FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
maloprije s posla se vracam i onde pored melaina sjedi joge i ceka nekog koga li vec 
Jbt atmosfera opet ko da i nema utakmice...
Koji je rezultat? Kako igramo?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ne zanm al izgleda je olimpik izgubio jel vam to godi ?wobly92 je napisao/la:Jbt atmosfera opet ko da i nema utakmice...
Celo najavio napadacku igru, a i u Banjoj Luci smo igrali napadacki citavu tekmu
ko je pratio Celine izjave, zna da je on rekao da voli napadacki fudbal i da nije defanzivno orjentisan trener, ali da mu igracki kadar u Radniku nije omogucavao napadacki fudbal, tako da je izabrao najbolje rjesenje u datim okolnostima
mada ne znam koliko je pametno sutra igrat otvoreno, radije bih da igramo kao protiv Zeljescara, pa kako tekma bude odmicala da ih napadnemo, il onako u intervalima jbg
ko je pratio Celine izjave, zna da je on rekao da voli napadacki fudbal i da nije defanzivno orjentisan trener, ali da mu igracki kadar u Radniku nije omogucavao napadacki fudbal, tako da je izabrao najbolje rjesenje u datim okolnostima
mada ne znam koliko je pametno sutra igrat otvoreno, radije bih da igramo kao protiv Zeljescara, pa kako tekma bude odmicala da ih napadnemo, il onako u intervalima jbg
Upravo onako kako si napisao,malo zatvorenije pa ih onda u intervalima punit polakoChinaglia je napisao/la:Celo najavio napadacku igru, a i u Banjoj Luci smo igrali napadacki citavu tekmu
DRŽAVA TUZLA!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imate sutra na trgu u 11 takmicenje u brzom ispijanju piva
I najveci burek i cevape na svijetu
Danas sam prolazio pored UG, nije bilo nikog tad. Sutra bi trebalo biti jer je dan utakmice.
Danas sam prolazio pored UG, nije bilo nikog tad. Sutra bi trebalo biti jer je dan utakmice.
Ja to na poslu svaki dan, u drugoj dvaput dnevnotuzlak1987 je napisao/la:Imate sutra na trgu u 11 takmicenje u brzom ispijanju pivaI najveci burek i cevape na svijetu
![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Probisvjet
- Kontakt:
Hoces sutra na ispijanje pive na trg?Sariel je napisao/la:Ne zanm al izgleda je olimpik izgubio jel vam to godi ?wobly92 je napisao/la:Jbt atmosfera opet ko da i nema utakmice...
Koji je rezultat? Kako igramo?![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nemoj samo to ko plitak potok uvjek nam je baksuzno. Treba biti realan da sutra imamo 12 igraca protiv Slobode koja i kad je kompletna nije bauk za bilo koga. Ne igra nam Culum i Todorović te OsmanagicProbisvjet je napisao/la:Danas svi na Tusanj! Ko plitak potok!
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Saraaa jesil pod gasom vec
Danas samo pametno i bez srljanja prema naprijed..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Otišao na burek čovjek.75000 je napisao/la:Saraaa jesil pod gasom vec
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- transandino
- Kontakt:
Ubise ljudi na lijevoj strani
Na tribinama ovo sudjenje izgleda presmijesno ne znam kako je na TV-u?
Jeebo vas Ahmetovic. Ne slavi covjek kad zabije
Bolji je Jagodic od Musemica tako su pricali oni koji ovdje svima prosipaju pamet
Nisam imao vise volje sjedit nakon treceg gola,lose skroz,jedna Krupa ih dobije na Kosevu,a nas ponize na Tusnju..
11 tekmi .. 9 bodova i liga za opstanak i borba sa Celikom i Vitezom za opstanak u ovoj miki maus ligi..
Ali nema veze ,ovaj UO radi dobar posao
Nisam imao vise volje sjedit nakon treceg gola,lose skroz,jedna Krupa ih dobije na Kosevu,a nas ponize na Tusnju..
11 tekmi .. 9 bodova i liga za opstanak i borba sa Celikom i Vitezom za opstanak u ovoj miki maus ligi..
Ali nema veze ,ovaj UO radi dobar posao
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
pisaj ga, crveni karton je odredio tok tekme, samim time i rezultat
pretpostavljam da je crveni opravdan, igrac Sarajeva je zbog povrede napustio igru
pretpostavljam da je crveni opravdan, igrac Sarajeva je zbog povrede napustio igru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.