Mirza je uzeo 1. set protiv Omara, 6-4

EDIT: 6-0

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ima za Damira, ima sopcast, postavio sam 1-2 stranice unazad a ima i na drakulastream.comarelinho je napisao/la:Ima li link za Mirzu ili Damira ?
Rus Kuznetsovkim je napisao/la:koje protivnik mirzi u drugom kolu.
AsharaK je napisao/la:Sad će ga pomest
Amer pakšu i to velikiTMmanija2012 je napisao/la:Jesam li ja corav ..ovaj Amerikanac nije pruzio ruku Damiru ?Cestitke Dzumiju..u finalu sta god bude
**** lik nije pruzio i ja gledaoarelinho je napisao/la:Amer pakšu i to velikiTMmanija2012 je napisao/la:Jesam li ja corav ..ovaj Amerikanac nije pruzio ruku Damiru ?Cestitke Dzumiju..u finalu sta god bude
nije hahah.. koja budaletina.. izgubio 11 od posljednjih 12 gemova, svi sto gube se ljute, to je normalna stvarTMmanija2012 je napisao/la:Jesam li ja corav ..ovaj Amerikanac nije pruzio ruku Damiru ?Cestitke Dzumiju..u finalu sta god bude
bordo_Sarajevo je napisao/la:Meni samo nije jasno zasto se Damir onoliko nervira, i to skoro poslije svakog izgubljenog pojena![]()
Inace cestitke za finale
Ne mora to obavezno biti lose ako zna taj bijes usmjeriti. Djokovic je poznat kao zivac, bilo je to prije izrazenije, ali je uvijek to znao usmjeriti u jos agresivniju igru, nadam se da ce i Damir to moci, ako vec ne moze da obuzda svoj temperament.bordo_Sarajevo je napisao/la:Meni samo nije jasno zasto se Damir onoliko nervira, i to skoro poslije svakog izgubljenog pojena![]()
Inace cestitke za finale
Nisi corav,i meni je to bilo cudno. Mozda ga Damirov Drop shot iziritirao.Elem,Damir je nakon ovog prolaska u finale popeo se na 116. poziciju na ATP listi,a u slucaju pobjede u sutrasnjem finalu,sto nije nemoguce bice plasrina na sjajno 109. mjesto gdje bi zamislite sa njega na 110. poziciju pomjerio ,ni manje ni vise nego majstora namjestenih meceva Rusa Nikolaja Davidenka.Sledece sedmice Damir brani veliki broj poena,zbog proslogodisnjeg finala Kosica,ali ovom berbom poena u Aradu moze igrati rastereceno.Sve u svemu vidan je veliki napredak u Damirovoj igri.Ima tu jos nedostataka,ali vremenom ce i to doci na svoje.Bitno da imamo tenisera koji ce u skorijoj buducnosti biti stalni ucesnik ATP turnira.Kada bi se racunala samo 2014. Dzumhur se nalazi na 80. mjestu .TMmanija2012 je napisao/la:Jesam li ja corav ..ovaj Amerikanac nije pruzio ruku Damiru ?Cestitke Dzumiju..u finalu sta god bude
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.