i zasluzio, on je ovdje uzivao veliku podrsku, cak i Fukara, da bi vremenom svojom krivicom istu izgubio, a sve je kulminiralo na tekmi protiv Mladosti (1-1), kada je bilo ponovo negodovanje na njegov racun, na sta je on krenuo provocirat publiku masuci im u fazonu: "odlazim, ko vas j", jer je tada znao da i Husic odlazi, mos mislit da je otisao zbog "uvreda balavaca s tribina"
ko god misli da Husref ovdje nije imao podrsku i da ponasanje navijaca Slobode prema njemu nije fer:
- Probisvjet
- Kontakt:
Amelija je napisao/la:Nije više seljak iz islamovca i sta sve ne?! Joj sto ne mogu ovih prevrtača i preletača![]()
![]()
Probisvjet je napisao/la:Mozete pisati sta hocete al' faraon se pita u ovome gradu. I jos neki. On ce odluciti i jbg kako nam Bog da. On je izglasan. Zeli mir i dobro u svom gradu.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ne ubiremo svi dnevnice na lagan i jednostavan način.SARS je napisao/la:Da odes koji put na utakmicu znao bi da je zebi zadnju utakmicu cijeli stadion aplauz dao...wobly92 je napisao/la:Zeba je obični plaćenik kao i Sarić, nikakve razlike među njima. ZZ se pokupio i otišao odmah kad je pipa presušila. I zar se ne sjećate na koji način je otišao...Hinjo je pravi bezobrazni ispao. I ne znam da mu je neko aplauze davao uopšte.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.