Morat ću preći na to. Reći razredniku i neka on šta izganja.BelminM23 je napisao/la:Pa Malik u većini škola ljudi sa 4.2 navuku na 4.5, mole po školi profesore de mi bod, de mi bod, i tako ljudi ono ne računajući poguraju ih. A za taj bod(ako tako ostane do kraja), na nastavničkom vijeću zatraži i dobit ćeš sigurno.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pitanje glasi: Je li ti legenda slao pm ikada? Ako da, u vezi cega?BaDa12 je napisao/la:Momci, još ne čuh jasno pitanje meni upućeno...kako obilazi, ne znam stvarno šta da učiniš, da ona shvati![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Đe mi je Trib, ja konto ja haluciniaram kad sam u Beogradu vidio sebilj kad ono fakat ima sad procita na klixu
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- legenda reala
- Kontakt:
To nije tvoja briga 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Pa gdje sam napisao da je bilo lose ?BaDa12 je napisao/la: Pa, zar ti to nisu najbolji dani u životu? Zapamti dobro, sjetit ćeš me se poslije...![]()
Ne križam ja tako lako. Ne znam je li to nekad dobro ili loše.![]()
Nemoj ti meni zamjeriti, ja sam ti teski lokal sovinista. Jel nisi loza faraona odmah krizam.
"Čovek je, Senada, teški hajvan. I ono malo duše što ima, šejtan mu je dao da mu bude teže."
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Cartman je napisao/la:Pitanje glasi: Je li ti legenda slao pm ikada? Ako da, u vezi cega?![]()
legenda reala je napisao/la:To nije tvoja briga![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@legendo, legendo... mlad si ti za braka... brak je zona sumraka... cura koja ti je davala ko luda, čim se uda počne da ti uskraćuje sex, natjera te da pereš sude, kupaš djecu, kod njenih gledaš Eurosong, pomažeš njenom ćaći da cijepa drva, voziš njenu majku kod babe i đeda, a kad uveče dođeš kući umoran i hoćeš da gledaš Real-Barsa, uzme daljinski i prebaci na Prvu, ti je pogledas bijesno, a ona tebi:
"Ššš sad će Onur da prosi Šeherzadu!"
Ti ko popišan gledaš tursku seriju i sjećaš se kako si ko momak gledao u kafani tekme, a konobarice ti nudile sise na izvolite...
Ti ko popišan gledaš tursku seriju i sjećaš se kako si ko momak gledao u kafani tekme, a konobarice ti nudile sise na izvolite...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- samo_lijevo
- Kontakt:
koji kraljDANTES je napisao/la:@legendo, legendo... mlad si ti za braka... brak je zona sumraka... cura koja ti je davala ko luda, čim se uda počne da ti uskraćuje sex, natjera te da pereš sude, kupaš djecu, kod njenih gledaš Eurosong, pomažeš njenom ćaći da cijepa drva, voziš njenu majku kod babe i đeda, a kad uveče dođeš kući umoran i hoćeš da gledaš Real-Barsa, uzme daljinski i prebaci na Prvu, ti je pogledas bijesno, a ona tebi:
eto legendo pa se ti zeni ako si budala.
Jel to iz vlastitog iskustva?DANTES je napisao/la:@legendo, legendo... mlad si ti za braka... brak je zona sumraka... cura koja ti je davala ko luda, čim se uda počne da ti uskraćuje sex, natjera te da pereš sude, kupaš djecu, kod njenih gledaš Eurosong, pomažeš njenom ćaći da cijepa drva, voziš njenu majku kod babe i đeda, a kad uveče dođeš kući umoran i hoćeš da gledaš Real-Barsa, uzme daljinski i prebaci na Prvu, ti je pogledas bijesno, a ona tebi:
p.s. gdje bolan nadje Eurosong
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ma pusti ga, šupljira.
Ma u njegovoj kući će njegova biti posljednja šta vam je
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Naravno da jest, vidim maltretiras curlike preko pm.legenda reala je napisao/la:To nije tvoja briga
bože sačuvaj...bulbasor je napisao/la:Jel to iz vlastitog iskustva?DANTES je napisao/la:@legendo, legendo... mlad si ti za braka... brak je zona sumraka... cura koja ti je davala ko luda, čim se uda počne da ti uskraćuje sex, natjera te da pereš sude, kupaš djecu, kod njenih gledaš Eurosong, pomažeš njenom ćaći da cijepa drva, voziš njenu majku kod babe i đeda, a kad uveče dođeš kući umoran i hoćeš da gledaš Real-Barsa, uzme daljinski i prebaci na Prvu, ti je pogledas bijesno, a ona tebi:
p.s. gdje bolan nadje Eurosong![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
Pošto je meni Virtu idol, a on se nema namjeru ženiti, neću ni ja

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Znaci i ti si idolu kone bario, odnosno po virtualu Zbario ?legenda reala je napisao/la:Pošto je meni Virtu idol, a on se nema namjeru ženiti, neću ni ja![]()
Je li bilo nekad okupljanje forumaša ? Ja samo Hellera znam, i to on mene ne zna, Frutek brat. 
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- legenda reala
- Kontakt:
jok, svastikesamo_lijevo je napisao/la:Znaci i ti si idolu kone bario, odnosno po virtualu Zbario ?legenda reala je napisao/la:Pošto je meni Virtu idol, a on se nema namjeru ženiti, neću ni ja![]()
Gledam neku humanitarnu tekmu izmedju St. Etienna i raznih zvijezda, koliki je onaj Brazilski Ronaldo sad yebo sebe. Glava ko da ce mu puknut.