Nemojte ovo pričati na ovako javnom forumu, to su sve priče rekla-kazala, ko zna ko sve ovo čita. Beze će momci dole imati problema i ako nije istina.TeaM87 je napisao/la:Maniajci koji su otisli dole spremaju belaj ako se utakmica proda,
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
nadam se da si u pravu, volio bih da veceras pobjedimo vise neg pare samo da objasnimo dusmanima neke stvariAnonimac je napisao/la:Nemojte ovo pričati na ovako javnom forumu, to su sve priče rekla-kazala, ko zna ko sve ovo čita. Beze će momci dole imati problema i ako nije istina.TeaM87 je napisao/la:Maniajci koji su otisli dole spremaju belaj ako se utakmica proda,
FKŽ !
Pa da Zeljo ne izgubi svoj nizChWilla je napisao/la:evo jedno glupo pitanje za poklonike teorija zavjere, zašto baš 0-0 ako je već prodato? zašto rizikovati da se golman oklizne kod neke frljoke, zašto ne kec, 1-0, 2-0 ako je "sto posto prodato" širokom?
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
Amar TM'87
- Kontakt:
danas vidjen Kvesic na Pofalicima hoda sa stakom, zna li neko kada bi mogao pocet hodat bez stake i kada bi "trebao" pocet trenirat?
KUP JE NAS
- zeljo4life
- Kontakt:
ja cisto sumnjam da je tekma prodata, prva je bila sto posto kako bi se lova uzela, kladionice ovo ono, a vec nije u to sam siguran, i bas svi potenciraju kako tekma nece biti kao na Grbavici, bas tako rece AMAR prije nekoliko dana, onda Musa, sig nece biti 0-0 nisu debili nasi na taj nacin popisati se na sve vidjet cete 
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
Jel bez gipsa?Amar TM'87 je napisao/la:danas vidjen Kvesic na Pofalicima hoda sa stakom, zna li neko kada bi mogao pocet hodat bez stake i kada bi "trebao" pocet trenirat?
ja sam cuo da u junu krecu sa laksim treninzima,mada su to vjerovatno terapije i malo teretane
SLOBODA NAVIJAČIMA
1. april ba
de ba ljudi ko jos vjeruje u to da se namjesta ,a da svi o tome znaju i pricaju 
Željeznicar za život cijeli !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
HAJMOOOOO ŽELJOOOOOO !!!!!

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- ficobahtic
- Kontakt:
Evo meni neki klinac od 6 godina govori namjesteno veceras 0-0, proculo se pravo. Sad iz kladionice i raja u kilometarskim redovima cekaju da uplate x
Veceras ce cijela drzava da prati najbolji klub i da strepi da ga ne uvalimo ali i da ga ne primimo???!!! Zamisli sad da navijas na utakmici da bude bez golova pa bolje da te hitna ceka pred vratima!
Zato necemo vise o namjestanju molim vas, dajte malo sastav, ko igra, ko ne i da bar ovaj sat i nesto iskoristimo da pricamo o utakmici u kojoj bi mogli oboriti jos neke rekorde posle kojih nas ni Juventus ne bi pretekao 
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
ako fkt bude 0:0 ili 1:1, a Široki uzme kup, prestaću pratit' Želju !
ne pitajte ni šta ni kako, samo da odigraju pošteno i bolje nego u prvoj utakmici, na Grbavici se vidjelo nezalaganje, valjda se to večeras neće ponoviti...
ne pitajte ni šta ni kako, samo da odigraju pošteno i bolje nego u prvoj utakmici, na Grbavici se vidjelo nezalaganje, valjda se to večeras neće ponoviti...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Jel ikome od vas palo na pamet da je ova suplja oko stele zapravo maslo kladionica??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
anonimni je napisao/la:ako fkt bude 0:0 ili 1:1, a Široki uzme kup, prestaću pratit' Želju !
Ne trebas ga ni pratit kad si tako naivan.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
ajd 0-0, al ziv bio 1-1 pa penali i izgubi Zeljo... Imal koja varijanta da Siroki uzima kup a da nije namjestenomalta071 je napisao/la:anonimni je napisao/la:ako fkt bude 0:0 ili 1:1, a Široki uzme kup, prestaću pratit' Želju !
Ne trebas ga ni pratit kad si tako naivan.
i mene to zanimaamko27 je napisao/la:ajd 0-0, al ziv bio 1-1 pa penali i izgubi Zeljo... Imal koja varijanta da Siroki uzima kup a da nije namjestenomalta071 je napisao/la:anonimni je napisao/la:ako fkt bude 0:0 ili 1:1, a Široki uzme kup, prestaću pratit' Želju !
Ne trebas ga ni pratit kad si tako naivan.![]()
Željeznicar za život cijeli !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Ferroviere1987, KrajinaTm87, Lecler, Lokomotifa, perodeformero i 53 gosta.