Vjerujem da ce preuzeti neki klub iz Champioshipa i uvest ga u elitu.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Vjerujem da ce preuzeti neki klub iz Champioshipa i uvest ga u elitu.
Ne treba nista, vrijeme je samo za rastanak, ko i u Dortmundu. Klopp isto sebi naci neki drugi klub, a Liverpool trenera. Logican rasplet i normalna stvar u nogometu. Samo Pep prkosi tome.
Naravno da Pep samo tome prkosi koji na vec 3 stopera u timu ima luksuz da ulozi jos 100m i dovede jos 2 stopera
Imaju problem sto igraju na ho ruktuzlak1987 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:08Mislim da Liverpool ima tri problema:
1. Nemaju svog ubjedljivo najboljeg igraca
2. Ostali igraci su jednu sezonu igrali debelo iznad svojih mogucnosti, a sada igraju kako znaju.
3. Nisu na vrijeme doveli klasnog stopera i sada igraju sa veznjacima u odbrani.
Mora se priznati da je proigrao ulaskom Jesusa. Ono što je igrao u prvom, on ne može igrati. Neku F9, ili SS...
Pep je priznao da je bio na pogresnom mjestu na 9ci okrenut ledjima. Kad je presao na krilo i sa presingom Jesusa, Foden je dosao na svoje. Sa ovim brzim korakom i driblingom je ispred ostalih krila.Jackk je napisao/la: ↑08 feb 2021, 07:16Mora se priznati da je proigrao ulaskom Jesusa. Ono što je igrao u prvom, on ne može igrati. Neku F9, ili SS...
Ali kao što reče komentator, kad on dobije prostora i kad nema igrača na leđima, strašan igrač.
Mislim da je City završio posao.
Doduše, Totenhem, Everton, Arsenal, West Ham, United...nisu ovo lake utakmice u narednih 5 kola ali ovakav City+Guardiola ovu prednost ne mogu ispustiti.
Uriniranje po ABA ligi.Jaka konkurencija pa bez napadaca i najbolje 10ke Svijeta urinira.
Zato je Liverpool najveći gubitnik u ovoj koroni. Nisu prošli pripreme i nisu tempirani onako kako bi trebali biti pa da opet daju po 200% svojih mogućnosti (zato i imaju ovoliko povreda). Klopp je tu majstor - malo gleda na to kakav je igrač kao fudbaler ali ga u smislu atletike pripremi da kao dio tima ubije protivnika na tranziciji.invincible1921 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 02:26
Sa druge strane dosta igraca liverpoola(kompletna sredina) su igrali na ne 150 nego na 200 posto prosle godine...bekovi takodjer, plus ogroman problem sto nema VVD koji ih je dosta puta spasavao od primanja pregulpih golova.
Sto se napada tice vec sam rekao... presung, nabiji na salaha i manea pa bit ce nesto...kad je islo onda je pljustalo..more golova iz nemogucih pozicija prakticno sutevi iz ocaja, al zato kad je stalo ne mogu ni da vide go kako treba, a kamol da osutaju
Bayern skoro da ima garantiran prolazak osmine finala. Ako bi svaki drugi put prošli četvrtinu finala i svaki drugi put polufinale to znači, ako sam dobro izračunao na prste, da bi trebao igrati svake četvrte godine finale lige prvaka.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.