Bruh
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Imao ih je i Xavi do 26-27 godine milion.Donnie Darko je napisao/la: ↑24 maj 2020, 11:19Realno sa obzirom na radne navike i samim tim konstantnost koje je pokazao u ove dvije sezone, veće su šanse da će sa 27 igrat za Chongqing Dangdai nego da bude najbolji veznjak na svijetu.
Gotivim ga, drag mi je, nadam se da ga neće dati za Pjanića, ali hajmo stat na loptu malo. Lik ima talenat ali ima i mnogo mana koje ga čine veoma upitnim za budućnost, i trenutno nije u okruženju koje će da te radne navike promijeni i učini ga najboljim što može biti. Nadam se da će se to promijeniti.
Sta ti nije jasno ? Ne mislim bukvalno trampa Arthur za De Bruynea. Nego se rijesis Arthura samo ako ces dobiti neku klasu kao sto je Belgijanac.
Zato sto je on radan momak i on moze napredovati. Istina da je ovo do sad bilo lose sto je odigrao, ali kod njega se vidi ta radna etika i nogometna inteligencija, koju onaj debeli Brazilac nema.JoeBleck je napisao/la: ↑24 maj 2020, 19:17E cuj nije Arthur nista pokazao , ko jeste ?
Sta je De Jong pokazao ? On kao onanise kvalitetom.Ne valja mu pozicija ? Nije valjala ni Kutinju.
Igra u veznom redu ne znam gdje ga treba staviti da pokaze kao svoj realni domet.Ovo sto on igra je malo brza verzija Rakitica i nista vise.
Sto njega ne prodaju?
Nece Puig nikad biti prvotimac, ne pokazuje nesto taj potencijal ni u Barci B, pa sta su radili Rafinha i Roberto mlađi od njega u visem rangu i opet nisu napravili nista u prvoj ekipi barem kao veznjaci.
jbt kod vas nigdje sredine po komentarima ili je ispod prosjecan igrac ili je vec neki superstar.Evander je napisao/la: ↑24 maj 2020, 16:45Glavni opravdanje za ono sto Artur nista pokazao nije je "pa nije ni Xavi u njegovim godinama".
U svakom segmentu prosjecan ili ispod prosjecan igrac. Dodamo li lose radne navike i grozan fizicki izgled, dobijamo seoskog igraca koji nikad vise od toga biti nece. Ok je on za klupe, ali ekipa tipa Barcelona, na takvom igracu ne moze graditi igru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.